Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور گفت: عملکرد صندوق مانند شرکت‌های سرمایه‌گذار ریسک‌پذیر است و در جهش علم به سوی فناوری بسیار تأثیرگذار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منطقه آزاد، دکتر نصرت‌ا... ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علم ایران) و مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن حضور در دانشگاه شهرکرد، طی نشستی صمیمی با دکتر شامحمدی رئیس دانشگاه شهرکرد، دکتر مهران عربی معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه، دکتر بهرام حسین‌زاده مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه و دکتر کرامت‌ا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. سعیدی رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.



رئیس دانشگاه شهرکرد ضمن ابراز خرسندی از حضور دکتر ضرغام در دانشگاه شهرکرد، به جایگاه این دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه شهرکرد جزء دانشگاه‌های یک درصد برتر جهان و به‌عنوان یکی از مؤثرترین دانشگاه‌های مهندسی جهان شناخته شده است، با این وجود پتانسیل‌های فراوان علمی، پژوهشی و تحقیقاتی این دانشگاه کمتر مورد حمایت قرار گرفته است.



دکتر شامحمدی کاربردی شدن نتایج تحقیقات و پژوهش‌ها را مؤثرترین راهکار برای پیشرفت اقتصاد کشور عنوان کرد و خواستار حمایت هرچه بیشتر صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از پژوهشگران دانشگاه شهرکرد گردید.



رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به رشد کمی قابل ملاحظه‌ی آموزش عالی کشور در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: رشد کمی باید همراه با رشد کیفی صورت گیرد و موفقیت آموزش عالی تنها زمانی تضمین می‌شود که همسو با نیازهای کشور علوم مختلف کاربردی شوند.



دکتر ضرغام ارتقاء جایگاه و منزلت پژوهشگران در جامعه، بهره‌برداری از ظرفیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در توسعه‌ی علم و فن‌آوری، توانمندسازی و فراهم نمودن زمینه‌های لازم جهت بهره‌مندی جامعه از دستاوردهای پژوهشی و فن‌آوری را از جمله اهداف بنیاد ملی علم ایران عنوان کرد و گفت: عملکرد صندوق مانند شرکت‌های سرمایه‌گذار ریسک‌پذیر است و در جهش علم به سوی فناوری بسیار تأثیرگذار است.


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۶۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات طغیانی درباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب یک فوریت اصلاح بند «س» تبصره ۶ قانون بودجه گفت: امیدواریم در مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که در عمل مانع سرمایه‌گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به‌خصوص شرکت‌ها و صندوق‌ها با درآمد ثابت شود.

مهدی طغیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص بررسی طرح اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ و نیز طرح کاهش درصد مالیات بر سود شرکت‌های حقوقی در مجلس اظهار کرد: مجلس سقفی را برای انواع معافیت شرکت‌ها در نظر گرفته بود فارغ از اینکه این شرکت‌ها چه ویژگی‌هایی دارند؛ در آن زمان روشن نبود که این طرح شامل چه شرکت‌هایی خواهد بود و چه مشکلاتی را به وجود خواهد آورد؛ نگاه مجلس هم این بود که این شرکت‌ها بسیار سودآور و بزرگی هستند و سقف معافیت آنها می‌تواند به دولت در شرایط فعلی کمک کرده و مجموع معافیت‌های دولت را بالا ببرد.

وی افزود: متأسفانه برخی مشوق‌هایی که در قوانین مختلف از جمله قانون بازار سرمایه یا قانون مالیات‌های مستقیم برای شرکت‌های بورسی و به ویژه صندوق‌های با درآمد ثابت در نظر گرفته شده بود مورد اصابت بند قانون بودجه قرار گرفت و باعث شد عملاً آنها متضرر شوند از آن جهت که سرمایه‌های مردم می‌توانست به حساب‌های بانکی بورسی یا صندوق‌های سرمایه گذاری وارد شود یعنی دقیقاً همان کار بانک‌ها را در اوراق، سهام و… انجام می‌داد اما این سقف عملاً به سپرده گذاران خورد به جای صاحبان سرمایه برخورد می‌کرد و خلاف نظر اولیه قانونگذار در قانون بودجه بود.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر همین اساس پیشنهاد اصلاحی این قانون توسط کمیسیون مربوطه آورده شد و یک فوریت آن تصویب شد؛ امیدواریم بتوانیم در هفته آینده این طرح را در دستور کار کمیسیون قرار دهیم و در همین مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که عملاً مانع سرمایه گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به خصوص شرکت‌ها و صندوق‌های با درآمد ثابت شود.

وی با بیان اینکه دولت در تلاش است تا ۵ درصد از مالیات شرکت‌ها کم کند، خاطر نشان کرد: مجلس این موضوع را در ایام بررسی بودجه پیشنهاد داده بود اما دولت موافقت نکرد تا اینکه امسال دولت خود طرح مذکور را در قالب جداول آورده و پیشنهاد داده است و چون نمی‌شد در قالب جداول حکم اضافه شود، یک بند دیگر به این طرح اضافه شد بنابراین مجلس با کاهش ۵ درصدی مالیات بر سود شرکت‌های حقوقی از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد موافقت کرد.

کد خبر 746850

دیگر خبرها

  • درخواست سبدگردانی برای چه افرادی مناسب است؟
  • اصلاحیه‌ای به کام بازار
  • دیدار با مدیر کل دفتر بازرسی ،مدیریت عملکرد ،امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری آذربایجان غربی
  • لزوم حرکت به سمت سرمایه‌گذاری تخصصی/ قوانین سرمایه‌گذاری در حوزه شهری تسهیل شود
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره رفع موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر
  • تحصیل در خارج، خدمت به داخل | حمایت از نخبگان و پژوهشگران ایرانی خارج از کشور
  • حمایت«کانکت پلاس» از ۱۷۰۰ محقق پسادکتری در سال گذشته