Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا؛ «حسین کمالی»، رییس خانه احزاب، درباره نقش کمرنگ احزاب در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: حدود 270 حزب در کشور ثبت شده که بخش عمده ای از آنها در حقیقت حزب و یا گروه سیاسی نیستند اما در چارچوب و در کمیسیون ماده 10 قانون احزاب کشور به ثبت رسیدند. برخی از احزابی که در سال‌های گذشته به ثبت رسیدند در عالم واقعیت، بیانگر یک جمعیت خاصی و نمود یک تفکر خاصی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت اینها افکار مشابه دارند و تعداد نفرات آنها در حدی نیست که بتوانند در یک حزب ارزیابی و شناخته شوند. به همین دلیل در قانون جدید احزاب نوشته شد، هر حزبی باید حداقل 300 عضو در 11 استان کشور داشته باشد و بتواند با قانون احزاب جدید، خودش را تطبیق دهد.

او اضافه کرد: احزاب نقش فعالی در جامعه دارند. آنها در تمام طول سال تلاش می کنند، عضوگیری ها و آموزش های خود را دارند و نوع تبلیغات و حرکت هایشان متفاوت است. این مجموعه احزاب کار خود را انجام می دهند اما در زمان انتخابات به طور طبیعی برای تبلیغ کاندیدا به مسئولیت های مختلف روی می آورند و سعی می کنند این را به آرای مختلف نزدیک کنند اما به این معنا نیست که در طول سال کار نمی کنند. کمیته هایی مختلفی مانند کمیته سیاسی و برنامه ریزی با جدیت در حزب ما کار می‌‌کنند و تنها فعالیت شان مربوط به انتخابات نیست.

او درباره برخی انتقادات به عملکرد شورای عالی سیاست گذاری بیان کرد: شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در حال بررسی عملکرد شورای سیاست گذاری است و اینکه چه نتیجه ای خواهد گرفت و به چه جمع بندی خواهد رسید در آینده معلوم می شود. پیشنهادات متفاوتی در رابطه با آینده شورای سیاست گذاری مطرح است، پیشنهاداتی مانند اینکه یا به مأموریت آن خاتمه داده شود و یا اینکه مورد بازسازی قرار گیرد و گفتگو همچنان جریان دارد. در آینده معلوم خواهد شد تصمیم چگونه خواهد بود و به چه جمع بندی خواهند رسید.

او درباره نظر دکتر عارف که سال 98 اصلاحات با اعتدالیون ائتلاف نخواهند کرد، گفت: در صحنه سیاسی عواملی که در تصمیم گیری ها موثر هستند تا لحظه آخر اثرگذاری خود را دارند و این را از دست نمی دهند. نقش پیشگوها در صحنه سیاسی یک نقش واقعی نخواهد بود. شاید برخی از پیشگویی ها حامل برخی تهدیدات برای گروه هایی است که از تعامل اجتماعی دوری کنند و شاید برخی از پیشگویی ها به این بازگردد که بخواهند به کسانی که امروز مسئولیت و مأموریت دارند، بگویند که اگر عملکرد خوبی نداشته باشید در آینده مورد حمایت قرار نخواهید گرفت. در حقیقت این تصمیم گیری تصمیمی نیست که فردی بتواند انجام دهد یا مثلا قطعیت یافته باشد و در آینده می توان نظر داد. طبیعتا جمع بندی نهایی اصلاح طلبان در مورد هر موضوعی تصمیم نهایی آنها را خواهد ساخت.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۳۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟

محسن رضایی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با آقایان داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استانهای شانا و دبیران جریانات سياسی دیگر بر وحدت گروه های انقلابی تاکید کرد. 

 

رضایی در دیدار با آقایان نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، آقایان رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و آقای احمد نادري و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد. 

 

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده محوری به جای شخص محوری است.

 

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و وعده صادق خاطرنشان کرد: موقعیت ایران درغرب آسیا بیش از گذشته تعیین کننده شده است، فلذا فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنين شرايطي وحدت نيروهاي انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره برداری از فرصت هاست و هر نوع تکروی و سهم خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروزه بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس‌ علیرغم شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد و آن‌ها نشان دادند که تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی تر و بیشتر می کند.

 

رضایی در پایان گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات و شفافیت باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش های جدید مهیا باشد. تحمل سليقه های سياسی علامت بلوغ عقلانیت گروه های سیاسی است.

 

گفتنیست طی این نشست‌های جداگانه آقایان نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی پور و سعید محمد از صبح ایران، ضمن تشریح روند شکل گیری جریان‌ها و جبهه های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله مندی ها پرداختند و همچنین آمادگی خود برای گفتگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند. 

 

همچنین محسن رضایی در جلسه با آقایان داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب