Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-03-29@10:17:23 GMT

10 هزار و 245 نفر مخاطب اکران‌های مردمی عمار

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۷۹۳۶۵

10 هزار و 245 نفر مخاطب اکران‌های مردمی عمار

در نیمه اول آبان ماه به واسطه اکران‌های مردمی جشنواره عمار در مدارس، آثاری متناسب با ذائقه کودک و نوجوان بوده، بیشترین اکران‌ها را داشتند.

به گزارش گروه فرهنگی آنا، اکران فیلم‌ نوعی از فعالیت‌های فرهنگی همچون خطابه، تولید نشریه و انتشار مطالب در فضای مجازی و... محسوب می‌شود که سعی در انتقال محتوا دارد و توسط فعالان فرهنگی به کار گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیتی که برخلاف بسیاری دیگر از فعالیت‌های فرهنگی محدود کننده فرد نیست، بلکه بهانه‌ای است برای انجام دیگر فعالیت‌های فرهنگی و حلقه وصلی برای انجام بسته‌ای از کار‌های متنوع که مخاطب را با اکران فیلم پای کار می‌آورد و می‌تواند دیگر محتوا‌هایش را نیز به او ارائه کند.

نیمه‌ی ابتدایی ماهِ میانیِ فصلِ پاییز، پر شور و هیاهو بود، به پر شوری کربلا در اربعین و جامانده‌های اربعین، به پرشوری مراسم روز 13 آبان و به پرشوری شخصیت علی در فیلم «تک خوان»! اثری که تازگی مضمون و پرداختش توانست دل مخاطبان را به دست بیاورد. فیلم داستانی 18 دقیقه‌ای به نویسندگی و کارگردانی سیدمهدی حسینی و تهیه کنندگی حسین شیرعلی که داستان نوجوانی به نام علی را روایت می‌کند که تک خوان گروه سرود مدرسه‌اش در روز 13 آبان است.

تک خوان توانست در عرض کمتر از یک هفته، 19 بار اکران شود و جایگاه خاصی را در میان اکران‌های نیمه ابتدایی آبان ماه به خود اختصاص دهد. البته این اثر جزئی از بسته اکران پیشنهادی جشنواره مردمی فیلم عمار به مناسبت سیزده آبان و روز‌های منتهی به آن بود که شامل آثاری از جمله مستند‌های انقلاب در خیابان روزولت و 444 روز، نماهنگ‌های آمریکاتور و ما دلاوران کشوریم و موشن گرافی تسخیر لانه جاسوسی نیز می‌شد.

از جمله مهم‌ترین شاخصه‌های پاییز، بازگشایی مدارس و آغاز فعالیت آن‌هاست که دانش آموزان و معلم‌ها بعد از یک ماه تازه به خود می‌آیند و در فضای حقیقی فعالیت و پویایی قرار می‌گیرند. پای این پویایی به استقبال از فیلم‌های جشنواره عمار و اکران‌های مدرسه‌ای نیز کشیده شده است. به نحوی که در نیمه ابتدایی آبان ماه، مدارس مقاطع مختلف بیشترین مکان اکران‌های مردمی بوده‌اند. 68 اکران، صرفا آن بخش از اکران در مدارس است که به دست ما رسیده است.

در نیمه اول آبان ماه به واسطه اکران‌های مدارس، پیش دبستانی‌ها و دیگر اکران‌هایی که مخاطب کودک و نوجوان داشته است، آثاری هم بیشتر اکران شده است که متناسب با ذائقه کودک و نوجوان بوده است. تک خوان و پویانمایی «بختک» دو اثر برتری بوده‌اند که به واسطه این قشر از مخاطبانِ حدودا 4000 نفره اکران‌های دو هفته اخیر، توانسته‌اند در صدر پر اکران‌ترین آثار قرار بگیرند.

از بعد فراوانی مکان‌ها نیز در میان 23 استانی که اکران داشته‌اند، استان فارس به همت اکران کننده‌های پر تلاش آباده و دیگر شهرستان‌های فعالی همچون فسا، جهرم، قیروکارزین، اقلید، جهرم، شیراز، داراب و مرودشت با 58 اکران به عنوان پرکارترین استان دو هفته گذشته نامیده شود. همچنین استان‌هایی همچون خراسان رضوی، همدان، کرمان و خوزستان نیز توانستند در این امر فرهنگی که به تعبیر رهبری «یک لحظه هم نباید متوقف شود»، پیشگام باشند.

در میان شهرستان‌های برتر، مثل آباده، مشهد، نرماشیر و نهاوند همچنان نام چناران، به عنوان شهرستانی فعال و دغدغه‌مند به گوش می‌رسد اما این بار به خاطر فعالیت‌های چشمگیر و زحمات اکران کننده‌های شهر «گلبهار» است که 16 اکران در 14 روز گذشته داشته‌اند و نام‌شان در کنار شهر و روستا‌های پر کاری همچون «بهمن»، «حشمتیه» و «رفسنجان» قرار گرفته است.

نکته قابل توجه، تعداد اکرانِ اکران کننده‌‌های خانم و آقا در میان 223 اکرانی است که در نیمه اول آبان ماه اکران داشته‌اند. که از این میان 71 درصد اکران‌ها متعلق به اکران کننده‌های خانم و تنها 29 درصد را آقایان برگزار کرده‌اند. بخشی از این تعداد بالای اکران‌ خانم‌ها را می‌توان متعلق به اکران‌هایی دانست که در منازل شخصی برگزار می‌شود. اکران‌هایی که به روضه‌های خانگیِ با تعداد مهمانان محدود می‌ماند و سادگی و تاثیرگذاری همان روضه‌ها را یادآور می‌شود.

جالب توجه است که 31 اکران متعلق است به اکران‌ در منزل شخصی و این تعداد حتی بیشتر از تعداد اکران‌هایی است که در نیمه اول دومین ماه فصل پاییز در مساجد یا در پایگاه‌های بسیج برگزار شده است. این ساده سازی در امر اکران فیلم که محدودیت مکانی را به کلی برداشته است. اکران فیلم‌های انقلاب در هر مکانی از جمله منزل شخصی و یا مکان‌های ساده دیگری همچون اتوبوس‌های بین راهی، پارک، خوابگاه، موکب‌های اربعین و... که در روز‌های اخیر نیز نمونه‌هایی از برگزاری اکران در این مکان‌ها داشته‌ایم، روز‌های خوبی را برای نشر آثار تولیدی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی نوید می‌دهد.

حالا که نام موکب آورده شد، بد نیست به دیگر بسته پیشنهادی دبیرخانه جشنواره عمار که برای ایام حوالی اربعین ارائه شد نیز بپردازیم. در این بسته آثاری همچون فرمانده جواد، از خون جون، معبر، امیر من علی، خاله بتول، لبیک یا حسین(ع)، اربعین تا اربعین و زخم‌های استوایی با هدف تبیین و ترویج پیاده روی اربعین، آشنایی با جبهه مقاومت در عراق و نشان دادن مظلومیت مسلمانان در سطح جهان به ویژه در میانمار معرفی شد که از مستند «معبر» با 13 اکران و نماهنگ «اربعین تا اربعین» با 8 اکران، بیش از دیگر آثار این بسته استقبال شد.

در پایان می‌توان بر اساس ذائقه و انتخاب 10 هزار و 245 نفر مخاطبِ اکران‌های مردمی نیمه ابتدایی آبان ماه، نام «ایمان خانچی» کارگردان مجموعه پویانمایی «بختک» و «سیدمهدی حسینی» خالق اثر داستانی دلچسب «تک خوان» را به عنوان محبوب‌ترین کارگردان‌های 14 روز اخیر معرفی کرد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۹۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

3 اشتباه دیگر فروش

 عصر ایران ؛ امیر حسین داودی* - در مقاله قبلی به سه اشتباه رایج در فروش  پرداختیم. در این مقاله هم قصد داریم که ادامه آن‌ها را با هم مرور کنیم.
مواردی که در این مقالات خدمتتان عرض می‌کنم، تجربه‌های چندین ساله خودم، تیم‌های فروشم و مشاوره‌هایی است که در مجموعه‌های مختلف داشتم و واقعاً هر کدام از این نکات برای همه عزیزانی که فروشنده هستند یا به نحوی در عرصه کسب و کار حضور دارند، می‌تواند شدیداً اثرگذار باشد و ای‌کاش ما هم در اوایل شروع به کار، این نکات رو می‌دانستیم. پس امیدوارم این مطالب برای شما هم اثرگذار باشد.

4. بیش از حد صحبت کردن!

یکی دیگر از اشتباهات خیلی رایج که غالباً مذاکره کننده‌ها یا فروشنده‌ها به آن توجه نمی‌کنند و در نتیجه مذاکره اثرگذار است، این هست که ما بیش از حد در مورد یک چیزی صحبت می‌کنیم یا در واقع می‌توان گفت که ما معمولاً بیش از حد صحبت می‌کنیم!

اولین گام این است که ما یاد بگیریم که در یک مذاکره، نباید مونولوگ و یک طرفه یا بیشتر از طرف مقابل صحبت بکنیم.

باید سعی کنیم اول از هر چیز یک شنونده خوب باشیم که این مبحث، بسیار مفصل است و قبلاً در مقالات دیگر به آن پرداختیم. گوش دادن موثر، خیلی کمک کننده است به این‌که شما در یک مذاکره با دست پر بیرون بیایید.

باید مدنظر داشته باشیم که در ارایه خدمت یا محصول، مخاطب را سردرگم نکنیم مثلاً با نشان دادن محصولات مختلف به مشتری، فکر نکنید که به او لطف کردید، بلکه برعکس، او را سردرگم کرده اید.
سعی کنید به جای چند پیشنهاد و آپشن، براساس نیاز او  2 یا نهایتا 3 گزینه را گلچین کنید و در مقابل او قرار دهید تا راحت‌تر تصمیم به خرید بگیرد.

بعد از این‌که نوعِ مذاکره ما مونولوگ نبود و دیالوگی بود، سعی کنیم که گزینه‌ها را محدود بکنیم  و از آن طرف در گام سوم حواسمان باشد که مواردی را که نیاز نیست، بیان نکنیم.
اینجا به تعبیر دیگر، زیاد صحبت کردن یعنی حرفی را بیش از نیاز بیان کردن.
یعنی مثلا مخاطب راضی شده بود که آن محصولی که داشتیم ارائه میکردیم را تهیه کند ولی با یک حرف اضافه، کلاً در فکر فرورفت و گفت بگذار به این قضیه بیشتر فکر کنم و این باعث شد که هیچ وقت دیگر آن محصول را از ما تهیه نکرد: لعنت بر زبانی که بی موقع باز شود / کم گوی و گزیده گوی چون دور و ...


5. اعلام بی موقعِ قیمت

یکی دیگر از اشتباهات فروشنده‌ها این است که در مذاکرات، در جای نامناسبی مثلاً در اوایل مذاکره شروع می‌کنند در رابطه با قیمت صحبت کردن.
ممکن است که مخاطب یا مشتریان شما در رابطه با قیمت در همان ابتدای مذاکره، سوال بپرسد یا بگوید که لطفاً ابتدا قیمت محصول را بفرمایید و در این شرایط فروشنده آماتور در همان ابتدا، قیمت را اعلام می‌کند.
این به این معنی نیست که ما نباید قیمت را اعلام کنیم، منظورم این است که ما باید یک سری استانداردها و روال‌هایی را در ابتدا رعایت کنیم بعد اگر استثناً لازم شد قیمت را زودتر اعلام کنیم.
با رعایت این نکته می توان قیمت را اعلام کرد که به صورت بازه ای قیمت بدهیم یا بگوییم که بستگی به شرایط و نیاز شما از فلان قیمت تا فلان قیمت داریم. ولی در کل قالب اصلی به این شکل است که بعد از مراحل اولیه مذاکره (گرم گرفتن و حس خوب ایجاد کردن) اطلاعات اولیه را بر اساس نیاز مخاطب بگیریم و حالا بر اساس نیاز او، شروع کنیم یکی از محصولاتی که می تواند به او کمک کند یا نیازش را برطرف نماید را معرفی کنیم و بعد از اینکه ویژگی‌های محصولمان را بر اساس نیاز مخاطب توضیح دادیم و در واقع، ارزش محصول مان در چشم مخاطب برجسته شد، زمان آن می‌رسد که در مورد قیمت و مساِل مالی صحبت کنیم.

6. سلیقه‌ای رفتار کردن

ما خیلی از مواقع نظر شخصی خودمان را در مذاکره یا در ارتباطاتمان  یا حتی در رفتار و صحبتمان دخیل می‌کنیم یعنی مثلا من وقتی دارم با یک مشتری صحبت می‌کنم، به محض اینکه متوجه می‌شوم ایشان برای مثلاً یک قومیت خاصی هستند، در نگاهم یا رفتارم یک گاردی اتفاق می‌افتد، چون مثلاً من با آن قومیت خاطره خوبی ندارم یا دیگران در موردشان فلان نظر را دارند و این در مذاکره من تاثیر می‌گذارد. در صورتی که ما بعنوان یک شخص حرفه‌ای می‌دانیم که طبیعتاً در هر قومیتی آدم های خوب یا بد وجود دارند و این نوع نگاه‌ها نباید در رفتار ما و ارتباطات ما تاثیر بگذارد.
یا مثال دیگر موارد مذهبی، مثلا مخاطب من ممکن است گرایش مذهبی اش با من فرق داشته باشد و نباید بگذاریم که این موارد تاثیری در روابط مالی و کاریِ ما ایجاد کند.
 یا مثال دیگر در مورد می‌تواند اثر گذاری این سلیقه ها در میزان تحصیلات طرف مقابل باشد.
پس در واقع سلیقه ذهنی‌ِ ما و آن چیزی که در ذهن من و شما کاشته شده  است را نباید در ارتباطمان  دخیل کنیم.
این نکته به ظاهر ساده می‌تواند حتی در روابط زناشویی و ارتباطات دوستانه تاثیرات منفی ایجاد کند.
به عنوان یک تمرین ساده، از امروز به رفتارهای خودتان در مقابل هر شخصی که به هر نحوی با شما در تماس است، راننده تاکسی، فروشنده های فروشگهایی که از آنها خرید می‌کنید، دوستان و اطرافیانتان، دقت کنید و ببینید که آیا در رفتارتان موردی هست که باعث پیش داوری یا اثرگذاری در تصمیم یا نوع رفتارتان باشد؟

____________________________________

*مدرس فروش و مشاور کسب و کارها
نویسنده و مدرس مدرسه کار و کسب عصر ایران



کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۶ استراتژی مهم برای بهبود عملکرد تیم فروش "کار عمیق" چیست و 4 سبک اجرای آن کدامند؟ (+6 درس برای سال) 3 اشتباه رایج در فروش

دیگر خبرها

  • مهمترین رویدادهای آبان ماه سال گذشته
  • نبض گیشه در دستان «تمساح خونی»
  • 3 اشتباه دیگر فروش
  • مروری بر مهم‌ترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • آبان ۱۴۰۲؛ شورای فرهنگ عمومی تحت تأثیر «آقای همساده» در «مهمانی» ایرج طهماسب!
  • آبان ۱۴۰۲؛ شورای فرهنگ تحت تأثیر «آقای همساده» در «مهمانی» ایرج طهماسب!
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • آبان ۱۴۰۲؛ «این مملکت، مال حزب‌اللهی‌هاست!»
  • تجلیل از ۵۲ راننده داوطلب خدمت خالصانه سفر اربعین
  • دیدار «سید عمار حکیم» با ولیعهد سعودی