Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه برنامه ریزی هفته کتاب و کتاب خوانی در اقلید بر لزوم تلاش برای ترویج و نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و ارتقای انگیزه برای کتاب خوانی تأکید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلید فارس، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی بیست و ششمین دوره هفته کتاب و کتاب خوانی با حضور امام جمعه، فرماندار، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان اقلید و برخی از مسؤولان شهرستانی و کتابداران کتابخانه های عمومی سطح شهرستان در سالن شهید بهمن شریفی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار اقلید در این جلسه از اهمیت کتاب و کتاب خوانی در جامعه سخن گفت و با تأکید بر اینکه باید انگیزه مطالعه را در جامعه افزایش داد، دوران کودکی را بهترین زمان برای تحقق این امر خواند.

صالح مشتاقی لار با اشاره به ارزش ماندگار کاتب و کتاب خوانی در جامعه تصریح کرد: باید از ظرفیت کتاب و کتاب خوانی برای ارتقای فرهنگ، علم، دانش، هنر و پیشرفت در زمینه های مختلف استفاده کرد.

در ادامه رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان اقلید از عدم شرکت برخی از مسؤولان شهرستانی دعوت شده در این جلسه انتقاد کرد و با اشاره به نقش بسزای کتاب و کتاب خوانی در ارتقای فرهنگ در حوزه های مختلف، بر لزوم توجه و حمایت مسؤولان برای افزایش سطح مطالعه در جامعه تأکید کرد.

سید حسین افضلی عنوان داشت: پایین آمدن سطح مطالعه در کشور زنگ خطری است که باید عموم مردم و مسؤولان به آن توجه کرده و در راستای جبران آن بکوشند.

حجت الاسلام محمدصادق طالبی، امام جمعه اقلید نیز با اشاره به آیات و روایات قرآنی و اسلامی با بیان اینکه عموم مردم فرصت اندکی را به مطالعه اختصاص می دهند یا اینکه توجهی به آن ندارند، بر لزوم آسیب شناسی این مسئله و ارائه راهکار علمی و عملی برای رفع آن تأکید کرد.

به گزارش کلید فارس،در ادامه این جلسه به برخی از مسائل و مشکلات این حوزه ازجمله عدم تجهیز و به‌روزرسانی کتاب‌های کتابخانه‌های مدارس سطح شهرستان، کمبود فضای کافی برای راه‌اندازی کتابخانه‌ها در مدارس و ... اشاره و با گرامیداشت هفته کتاب و کتاب‌خوانی بر لزوم استفاده از ظرفیت روحانیون، برگزاری نشست‌های کتاب‌خوان با حضور اقشار مختلف ازجمله مسؤولان، انتقال فرهنگ کتاب‌خوانی توسط والدین به جوانان و نوجوانان، راه‌اندازی ایستگاه مطالعه در اماکن پرتردد عمومی، حمایت از نویسندگان و اهل قلم شهرستان، معرفی کتاب‌های مناسب به مردم برای تشویق آن‌ها به کتاب‌خوانی و... تأکید شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۶۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسلامی گفت: تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی از تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در ۱۲ باب کتابخانه مساجد استان زنجان خبر داد و افزود: این طرح در راستای افزایش مهارت‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان اجرا می‌شود.

به گفته اسلامی، باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان با هدف کمک به افزایش مهارت‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان، تقویت کتاب فروشی‌ها از مسیر نوسازی و بهسازی رابطه کودکان و نوجوانان با کتاب فروشی‌ها شهر و روستا، برقراری ارتباط بین اهالی قلم و کودکان و نوجوانان کتابخوان، کمک به گسترش، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، حمایت و توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها با ارائه آموزش‌های مهارتی و ایجاد رقابتی سازنده و تشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر تشکیل می‌شود.

مدیر ستاد کانون‌های مساجد استان زنجان ادامه داد: کارگاه‌های آموزشی با هدف آموزش شیوه‌های مربیگری و راه‌اندازی باشگاه‌ها برای افراد علاقمند و واجد صلاحیت در این طرح پیش بینی شده است.

وی گفت: مربیان باشگاه‌های کتابخوانی در این کارگاه‌ها علاوه‌بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیار‌های انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفتگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

اسلامی افزود: شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ است و فرایند ثبت باشگاه و رقابت در دوره ششم جام از نیمه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • باید فرهنگ پرداخت مالیات در جامعه ترویج پیدا کند
  • تکلیف مدیریت شهری در مشهد ایجاد زائرسرا‌های ارزان قیمت است
  • زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم
  • بازگشت چند کتاب کمیاب به کتابخانه تربیت تبریز
  • اهدای کتابخانه شخصی به کتابخانه عمومی خلیج فارس بوشهر
  • تهاجم فرهنگی سابقه ۲۰۰ ساله دارد/ راه‌اندازی کتابخانه عمومی «اقتصاد و فرهنگ»
  • تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان
  • اهدای ۵۰۰ جلد کتاب با‌ارزش به کتابخانه‌های عمومی بوشهر
  • تلاش وزارت فرهنگ برای تحقق عدالت فرهنگی در نمایشگاه کتاب
  • «تاریخ طب در ایران» معرفی و بررسی می‌شود