Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سعد حريري در مصاحبه ديشب دستپاچه و گرفته به نظر مي رسيد و نگراني او به ميزاني بود که گويي بر روي موجي از توفان قرار دارد. به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري تسنيم به نقل از روزنامه الاخبار، سعد حريري در حالي ديشب در اولين مصاحبه تلويزيوني بعد از استعفا از نخست وزيري حاضر شد که دستپاچه و گرفته به نظر مي رسيد و نگراني او به ميزاني بود که گويي بر روي موجي از توفان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعد حريري خوب نيست
سه موضوع اصلي در خصوص مصاحبه شب گذشته سعد حريري قابل ملاحظه است:
اول: هدف اين مصاحبه در اصل تاکيد بر خوب بودن حال و وضعيت سعد حريري بود حال اينکه اين يعني وضعيت او خوب نيست.
مصاحبه در ظاهر آرام بود اما نگاهي به لحن و صداي حريري شکي باقي نمي گذاشت که به اجبار در عربستان است و صحبت هايش بيش از حد لازم جنبه مصرفي داشت.
اما باطن مصاحبه حريري «تند» بود لحن او اين بار بيش از معمول با اندوه همراه بود در اين خصوص مي توان به مصاحبه هاي قبلي او مراجعه کرد.
حالت او به گونه‌اي بود که فرضيه بازداشت او قطعي است وبايد توجه داشت که بر خلاف معمول هيچ تبسمي درا و ديده نشد که اين يعني حضور اجباري در رياض.
دوم: مصاحبه به طور مستقيم پخش شد و در حالي که بولا يعقوبيان در مورد زلزله در عراق صحبت مي کرد و ناگهان مردي در کادر ديده شد تا شکي باقي نماند که برنامه به طور مستقيم پخش مي شود.
سوم: سوال هايي که مجري مطرح کرد همان سوال هايي است که براي لبناني ها مطرح است. از نظر حرفه‌اي بايد گفت که سخت بتوان گفت که يعقوبيان فهرستي از سوال ها را دريافت کرد و يا اينکه مصاحبه از قبل تنظيم شده بود همانطور که سخت بتوان باور کرد حريري ديدگاه خود را به ديدگاه طرفي که او را به استعفا سوق داد، تحميل کرد.
در مقايسه با نتايج حاصل از استعفاي حريري و خروجش از کشور، بايد گفت اکنون در برابر «اخراج» منطقي با هزينه هاي کمتر قرار داريم.
در خصوص يعقوبيان نيز بايد گفت، همانطور که مصاحبه را در شرايطي استثنايي انجام داد، عملکردش نيز استثنايي بود و هيچ يک از بينندگان نشاني از اعمال فشار بر او نديدند.
ارزيابي بيطرفانه از اين مصاحبه اين است که بايد اعتراف کرد او چند بار مصاحبه را قطع کرد و در مواردي با مشکل فني روبه رو بود و از حريري در مورد ولايتي، حزب الله و ميشل عون سوال کرد که البته اين تمام سوالي هايي نيست که براي لبناني ها مطرح است؛ هيچ خبرنگاري نيست که همه سوال ها را در يک برنامه مطرح کند.
لباس حريري اين بار شيک بود و با او مناسبت داشت نه محل مصاحبه و استوديوي مصاحبه شبيه استوديوهاي شبکه المستقبل و يا ال. بي. سي و يا ام. تي. وي نبوده و حرکت دوربين نيز حرفه‌اي نبود.
سعد حريري که در اين مصاحبه ديديم، همان کسي است که مي شناسيم با همان لحن هرچند آثار خستگي در صورتش ديده مي شد بدون اينکه از لحن تهديد آميز خارج شود، اما چيزي که باعث شد لحن او اين بار پس از يک هفته تغيير کند موضوع ديگري است که بايد بررسي شود.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۸۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوگین: اوکراین نباید وجود داشته باشد!

به گزارش خبرآنلاین «تاکر کارلسون» خبرنگار سرشناس آمریکایی که پیشتر هم مصاحبه‌ای طولانی با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه داشت، این بار گفت‌وگو ۲۰ دقیقه‌ای را با متحد پوتین انجام داده و آن را روی کانال یوتیوب خود منتشر کرده است.

طبق گزارش راشا تودی، «الکساندر دوگین» که از منتقدان سرسخت غرب است، در این مصاحبه علاوه بر حمایت تمام‌عیارش از عملیات نظامی روسیه در اوکراین، تاکید کرد که کشور مستقل اوکراین «نباید وجود داشته باشد».

کارلسون، دوگین را نویسنده‌ای توصیف می‌کند که «درباره ایده‌های بزرگ می‌نویسد» و هم‌چنین ادعا می‌کند که کتاب‌های او در سرتاسر ایالات متحده توسط دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ممنوع شده است و امکان خرید در وبگاه آمازون وجود ندارد.

به گزارش ایسنا در قسمتی از این مصاحبه، «مغز متفکر پوتین» استدلال می‌کند: «ایدئولوژی لیبرال، که از زمان سقوط اتحاد جماهیر شوروی، عملا در غرب بی‌رقیب شد، منجر به نابودی مفهوم خانواده می‌شود؛ مفهومی که به نفع فردگرایی، در حال نابودی است. هم‌چنین پیشرفت طبیعی لیبرالیسم موجب طرد هویت انسانی می‌شود.»

این نظریه‌پرداز روس در ادامه می‌گوید: «فاز بعدی: نئو لیبرالیسم. اکنون در اینجا بحث اکثریت نیست بلکه بحث بر سر حکومت اقلیت‌هاست. نقش این تفکر در غرب به معنای دموکراسی نیست، بلکه توتالیتاریسم است.»

راشا تودی هم‌چنین به «داریا دوگینا» دختر این فیلسوف روسی و مفسر سیاسی اشاره می‌کند که در جریان بمب‌گذاری در خودروی شخصی‌اش کشته شد و مقامات روسیه گفتند که این حادثه توسط عاملان اوکراینی طراحی شد. هم‌چنین چندین رسانه آمریکایی به نقل از منابعی ناشناس گزارش دادند که واشنگتن معتقد است مقامات اوکراینی در این «ترور» دست داشتند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901244

دیگر خبرها

  • مصاحبه جنجالی هاشمی‌نسب درتبریز علیه پرسپولیس
  • دلار بیش از ۵۰ و چند هزار تومان توجیه علمی و اقتصادی ندارد
  • حمله به کنیسه‌ای در پایتخت لهستان با ۳ بمب آتش‌زا
  • فصل دوم مجموعه تلویزیونی «آقای قاضی»
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • ببینید/ ماجرای پلاک آویخته بر گردن شمسایی چه بود؟
  • بوفون: دو بار تا آستانه پیوستن به رم رفتم
  • ملاقات محرم با خانواده موسس سپاهان در رفسنجان
  • دوگین: اوکراین نباید وجود داشته باشد!
  • «دوگین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد