Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@06:40:00 GMT

آغاز بکار نمایشگاه هوایی دوبی ۲۰۱۷

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۹۷۷۴۶

آغاز بکار نمایشگاه هوایی دوبی ۲۰۱۷

پانزدهمین نمایشگاه هوایی دبی دیروز، یک شنبه ۱۲ نوامبر فعالیت خود را آغاز کرد که در این رویداد، قرار است از فناوری های جدید صنعت هوایی رونمایی شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت dubaiairshow، نمایشگاه صنایع هوایی دوبی که از روز یکشنبه ۱۲ نوامبر کار خود را آغاز کرده است، فرصت خوبی برای صاحبان صنعت هواپیماسازی و خریداران و شرکت های هواپیمایی برای عقد قراردادهای تجاری به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در افتتاحیه این نمایشگاه یک گروه از نمایش هوایی حضور پیدا کرده و با هواپیماهای بوئینگ ۷۷۷-۳۰۰ERو  A۳۸۰ اقدام به اجرای نمایش هوایی کردند.

بر اساس گزارش های منتشر شده، در نمایشگاه صنایع هوایی دوبی ۲۰۱۷ قرار است بالغ بر ۱۲۰۰ شرکت کننده حضور داشته و از این رویداد عظیم و با شکوه بازدید کنند که گزارش شده است از این تعداد، حدود ۱۰۰ شرکت کننده جدید وجود داشته و ۱۵۹ فروند هواپیما در این رویداد در معرض نمایش عمومی قرار خواهند گرفت.

این نمایشگاه که از ۱۲ نوامبر آغاز بکار کرده قرار است تا روز پنج شنبه ۱۶ نوامبر در فرودگاه دبی به طول بینجامد.

این نمایشگاه هر دو سال یکبار در کشور امارات متحده عربی برگزار می شود و میزبان بسیاری از شرکت های بزرگ تجاری از جمله سازندگان هواپیما نظیر بوئینگ و ایرباس و همچنین ایرلاین های مختلف جهانی است. در این رویداد، میان شرکت های هواپیماسازی و ایرلاین های جهانی قراردادهای بزرگی منعقد می شود که این امر از اهمیت به سزایی برخودار است.

در نمایشگاه امسال، علاوه بر رونمایی و ارائه جدیدترین فناوری های مربوط به صنعت هوایی، بخش امنیت پرواز مسافران در هواپیماهای مسافربری نیز مورد توجه ویژه ای قرار گرفته است. همچنین مسائل امنیتی در فرودگاهها، حمل بار توسط هواپیما و فناوری های هوایی و فضایی جدید نیز در این نمایشگاه مطرح شده و به نمایش در خواهند آمد.

احمد بن سعید آل مکتوم- رئیس هیات مدیره شرکت هواپیمایی امارات - روز یکشنبه اعلام کرد که این شرکت در  آغاز بکار نمایشگاه هوایی دبی قرارداد خرید ۴۰ فروند هواپیما به ارزش ۱۵.۱ میلیارد دلار با بوئینگ را به امضا رسانده است. وی در ادامه افزوده است که این هواپیماها از نوع بوئینگ مدل ۷۸۷ دریم لاینر سری ۱۰ است که تحویل این هواپیماها قرار است از سال ۲۰۲۲ میلادی یعنی چهارسال آینده، آغاز شود.

وی ادامه داده است که هواپیماهای بوئینگ ۷۸۷ می تواند گزینه مناسبی برای تکمیل ناوگان هواپیمایی امارات در کنار هواپیماهای A – ۳۸۰ شرکت ایرباس و بوئینگ ۷۷۷ این شرکت باشد.

این در حالیست که شرکت هواپیمایی امارات بزرگترین مشتری شرکت ایرباس بوده است به گونه ای که هم اکنون یک صد فروند هواپیمای A-۳۸۰ این شرکت  در ناوگان هوایی امارات در حال تردد و حمل و نقل است.

البته گزارش ها حاکی از آن است که شرکت هواپیمایی اتحاد امارات در نمایشگاه هوایی امسال دبی، احتمالا می خواهد قراردادی به مبلغ ۱۶ میلیارد دلار با شرکت  ایرباس فرانسه نیز منعقد کند. هرچند که هنوز مقامات رسمی این دو شرکت آمار و اطلاعات دقیق تری از این موضوع منتشر نکرده اند.

کشورهای دیگری نیز همچون چین با نماینده خود، گروه صنایع هواپیمایی چین، برای چندمین در این نمایشگاه شرکت کرده اند. جانگ شین گوئو معاون مدیر کل این گروه عنوان کرده است که یکی از دلایل مهم چین برای شرکت در این نمایشگاه، نمایش و رونمایی از سامانه های هوایی بدون سرنشین است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۷۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ

ضرر خالص بوئینگ در سه ماهه اول سال میلادی کنونی، ۳۵۵ میلیون دلار اعلام شد.

به گزارش ایسنا، غول هواپیماسازی آمریکایی بوئینگ در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ میزان ۳۵۵ میلیون دلار ضرر خالص داشته است.

بوئینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد درآمد این شرکت ازجمله فروش محصولات و خدمات با کاهش ۷.۵ درصدی به ۱۶.۶ میلیارد دلار در دوره ژانویه تا مارس نسبت به مدت مشابه سال قبل رسیده است.

درآمد این شرکت از فروش هواپیماهای تجاری به ۴.۶۵ میلیارد دلار رسید، در حالی که درآمدهای دفاعی، فضایی و امنیتی ۶.۹۵ میلیارد دلار ثبت شد.

درآمد خدمات جهانی نیز در این دوره سه ماهه بالغ بر پنج میلیارد دلار بوده است.

همچنین شرکت بوئینگ اعلام کرد که درآمد سه ماهه اول مالی سال ۲۰۲۴ به میزان ۱۶.۵۷ میلیارد دلار بوده است. نتیجه بهتر از حد انتظار این شرکت زمانی حاصل شد که اقدامات جامع را در راستای تقویت کیفیت و ایمنی تجارت خود در نظر گرفت.

کل سفارشات معوقه این شرکت به ۵۲۹ میلیارد دلار افزایش یافت که شامل بیش از ۵۶۰۰ هواپیمای تجاری می‌شود. این شرکت کاهش سرعت تولید بوئینگ ۷۳۷ خود را به زیر ۳۸  فروند اعلام کرد که هدف از این اقدام ایجاد بهبود در سیستم مدیریت کیفیت آن است.

دیو کالهون، رئیس و مدیرعامل بوئینگ، اظهار کرد نتایج سه ماهه اول ما منعکس‌کننده اقدامات فوری برای کاهش سرعت تولید ۷۳۷ برای بهبود کیفیت آن است. ما برای تقویت سیستم‌های مدیریت کیفیت و ایمنی خود زمان بیشتری صرف خواهیم کرد و این اقدام آینده‌ای قوی‌تر و با ثبات‌تری را رقم خواهد زد.

به گزارش بیزنس، پس از انتشار این گزارش در پیش بازار نیویورک، سهام بوئینگ ۳.۷۰ درصد افزایش یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه شیراز
  • سیاست دولت سیزدهم در حوزه فرودگاهی رشد متوازن است
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • جمهوری اسلامی در بخش‌های مختلف هوایی محتاج هیچ کشوری نیست
  • معرفی انواع خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه
  • سیل در دبی چه بلایی سر هواپیمایی امارات آورد؟
  • بهره برداری و آماده بکار بودن ۱۶ دستگاه دیزل ژنراتور در خراسان شمالی 
  • آغاز ثبت‌نام اولیه بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ
  • ثبت‌نام اولیه بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ آغاز شد