Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور و با حضور معاون اول قوه قضاییه و نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، اسحاق جهانگیری در این جلسه با اشاره به گزارش ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص پروژه ها و برنامه های مرتبط با مبارزه هوشمند با قاچاق کالا، پدیده قاچاق را از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری و سایر مسئولان کشور برشمرد و گفت: با توجه به آسیبی که قاچاق به اقتصاد کشور وارد می کند، مبارزه با قاچاق کالا و ارز همواره مورد اهتمام مسئولان کشور بوده است و به آن حساسیت داشته اند و تلاش شده است که این پدیده زشت از اقتصاد کشور برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رئیس جمهور افزود: مقررات دست و پاگیر و هزینه های اداری در امر تجارت شرایطی را ایجاد کرده است که برخی سوء استفاده گران به دنبال واردات کالا از راه های غیررسمی و غیرقانونی باشند که باید زمینه بروز این گونه تخلفات هم از راه های اقتصادی و هم از روش های بازدارنده نظیر ایجاد و راه اندازی سامانه های هوشمند از بین برود.

وی با اشاره به تفاوت دیدگاه های دستگاه های اجرایی در خصوص آمار و میزان قاچاق و نیز راهکارهای مقابله با این پدیده، از دبیرخانه ستاد خواست جلساتی را با دستگاه های مرتبط برگزار کند تا همه دستگاه های ذی ربط به تفاهم و اجماع در خصوص پدیده قاچاق و میزان واقعی آن دست پیدا کنند تا بتوانیم راهکارهای موثری برای از بین بردن قاچاق کالا و ارز تدوین کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای معاون اول قوه قضاییه نیز در این جلسه اقدامات انجام شده در راستای ایجاد و راه اندازی سامانه های هوشمند را اقداماتی خوب و موثر دانست و با تاکید بر اینکه این مسیر همچنان باید ادامه پیدا کند خواستار رفع نواقص و اختلاف دیدگاه ها درخصوص آمار مربوط به قاچاق کالا و ارز شد.

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، نیرو، نفت، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی نیز حضور داشتند، گزارشی از پروژه ها و برنامه های مرتبط با مبارزه هوشمند با قاچاق کالا ارائه و اعلام شد که این مبارزه با دو جهت گیری دنبال می شود که یکی رویکرد سخت افزاری و برخورد با پدیده قاچاق و دیگری مبارزه هوشمند و همه جانبه از طریق ایجاد و راه اندازی سامانه هاست که خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته میزان کشف و مبارزه با قاچاق در سال های اخیر از رشد مناسبی برخوردار بوده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۶۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند

رئیس قوه قضاییه گفت: ما مسئولان قضایی عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم. لذا باید خیلی مراقبت کنیم و گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای؛ رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: آقای مصدق [معاون اول سابق قوه قضاییه] در طول بیش از 30 سال خدمت در بخش‌های مختلف قوه قضاییه وسع خود را برای پیشرفت امور محوله گذاشتند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی حجت‌الاسلام خلیلی، معاون اول جدید دستگاه قضا بیان کرد: حجت‌الاسلام خلیلی شخصیتی است که تمام مراحل و مراتب قضایی را طی کرده و اهل تدبیر، نوآوری، تلاش، هماهنگی و مشورت است.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

"مصدق" از سمت معاون اول‌ قوه قضاییه استعفا کرد

رئیس عدلیه بیان کرد: توقعات به حقی از ما مسئولان قضایی وجود دارد؛ لذا باید با صبر و حوصله و بردباری در برابر موانع و مشکلات بایستیم و امور محوله را به نحو احسن به پیش ببریم.

قاضی‌القضات اظهار کرد: ما در سمت‌ها و مسئولیت‌های قضایی باید بیش از دیگران به حُسن‌ خلق توجه داشته باشیم و تمامی همکاران قضایی باید همواره تکریم ارباب رجوع و مراجعان را در زمره اولویت‌های خود قرار دهند.

اژه‌ای ادامه داد: امروز بیش از اوقات دیگر به هماهنگی و همکاری نیازمندیم؛ در این راستا نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن افکار و نظریات و سلیقه‌های مختلف هراسید؛ این هنر ماست که با  شنیدن اقوال مختلف، اَحسن آنها را انتخاب کنیم و با متخصصین و اهالی فن و انسان‌های خبره در موضوعات مختلف مشورت کنیم.

رئیس قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: تأکید من به مسئولان قضایی آن است که در نحوه تعامل با بخش‌های مختلف قوه قضاییه بر اساس تبیین و اقناع عمل کنند؛ چرا که پیشبرد برخی از امور و رفع برخی از مسائل صرفاً با رویکرد دستوری امکان‌پذیر نیست و باید پیوست‌های تبیینی و توجیهی نیز همراه دستور صادره باشد.

مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا که مسیری سخت و دشوار است

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا حجت‌الاسلام خلیلی، معاون اول قوه قضاییه طی سخنانی گفت: از خداوند متعال می‌خواهم که توفیق دهد تا بتوانم در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه، در جهت بسط و گسترش عدالت، منشأ اثر باشم.

وی ضمن قدردانی از اقدامات حجت‌الاسلام مصدق طی دو سال و نیم گذشته در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه گفت: ما باید از تجارب حجت‌الاسلام مصدق به نحو احسن استفاده کنیم.

خلیلی افزود: همه ما باید توجه داشته باشیم که در طول دوران مسئولیت خود، نه تنها از ارتباط با خداوند متعال غافل نشویم بلکه دائماً این ارتباط را افزایش دهیم.

معاون اول قوه قضاییه همچنین گفت: اگر ما امروز از تحول در دستگاه قضا سخن می‌گوییم و می‌خواهیم به نقطه مطلوب در قوه قضاییه برسیم، باید ابتدا به این حقیقت بیرونی که می‌خواهیم تحول را به معنای واقعی کلمه در دستگاه قضایی اجرا کنیم، باور داشته باشیم‌.

وی ادامه داد: ضرورت دارد که همه ما دست به دست هم دهیم و تمام توان، ظرفیت، همبستگی، دلبستگی و انسجام خود را برای رسیدن به تحول و تعالی در دستگاه قضا و اجرا و عملیاتی‌سازی رهنمودهای مقام معظم رهبری و تأکیدات رئیس قوه قضاییه به کار بگیریم.

خلیلی با بیان اینکه مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا که مسیری سخت و دشوار است را نمی‌توان به‌تنهایی طی کرد، گفت: امروز زمان کوتاه است و ضرورت دارد که همه ما با مشارکت جمعی، تمام تلاش خود را صرف کنیم تا به هدف بزرگ تحول و تعالی در دستگاه قضایی نائل شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • کشف ۶۰ میلیارد ریال نوشیدنی‌های قاچاق از یک انبار در رشت
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف به کشور‌های اسلامی
  • مبل‌فروش متخلف در اردبیل جریمه شد
  • کشف داروی قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد 
  • کشف تعداد ۱۶۶ دستگاه لوازم خانگی قاچاق در همدان
  • توقیف سه میلیارد ریال کالای قاچاق