Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای باندی که با تصادف‌های ساختگی بیش از ٢,٥ میلیارد تومان از شرکت‌های بیمه کلاهبرداری کرده‌اند، دستگیر شدند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شرق،  فردی روز ١٨ شهریور با مراجعه به شعبه پنجم بازپرسی دادسرای ناحیه ١٦ تهران، قصد دریافت رأی دادسرا برای دریافت دیه از بیمه در یک پرونده تصادف جرحی در اتوبان آزادگان را داشت که بازپرس با مطالعه محتویات پرونده و اظهارات این شخص، متوجه برخی تناقضات شد و در ادامه با هماهنگی عوامل انتظامی حاضر در دادسرا، این شخص به نام «حسن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

م» (٢٥ ساله) و دو همراهش به نام‌های «مهدی.ح» (٢١ ساله) و «فرشید. ع» (٢٣ ساله) دستگیر شدند و به‌همراه پرونده برای بررسی دقیق‌تر در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند. با انتقال متهمان به اداره سیزدهم پلیس آگاهی، آنها در اظهارات اولیه منکر هرگونه تلاش برای فریب شرکت بیمه و کلاهبرداری از طریق جعل مدارک پزشکی قانونی و... شدند، اما در ادامه با بررسی سوابقشان، به‌عنوان سه مجرم سابقه‌دار در زمینه ایجاد تصادف ساختگی و دریافت خسارت از بیمه‌ها شناسایی شدند. بررسی سوابق متهمان نشان داد آنها تاکنون شش‌بار به اتهام «فریب شرکت‌های بیمه و دریافت پول از طریق ایجاد تصادف‌های ساختگی جرحی» دستگیر و روانه زندان شده‌اند. سه متهم دستگیرشده که سابقه‌داران حرفه‌ای و همچنین بچه‌محل یکدیگر هستند، زمانی‌که جعلی‌بودن اسناد و مدارک به‌دست‌آمده از آنها محرز شد، به‌ناچار لب به اعتراف گشودند و ضمن اعتراف صریح به ده‌ها فقره پرونده‌سازی برای دریافت پول از شرکت‌های بیمه، دیگر همدستان و اعضای گروه خود را معرفی کردند. «مهدی. ح» در اعترافاتش گفت در بیش از ١٨فقره تصادف ساختگی جرحی، ازطریق جعل برگه‌‌های پزشکی قانونی و... با همدستی دیگر اعضای گروه، اقدام به دریافت مبالغ میلیونی از شرکت‌های بیمه کرده است؛ دیگر متهم دستگیرشده به‌نام «حسن.م» نیز در اعترافات اولیه‌اش عنوان کرد که حداقل در هشت پرونده به‌عنوان مصدومِ تصادفات، پس از جعل مدارک پزشکی قانونی و... ازسوی دیگر اعضای گروه با هویت‌های گوناگون اقدام به دریافت پول از شرکت‌های بیمه کرده است. فرشید نیز در اظهاراتی مشابه اعتراف کرد که با خرید مدارک شناسایی متعلق‌به افراد معتاد و با جعل هویت این افراد و به‌عنوان شاکی در پرونده تصادفات جرحی، اقدام به دریافت پول از شرکت‌های بیمه کرده است. با آغاز اعترافات سه متهم دستگیرشده، آنها دیگر همدستان خود و اعضای گروه به نام‌های «رجبعلی.ن» (٤٢ ساله)، «امید.م» (٢٥ ساله)، «مهرداد.م» (٣٠ ساله) و «ابراهیم.خ» (٢٤ ساله) را معرفی و عنوان کردند این افراد به‌عنوان راننده خودروهایی که در تصادف ساختگی باید پرداخت خسارت کنند، به ادارات بیمه مراجعه کرده و اقدامات اولیه را برای کلاهبرداری و دریافت پول از شرکت‌های بیمه انجام داده‌اند. با دستگیری این چهار متهم، آنها ضمن تأیید اظهارات سه همدست خود، عنوان کردند فرد دیگری نیز به نام «مهدی. ج»

 (٣٦ ساله) با آنها همکاری کرده و در چندین فقره از تصادف ساختگی به‌عنوان راننده خودرو، ایفای نقش داشته است. «مهدی. ج» نیز در جنوب غرب تهران دستگیر شد و ضمن اعتراف صریح به همدستی با متهمان، عنوان کرد به‌صورت جداگانه با دو نفر از دوستانش به نام‌های «امید.ب»‌ (٢٥ ساله) و «محسن.س» (٣١ساله) اقدام به ایجاد تصادف جرحی ساختگی و دریافت پول از شرکت‌های بیمه کرده است، با این تفاوت که در این گروه سه‌نفره اخیر، محسن با شکستن قسمت‌های مختلف اعضای بدنش ازجمله دست، پا و گونه اقدام به تشکیل پرونده پزشکی قانونی کرده و درحال‌حاضر محسن به علت شکستی پا، به‌همراه امید در بیمارستان تحت مراقبت پزشکی قرار دارد. بلافاصله محسن نیز در بیمارستان طالقانی شناسایی و به‌همراه امید درحالی‌که در حال انجام اقدامات ترخیص محسن بود، دستگیر و به اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شدند. در تحقیقات از این دو متهم مشخص شد که متهمان با ایجاد شکستگی ساختگی در اعضای بدن محسن قصد دریافت مبلغ ٣٩٠ میلیون تومان از بیمه را داشته‌اند. 

هم‌زمان با دستگیری این تعداد از متهمان، جاعل گروه به نام «محمد.خ» (٤٠ ساله) در منطقه باقرشهر که با تهیه امهار مجعول اقدام به جعل اوراق پزشکی قانونی کرده بود، دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه وی امهار مجعول پزشکی قانونی و اوراق پزشکی قانونی کشف شد. هم‌زمان با دستگیری اعضای این گروه در تهران، «مهدی.ج» در ادامه اعترافاتش اعلام کرد با دو نفر دیگر به نام‌های «رسول» (٣٣ ساله) و «بهمن» (٢٩ساله)، دقیقا به همین شیوه و شگرد اقدام به دریافت مبالغی از شرکت‌های بیمه در شهرستان کاشان کرده است. بلافاصله کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی با اخذ نیابت قضائی به شهرستان کاشان اعزام و رسول و بهمن نیز دستگیر شده و پس از انتقال به اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ صراحتا به کلاهبرداری و دریافت غیرقانونی پول از شرکت‌های بیمه در پوشش تصادف‌های جرحی ساختگی اعتراف کردند. 

سرهنگ حمیدرضا یاراحمدی، سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ، با تأیید این خبر گفت: با بررسی اسناد و مدارک به‌دست‌آمده از متهمان و با دعوت از شرکت‌های مختلف بیمه و شناسایی پرونده‌های تشکیل‌شده ازسوی متهمان در این شرکت‌ها، تاکنون بیش از ٢٥ فقره از تصادفات جرحی ساختگی متعلق‌به این گروه از متهمان شناسایی شده است که برآورد ارزش مالی اولیه در این تعداد پرونده، به بیش از دو میلیارد ‌و ٥٠٠ میلیون تومان رسیده و تحقیقات برای شناسایی دیگر جرائم ارتکابی متهمان همچنان در دستور کار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۳۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی

سید مهدی قویدل با اشاره به احصای شیوه‌ها و شگرد‌های کلاهبرداری از طریق بررسی پرونده‌های پرتکرار قضایی در استان و ارائه راهکار‌های پیشگیرانه طی پارسال گفت: در اجرای گام اول با عنوان شناسایی و احصای آخرین وضعیت شگرد‌های کلاهبرداری بر اساس پرونده‌های متشکله قضایی در استان طی مکاتباتی با ۲ نفر از قضات رسیدگی کننده دادسرای عمومی و انقلاب کرمان و پلیس فتا و آگاهی آخرین وضعیت جرم کلاهبرداری و آخرین شگرد‌های کلاهبرداری در فضای مجازی و حقیقی اقدام شد.

وی افزود: در ادامه برای اجرای گام دوم با عنوان برگزاری جلسات هماهنگی با دستگاه‌های متولی در استان برای شناسایی و رفع موانع و چالش‌های احتمالی بومی استان از طریق بررسی شگرد‌های احصا شده ۳ جلسه تخصصی برگزار شد که این جلسات ۳۷ مصوبه در پی داشت و در جلسه اول با احصای شیوه‌های جدید کلاهبرداری، تقسیم کاری بین دستگاه‌های همکار انجام شد و در جلسات بعد نیز این مصوبات پیگیری و اجرایی شدند.

این مقام قضایی در ادامه به اجرای گام سوم اشاره کرد و ادامه داد: گام سوم با عنوان پیگیری اجرای راهکار‌های تعیین شده برای پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی و شبکه‌ای از سوی دستگاه‌های مجری با برگزاری جلسه مصوبات و راهکار‌های عملی احصا شده پیگیری و درادامه در اجرای گام چهارم نیز با عنوان مطالبه‌گری از دستگاه‌های استانی  برای ارائه گزارش اقدامات و نتایج حاصله طی مکاتبات متعدد از همه دستگاه‌ها اجرای مصوبات پیگیری شد.

قویدل اضافه کرد: اجرای گام پنجم نیز با عنوان افزایش آگاهی‌های عمومی در زمینه پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی و شبکه‌ای اقدامات ذیل انجام شد که در راستای آن برای ۱۲ هزار و ۴۳۷ نفرازشهروندان پیامک اطلاع رسانی ارسال و با انتشار ۱۲۰ عنوان عکس نوشته در فضای رسانه‌ای داخلی و ارائه آموزش حضوری به دانش آموزان مدارس در زمینه جرائم مربوط به فضای مجازی و رسانه‌ای و آخرین شگرد‌های کلاهبرداری و ارتقای سواد رسانه‌ای دانش آموزان با حضور کارشناسان پلیس فتا و قضات مجرب در این حوزه گام موثری برداشته شد.

وی با بیان آمار مقایسه‌ای تعداد پرونده‌های کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع در استان، بیان کرد: حوزه قضایی شهرستان کرمان در سال ۱۴۰۱ با ۷۷ درصد و در سال ۱۴۰۲ با ۲۳۶ درصد پرونده در این خصوص، تغییر ۲۰۶ درصدی و روند افزایشی آن را نشان می‌دهد همانگونه که در حوزه قضایی بخش فهرج با ۹۲ درصد کاهش روبه رو بودیم که ضرورت دارد شهروندان از آخرین شگرد‌ها و شیوه‌های کلاهبراری در فضای مجازی آگاه و از سوی دستگاه‌های ذیربط اطلاع رسانی شود تا به راحتی به هر نوع پیامک در فضای مجازی پاسخ داده نشود و قربانی اهداف این نوع افراد فرصت طلب قرار نگیرند.

این مقام قضایی در ادامه نیز برخورد با متخلفان شرکت‌های بازاریابی در سطح استان و همچنین ساماندهی شرکت‌های دارای مجوز و طرح مشکلات این شرکت‌ها در کمیته متناظر استانی در اداره کل صمت استان کرمان را از دیگر اقدامات پیشگیری از شیوه‌ها و شگرد‌های کلاهبرداری از طریق بررسی پرونده‌های پرتکرار قضایی در استان عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو/ ۶ نفر دستگیر شدند
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو
  • افزایش تسهیلات ازدواج در هرمزگان
  • ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • تصادف در علی آباد ۶ مصدم برجا گذاشت
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • وام بزرگ ۳۰۰ میلیون تومانی را از این بانک‌‎ها دریافت کنید
  • ترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت
  • با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!