Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای صنفی دانشگاه مازندران در رابطه با ایجاد صف طولانی در سلف پسران این دانشگاه گفت: مشکل ایجاد شده فقط در زمان اوج کاری سلف و بدلیل کوچک بودن فضای سلف پسران و مراجعه اکثریت دانشجویان در این بازه زمانی ایجاد می‌شود.

هدایتی دبیر شورای صنفی دانشگاه مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در رابطه با ایجاد صف طولانی در سلف پسران این دانشگاه بیان کرد: مشکل ایجاد شده تنها در زمان اوج کاری سلف یعنی 11:45 تا 12:30 بدلیل کوچک بودن فضای سلف پسران و مراجعه اکثریت دانشجویان در این بازه زمانی ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر دانشجویان در زمان‌های خارج از بازه مذکور به سلف مراجعه کنند به راحتی و بدون صف طولانی  می‌توانند غذای خود را میل کنند. 

هدایتی ادامه داد: برای رفع مشکل کوچک بودن فضای سلف پسران، دانشگاه در نظر دارد تا با ایجاد تغییراتی فضای سلف را افزایش دهد. همچنین دانشجویان زمانی برخی غذاها مانند خورشت کرفس، کباب کوبیده و یا استامبولی در منوی غذایی ارائه شود غذای دوم را انتخاب می‌کنند و به همین دلیل صف طولانی برای غذای دوم ایجاد می‌شود.

دبیر شورای صنفی دانشگاه مازندران گفت: لازم به ذکر است که در دانشگاه ما یک شرکت اقدام به راه اندازی فست فودی نموده است که با کمک هزینه دانشگاه همه دانشجویان غذاهای آن را 3000 تومان ارازن تر خریداری می‌کنند. همچنین دانشگاه ما اولین دانشگاهی است در بین دانشگاه‌های منطقه دو که از برنج کاملا ایرانی استفاده می‌کند.
وی عنوان کرد: خوشبختانه مدتی است دانشگاه ما مرغ و ماهی مصرفی وعده های غذایی را یک روز قبل تهیه میکند و این باعث افزایش کیفیت غذای دانشگاه ما شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۷۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!

نگاهی به آمار داوطلبان کنکور نشان می‌دهد که در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آن‌ها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. پیشتازی ۲۶ درصدی دختران داوطلب ورود به دانشگاه نسبت به پسران در حالی اتفاق می‌افتد که وقتی تعداد داوطلبان گروه علوم تجربی از ۲ گروه علوم انسانی و علوم ریاضی فاصله گرفت وزیر علوم این موضوع را رشد کاریکاتوری شخصیت علمی کشور برشمرد و با اعلام زنگ خطر برای آموزش عالی، اعلام کرد که توزیع داوطلبان در گروه‌های آموزشی باید نرمال باشد.

به گزارش فارس، نگاهی به جدول تعداد خانم‌ها و آقایان شرکت‌کننده در آزمون سراسری چند سال اخیر نشان می‌دهد که آمار شرکت خانم‌ها در کنکور در حال بیشتر شدن است.

بررسی ابعاد کاهش رغبت پسران به مدرک دانشگاهی از نگاه کارشناسی

مهدی گلشنی عضو سابق شورایعالی انقلاب فرهنگی و استاد دانشگاه، کاهش تعداد پسران در کنکور را نشان دهنده نقص در آموزش عالی می‌داند و می‌گوید که اعتدال خوب است و اگر در چند سال آینده روند به همین صورت باشد و اعتدال ایجاد نشود حتی تبعات اجتماعی به همراه دارد.

به گفته وی، باید از افراد خبره و شایسته برای مشورت بهره بگیرند که این عدم اعتدال پیش نیاید. سیدجلال موسوی معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی، اما این آمار را در حال حاضر منفی نمی‌داند و می‌گوید که این آمار نشان دهنده اصلاح فرهنگ مهارت محوری در کشور ماست.

وی معتقد است که تمایل به سمت تحصیل آکادمیک در کشور ما کم شده، در کشور‌های دیگر هم همینطور است، اما در ایران تمایل به مدرک زیاد بود که چند سالی است فرهنگ ما به سمت مهارت محوری و اشتغال محوری جایگزین شده است. به گفته موسوی، بحث اشتغال برای آقایان مهم‌تر است و به همین دلیل اولویت اول آقایان تحصیلات آکادمیک نیست.

بنابراین این آمار خیلی هم منفی نیست، اما باید بررسی شود که در چند سال آینده پررنگ‌تر نشود، چرا که پررنگ شدن این موضوع آسیب‌زاست. خبرگزاری فارس، این موضوع را از مسؤولان آموزش عالی کشور نیز پیگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • هشدار برای تغییر تعادل جنسیتی دانشگاه‌ها
  • رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید؛ مضرات حمام طولانی چیست؟
  • دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید/ مضرات حمام طولانی چیست؟
  • ایجاد اولین دبیرخانه دانشگاهی پیشگیری و کنترل دخانیات/ راه‌اندازی سامانه رصد افت تحصیلی و مسائل روانشناختی دانشجویان
  • ایجاد اولین دبیرخانه دانشگاهی پیشگیری و کنترل دخانیات