Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل پاراوالیبال منطقه آسیا و اقیانوسیه گفت: من شنیده‌ام برای یک والیبالیست 1.7 میلیارد یا 1.3 میلیارد تومان هزینه شده اما یک پنجم این پول هم برای یک تیم والیبال نشسته هزینه نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، هادی رضایی دبیرکل پاراوالیبال منطقه آسیا و اقیانوسیه در نشست خبری صبح امروز درباره آخرین شرایط تیم‌های ملی والیبال نشسته صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی در ابتدا گفت: «پس از بازی‌های پارالمپیک ریو تعدادی بازیکن به تیم مردان اضافه و همچنین 50 درصد تیم بانوان تغییر داده شد چرا که معدل سنی این تیم بالا بود. با توجه به سیاست‌های کمیته پارالمپیک ایران، ما برای تیم مردان برای بازی پاراآسیایی 12 اردو و برای تیم بانوان 9 اردو در نظر گرفته‌ایم. والیبال نشسته سال شلوغی را پیش رو دارد چرا که تیم مردان باید در 4 رویداد لیگ جهانی، مسابقات قهرمانی جهان، رقابت‌های انتخابی پاراآسیایی و همچنین بازی‌های پاراآسیایی شرکت کند. تیم بانوان نیز فقط لیگ جهانی را پیش رو ندارد و در 3 تورنمنت دیگر باید با حریفانش رقابت کند.»

وی درباره حضور تیم‌های آلمان و روسیه در ایران برای برگزاری اردو گفت: «این دو تیم با هزینه خودشان به ایران آمدند که اتفاقا ما درآمدزایی نیز داشتیم به طوری که از هر عضو تیم روسیه که به ایران آمد 70 یورو برای هر روز گرفته شد و تنها رشته‌ای هستیم که این اتفاق در آن صورت گرفت. تیم روسیه پس از برگزاری اردو در ایران در رقابت‌های قهرمانی اروپا شرکت کرد و به مقام قهرمانی نیز رسید، یکی از مسئولان این تیم پس از قهرمانی عنوان کرد که فکر می‌کرد روسیه در رده سوم قرار بگیرد اما قهرمانی‌اش به دلیل اردویی بود که در ایران برگزار کردند.»

مدیر تیم‌های ملی والیبال نشسته با اشاره به حضور مربیان خارجی در ایران عنوان کرد: «3 کشور مجارستان، ایتالیا و برزیل درخواست اعزام مربی به ایران را داشتند تا همزمان با برگزاری اردوهای تیم ملی در کنار ما باشند و نت‌برداری کنند.»

رضایی در خصوص میزبانی اولین دوره لیگ‌جهانی والیبال نشسته مردان تاکید کرد: «سال گذشته و زمانی که رئیس سازمان جهانی پاراوالیبال انتخاب شد قرار شد لیگ جهانی نیز برگزار شود که چین میزبانی مسابقات بانوان را برعهده گرفت و میزبانی مسابقات مردان هم بدون هیچ تاملی به ایران داده شد چرا که در گذشته میزبانی‌های خوبی را داشته‌ایم. باید به این نکته اشاره کنم که بیشتر کشورها ترجیح می‌دهند میزبان لیگ جهانی باشند تا مسابقات قهرمانی جهان چرا که در این تورنمنت فقط 6 تیم حضور دارند و بر همین اساس نیز برگزار کردن آن آسان است.»

وی ادامه داد: «پس از اعلام میزبانی ایران دعوت‌نامه‌هایی به تیم‌های اول تا دهم رنکینگ جهانی ارسال شد که در این میان چین خیلی زود انصرافش را اعلام کرد و ترجیح داد که در مسابقات انتخابی جهان شرکت کند. همچنین مصر موضوع سیاسی را بهانه کرد تا به ایران نیاید. کشور بوسنی هم اعلام آمادگی نکرد چون در هر تورنمنتی که ما حضور داریم شرکت نمی‌کنند، البته مسئولان تیم بوسنی پشیمان شدند اما ترکیب تیم‌های حاضر در لیگ جهانی بسته شده بود.»

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته مردان عنوان کرد: «بدین ترتیب 6 تیم ایران، آلمان، روسیه، اوکراین، آمریکا و برزیل در لیگ جهانی به میزبانی تبریز که قرار است در روزهای 29 فروردین تا 5 اردیبهشت برگزار می‌شود شرکت کنند. ما همچنین دو کشور رزرو را نیز در نظر گرفته‌ایم و در صورتی که هر کدام از تیم‌های شرکت‌کننده به ایران نیایند، هلند و ژاپن جایگزین آنها می‌شوند. برای این مسابقات 30 هزار دلار جایزه در نظر گرفته شده که به تیم اول 12 هزار دلار، تیم دوم 6 هزار دلار ، تیم سوم 4 هزار دلار، بهترین بازیکن تورنمنت 2 هزار دلار و 6 بازیکن برتر هر پست هزار دلار اهدا می‌شود.»

رضایی در پاسخ به خبرنگار آنا درباره انتخاب تبریز به عنوان میزبان این رویداد ورزشی گفت: «تبریز در سال 2018 به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای جهان اسلام انتخاب شده و برهمین اساس بودجه خاصی برای چند رشته ورزشی در نظر گرفته شده که والیبال نشسته یکی از آنهاست من فکر می‌کنم ما یکی از بهترین مسابقات والیبال نشسته را برگزار خواهیم کرد.»

وی در خصوص مسابقات قهرمانی جهان که قرار است در هلند برگزار شود،‌اظهار داشت: «این مسابقات در ابتدای تابستان 97 و با سبکی جدید برگزار می‌شود. میزبان این دوره تصمیم گرفته که مسابقات بانوان و مردان را در 5 شهر مختلف برگزار کند. در واقع مسابقات بانوان ابتدا در 4 گروه 4 تیمی در شهر آرنهم برگزار می‌شود و 8 تیم برتر راهی تیم رتردام می‌شوند و در آنجا مسابقات خود را برگزار خواهند کرد. در بخش مردان نیز 16 تیم حاضر ابتدا به صورت گروهی در شهر ونلو مسابقه می‌دهند سپس دو تیم برتر هر‌گروه در شهر دیگری رقابتخواهند کرد و در نهایت 4 تیم برتر به شهر هاگی می‌روند و مسابقات نیمه‌نهایی و فینال در آنجا برگزار می‌شود. هدف میزبان از برگزاری این مسابقات با این سبک جدید آن است که والیبال نشسته را به مردم شهرهای مختلف کشور خود بشناساند، باید به این نکته نیز اشاره کنم که قرار است فینال مسابقات قهرمانی بانوان جهان در یک تئاتر برگزار شود.»

مدیر تیم‌های ملی والیبال نشسته با انتقاد از باشگاه‌های ورزشی در ایران و به ویژه در تهران گفت: «تهران چندین سال است که در والیبال نشسته تیم ندارد و هیچ کس دلیل این موضوع را عنوان نمی‌کند، سوال من اینجاست چرا باشگاه‌هایی که در والیبال افراد سالم تیم‌داری می‌کنند حداقل 5 درصد آن هزینه‌ها را در بخش معلولان اجرا نمی‌کنند. هیات مدیره این باشگاه‌ها متشکل از افراد جانباز، ایثارگر و خانواده شهدا است پس چرا هزینه‌ای در ورزش معلولان نمی‌شود، این خیلی بد است که باشگاه‌هایی مثل بانک سرمایه یا پیکان یا سایپا چنین سرمایه‌گذاری‌ها را انجام نمی‌دهند، آیا آنها کارمند جانباز و معلول ندارند و نباید در این بخش سرمایه‌گذاری کنند، حداقل بین 15 تا 20 میلیارد تومان در والیبال ایستاده هزینه می‌شود اما شاهد هیچ هزینه‌ای در والیبال معلولان نیستیم. من شنیده‌ام برای یک والیبالیست 1.7 میلیارد یا 1.3 میلیارد تومان هزینه شده اما یک پنجم این پول هم برای یک تیم والیبال نشسته هزینه نمی‌شود. مدیران عامل باشگاه‌ها زمانی که به آنها مراجعه می‌کنیم عنوان می‌کنند که هیئت مدیره با اینگونه تیم‌داری مخالف است اما به نظرم آنها از خودشان می‌گویند، ورزش معلولان در تمام دنیا ارزش بالایی دارد، من چندی قبل که به مسابقات مالزی رفته بودم نخست‌وزیر این کشور با لباس ورزشی آمد و زمانی که من را به عنوان عضوی از کشوری که تیم ملی‌اش همواره فینالیست پارالمپیک بوده معرفی کردند او خم شد و تعظیم کرد تا جایگاه ورزش معلولان را نشان دهد، به هر حال امیدوارم این موضوع نیز در ایران پیگیری و به نتیجه برسد.»

رضایی در پایان تصریح کرد: «قرار است کلاس‌بندی جدید در والیبال نشسته از ابتدای سال 2018 اجرایی شود، بیشتر کشورها مخالف این موضوع هستند اما سازمان جهانی این موضوع را عمل خواهد کرد.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۲۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید

تازه‌ترین آمار جهانی واکسیناسیون، مبتلایان، فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونا امروز _پنجشنبه نهم فروردین_ منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، طبق آخرین آمارهای جهانی، ابتلاء به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۵۵۳۷ نفری شمار مبتلایان به این ویروس، تاکنون به ۷۰۴ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۶۰۱ نفر رسیده است.

فوتی‌های ناشی از کرونا در جهان، با رشد ۳۳ نفری در یک روز، به ۷ میلیون و ۸ هزار و ۳۳۴ نفر رسیده است.

آمار بهبودیافتگان نیز به ۶۷۵ میلیون و ۳۶۰ هزار و ۲۰۶ نفر رسیده است.

آمار مبتلایان ۱۰ کشور اصلی درگیر شیوع کرونا و ایران به شرح زیر است: (اعداد درون پرانتز تعداد مبتلایان جدید هر کشور است)

۱. آمریکا، ۱۱۱ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۶۵۳ نفر (۳۳۳۲ ابتلای جدید)

۲. هند، ۴۶ میلیون و ۳۳ هزار و ۸۹۳ نفر (۷۱ ابتلای جدید)

۳. فرانسه، ۴۰ میلیون و ۱۳۸ هزار و ۵۶۰ نفر (بدون ابتلای جدید)

۴. آلمان، ۳۸ میلیون و ۸۲۶ هزار و ۳۰۴ نفر (بدون ابتلای جدید)

۵. برزیل، ۳۸ میلیون و ۶۹۴ هزار و ۲۲۱ نفر (بدون ابتلای جدید)

۶. کره جنوبی، ۳۴ میلیون و ۵۷۱ هزار و ۸۷۳ نفر (بدون ابتلای جدید)

۷. ژاپن، ۳۳ میلیون و ۸۰۳ هزار و ۵۷۲ نفر (بدون ابتلای جدید)

۸. ایتالیا، ۲۶ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۱۴۳ نفر (بدون ابتلای جدید)

۹. انگلستان، ۲۴ میلیون و ۹۱۰ هزار و ۳۸۷ نفر (بدون ابتلای جدید)

۱۰. روسیه، ۲۴ میلیون و ۸۲ هزار و ۶۷۱ نفر (بدون ابتلای جدید)

۱۹. ایران، هفت میلیون و ۶۲۷ هزار و ۸۶۳ نفر (بدون داده جدید)

آمار ۱۰ کشور اول از لحاظ شمار جان‌باختگان ناشی از کرونا و ایران به شرح زیر است: (اعداد داخل پرانتز شمار جان‌باختگان جدید هر کشور است.)

۱. آمریکا، یک میلیون و ۲۱۸ هزار و ۷۶۳ نفر (۳۳ فوتی)

۲. برزیل، ۷۱۰ هزار و ۹۶۶ نفر (بدون فوتی)

۳. هند، ۵۳۳ هزار و ۵۴۰ نفر (بدون فوتی)

۴. روسیه، ۴۰۲ هزار و ۶۱۲ نفر (بدون فوتی)

۵. مکزیک، ۳۳۴ هزار و ۹۵۸ نفر (بدون فوتی)

۶. انگلستان، ۲۳۲ هزار و ۱۱۲ نفر (بدون فوتی)

۷. پرو، ۲۲۲ هزار و ۱۶۱ نفر (بدون فوتی)

۸. ایتالیا، ۱۹۶ هزار و ۴۴۶ نفر (بدون فوتی)

۹. آلمان، ۱۸۲ هزار و ۸۹۱ نفر (بدون فوتی)

۱۰. فرانسه، ۱۶۷ هزار و ۶۴۲ نفر (بدون فوتی)

۱۲. ایران، ۱۴۶ هزار و ۸۳۷ نفر (بدون داده جدید)

آخرین آمار واکسیناسیون کرونا در جهان

طبق آخرین آمارهای جهانی درباره واکسیناسیون کرونا در جهان، ۱۳ میلیارد و ۲۷۰ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۳۳۲ واکسن کرونا در کشورهای مختلف تزریق شده است.

بر اساس این آمار، تعداد واکسیناسیون انجام‌شده در ۱۰ کشور اول با بیشترین دز تزریقی به شرح زیر است: (اعداد داخل پرانتز درصد واکسیناسیون کرونا به جمعیت کل است.)

۱. چین، سه میلیارد و ۴۹۱ میلیون و ۷۷ هزار دز (۹۱ درصد)

۲. هند، دو میلیارد و ۲۰۶ میلیون و ۳۴۸ هزار و ۲۸ دز (۷۰ درصد)

۳. آمریکا، ۶۳۲ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۶۶۴ دز (۶۸ درصد)

۴. برزیل، ۴۸۴ میلیون و ۹۹۵ هزار و ۲۷۱ دز (۸۳ درصد)

۵. اندونزی، ۴۴۴ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۱۳۰ دز (۶۴ درصد)

۶. ژاپن، ۳۸۱ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۶۲۷ دز (۸۲ درصد)

۷. بنگلادش، ۳۵۴ میلیون و ۹۳۳ هزار و ۱۸۴ دز (۸۴ درصد)

۸. پاکستان، ۳۳۳ میلیون و ۶۶۲ هزار و ۸۴ دز (۶۴ درصد)

۹. ویتنام، ۲۶۶ میلیون و ۲۱۱ هزار و ۶۳ دز (۸۹ درصد)

۱۰. مکزیک، ۲۲۵ میلیون و ۶۳ هزار و ۷۹ دز (۶۵ درصد)

کد خبر 739872

دیگر خبرها

  • آخرین اردوی تمرینی تیم ملی والیبال نشسته بانوان
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • احتمال افزایش بودجه المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • مسابقات انتخابی کوراش بزرگسالان خراسان شمالی برگزار شد
  • کاظمی پور: شاهد حضور بهترین‌های والیبال نشسته بانوان در تیم ملی هستیم
  • کاظمی‌پور: بهترین‌های والیبال نشسته بانوان در تیم ملی جمع شدند
  • ​تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران راهی چین می‌شود
  • از امدادگری در زلزله بم تا سرمربیگری تیم ملی
  • ​تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران رهسپار چین می‌شود
  • تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران راهی چین می‌شود