Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور شهردار تهران در امور زنان گفت: یکی از برنامه‌های ما در شهرداری تهران در حوزه زنان، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری برای کاهش معضل خشونت است و تلاش می‌کنیم برای کاهش خشونت و شناساندن چهره‌های مختلف خشونت به خانواده، فرهنگ‌سازی کنیم.

به گزارش ایسنا، فاطمه راکعی در نشست «تجربه زیسته زنان توانمند» که با همکاری گروه پژوهشی مطالعات زنان پژوهشگاه علوم انسانی و دفتر مشاور شهردار تهران برگزار شد، با برشمردن انواع خشونت در جامعه گفت: مسئله خشونت یکی از مسائلی است که همه جهان با آن مواجه است و در میان انواع خشونت، خشونت فیزیکی است که همواره مورد نفرت همگان است چراکه قابل رؤیت و مشاهده است و ما در جامعه، خانواده و در حوزه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی و در میان دوستان و آشنایانمان و حتی در بین شاعران و هنرمندان‌مان این خشونت را به انواع مختلف می‌بینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زنان می‌توانند تا حدودی خشونت را در جامعه و خانواده کاهش دهند، اظهار کرد: ما باید فرهنگ منع خشونت علیه همنوعان خود را به طور گسترده‌ توسط زنان در جامعه ترویج دهیم و لازمه‌اش این است که همه ما انواع مختلف خشونت مانند خشونت‌های پیدا و پنهان، فیزیکی و غیرفیزیکی و لفظی را بشناسیم که خوشبختانه در سال‌های اخیر توجه به ابعاد خشونت در جامعه و خانواده و آگاهی از تبعات منفی آن افزایش پیدا کرده است.

مشاور شهردار تهران در امور زنان با اشاره به برنامه‌های شهرداری درباره معضل خشونت اظهار کرد: یکی از برنامه‌های ما در شهرداری تهران در حوزه زنان، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری در رابطه با معضل خشونت است و در این مسیر قرار است از کمک‌های کسانی که دغدغه‌مند هستند استفاده کنیم و تلاش می‌کنیم برای کاهش خشونت و شناساندن چهره‌های مختلف خشونت به خانواده، فرهنگ‌سازی انجام دهیم.

راکعی ادامه داد: شهرداری با توجه به امکانات و ساختارها تلاش دارد فرهنگ ایرانی، اسلامی و اخلاقی را به زبان امروز و به زبان مدرن نهادینه کند و این کار توسط بهترین افرادی که می‌توانند این فرهنگ را به‌کار گیرند، انجام می‌شود. از سطح محلات، فرهنگ‌سازی را آغاز خواهیم کرد و فرهنگی عمومی توسط مشاوران حوزه زنان در مناطق مختلف شهرداری ترویج خواهیم کرد و به مشکلات خاص هر منطقه و محله رسیدگی می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه هر کس ایده‌ای برای پیگیری بهتر برنامه‌های اجتماعی دارد، شهرداری تهران آماده همکاری با وی است، گفت: همه زنان و مردان باید یاری‌گر ما در پیگیری برنامه‌های اجتماعی شهرداری تهران باشند و همگی با هم باید برای ساختن شهری با چهره مهربان‌تر کمک و تلاش کنیم که چهره شهر تغییر کند و به چهره‌ای زنانه و مادرانه تبدیل شود.

مشاور شهردار تهران در امور زنان افزود: چهره مادرانه یک شهر همه اقشار مردم را در برخواهد گرفت و هیچ‌کس را از خود طرد نمی‌کند. کسانی را پررنگ‌تر نمی‌بیند و کسانی را کمرنگ‌تر و همه کودکان، جوانان، سالمندان، معلولان و خانواده را با هم و در کنار هم می‌بیند چون زنان هیچ‌گاه خودشان را به تنهایی نمی‌بینند و اگر امروز می‌خواهند در جامعه حضور داشته باشند و به نقش‌آفرینی بپردازند برای آن است که دوست دارند برای جامعه خدمت کنند. ما تلاش خواهیم کرد از طریق شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌هایی که راه‌اندازی خواهد شد، ارتباط خود را با بدنه جامعه بیشتر کنیم و از همه فعالان اجتماعی و دغدغه‌مندان، ایده دریافت می‌کنیم و ایده‌ها را تبدیل به برنامه خواهیم کرد و در کنار آن همه مردم و فعالان اجتماعی باید به روند اجرای برنامه‌ها نظارت داشته باشند و ایرادات را رفع کنند.

راکعی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه در حال حاضر شهرداری تهران چه اقداماتی در بهسازی اورژانس اجتماعی شهرداری انجام داده است، گفت: شهرداری در این حوزه ساختار تعریف‌شده‌ای دارد که البته این ساختار تا حدودی معیوب و از مسئولیت تعریف‌شده خود خارج شده است. حوزه‌هایی که به صورت مستقیم در ارتباط با اورژانس اجتماعی هستند یکی حوزه توانمندسازی شهرداری تهران است و دیگری مشاوران امور زنان مناطق که تا سطح محلات کار می‌کنند. حوزه دیگر هم اداره کل امور زنان است که ذیل معاونت اجتماعی شهرداری تعریف شده است.

وی در پایان گفت: از طرفی زنان یک گروه مجزا و واحد نیستند و با همه حوزه‌های تعریف‌شده در شهرداری در ارتباط هستند. قبول داریم در همه این زمینه‌ها نارسایی‌هایی وجود دارد و من از زمان آغاز فعالیتم در شهرداری تهران همواره تلاش داشته‌ام که تمامی ساختار و سیستم‌ها را در شهرداری زیر نظر بگیرم و بر نحوه فعالیت آن‌ها مطالعه کنم و بررسی انجام دهم. مسئله اورژانس اجتماعی هم قطعاً در اولویت‌های بررسی قرار دارد تا بتوانیم بهترین برنامه عملکردی را برای آن پیاده‌سازی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت 

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، براساس دستورالعمل ابلاغی از سوی شهرداری تهران، اهداف اصلی این رویداد که به‌صورت هماهنگ و یکپارچه در مناطق مختلف پایتخت برگزار می‌شود، ترغیب شهروندان به استفاده از حمل و نقل همگانی، رعایت ایمنی در سفرهای درون‌شهری، مشارکت سازمان‌های مرتبط و نهادهای مردمی و نیز توجه ویژه به موتورسیکلت‌سواران، عابرین پیاده و... اعلام شده است.   

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در این باره گفت: این رویداد، اقدامی نمادین است تا با عزم و اراده مشترک، توجه افکار عمومی را به موضوع ایمنی و رعایت مقررات مربوط به حمل و نقل شهری معطوف کنیم.  

شهریار افندی‎زاده تاکید کرد: راهبرد ایمنی، نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای متولی و البته همراهی شهروندان است؛ بنابراین، تمام دستگاه‌های مرتبط از جمله پلیس راهور، شهرداری‌ها، شرکت‌های سازنده خودرو، آموزش و پرورش، مسئولان اجرایی و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها، حتی رسانه‌ها  نیاز است در کنار هم  برای مقابله با تلفات ناشی از حوادث ترافیکی چاره‌اندیشی کنند. 

به گفته مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، رویداد "ایمنی حمل و نقل" درنظر دارد توجه شهروندان تهرانی به‌خصوص اقشار در معرض خطر تصادفات مانند کودکان، افراد مسن، دوچرخه‌سواران، موتورسواران و...، همچنین مدیران شهری، متولیان حوزه حمل و نقل و ایمنی، کاربران و فعالان فضای مجازی و سازمان‌های مردم ‎نهاد را به موضوع مهم رعایت مقررات ایمنی در خیابان‌ها و معابر پایتخت جلب کند. 

افندی‌زاده با اشاره به اینکه این برنامه از چهارم اردیبهشت ماه آغاز و تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: تمرکز بر برنامه‌های آموزشی، ایمنی تردد در خیابان ویژه دانش‌آموزان، اجرای برنامه‌های مشارکتی با سازمان‌های مردم‌نهاد و تولید و انتشار محتوای رسانه‌ای از جمله: اکران پوستر رویداد در ساختمان‌های شهرداری‌های مناطق، نواحی، پارک‌های آموزش ترافیک، همچنین روی انواع سازه‌های تبلیغاتی، پرتابل، بیلبورد، استرابورد و عرشه پل یا نمایش در تلویزیون‌های شهری و تولید و انتشار اخبار از رویدادهای مربوط، از جمله فعالیت‌هایی است که طی یک هفته انجام می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت 
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • رفع معضل شهری در منطقه ۲ تهران
  • رضایت شهروندان از خدمات شهرداری تهرانی در روز عید فطر
  • ورود دادستان قائم شهر برای حل معضل زیست محیطی (شیرآبه زباله)
  • فرهنگ برهنگی از مظاهر جاهلیت مدرن/ با سخنرانی، معضل حجاب رفع نمی‌شود 
  • جوسازی موذیانه مدعیان حمایت از حیوانات و معضل افزایش حیوانات ولگرد
  • اقدامات شهرداری برای ارتقای سلامت تهرانی‌ها | از طرح استعدادیابی سالمندان تا ترویج ازدواج و فرزندآوری
  • معضل بزرگ تبریز نبود زمان مشخص برای دفع زباله از سوی شهروندان است
  • بزرگ‌ترین معضل زیست‌محیطی قم فاضلاب است