Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- 'سهیل المزروعی' وزیر انرژی امارات گفت:انتظار می رود کشورهای تولید کننده نفت توافق کاهش سطح تولید را تمدید کنند هرچند زمان تمدید این توافق هنوز محل مناقشه است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، المرزوعی در کنفرانس بین المللی نفت در ابوظبی افزود: هنوز 158 میلیون بشکه نفت خام اضافی در بازار نفت تولید می شود که این میزان باید کاهش یابد و به همین دلیل احتمال تمدید کاهش سطح تولید وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وزیر انرژی امارات، یک اجماع کلی میان 24 عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت(اوپک) و اعضای غیرعضو این سازمان به منظور کاهش تولید بطور متوسط تا یک میلیون و 800هزار بشکه در روز وجود دارد.
وی ابراز امیدواری کرد که این توافق باعث ثبات در بازار نفت و افزایش سرمایه گذاری های در بازار این محصول شود.
کاهش تولید نفت از سوی تولید کنندگان به افزایش قیمت نفت تا 64 دلار در هر بشکه کمک کرده است درحالی که سال گذشته میلادی قیمت آن تا 40 دلار کاهش یافت.
امارات چهارمین تولید کننده نفت در سازمان اوپک است.
وزاری نفت اوپک در پایان ماه نوامبر جاری نشستی برای بررسی تمدید زمان توافق کاهش تولید نفت در وین خواهند داشت.
خبرگزاری فرانسه افزود:عربستان از اصلی ترین تولید کنندگان نفت اوپک و روسیه بزرگترین تولید کنندگان نفت در جهان موافقت خود را با تمدید توافق کاهش تولید اعلام کرده اند اما بازه زمانی که این توافق تمدید می شود، محل بحث و بررسی است.
خاورم**9366**1324
مترجم:صغری رحیمی// انتشار دهنده: فردین پازوکی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۰۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی سود سهام عدالت روندسرمایه گذاری را نزولی کرد

امشب گفت وگوی ویژه خبری به بررسی راهکارهای تحقق شعار سال با به کارگیری ابزارهای مالی با حضور محمودی اصل کارشناس اقتصادی، بالسینی کارشناس اقتصادی و نعمتی اقتصاد دان بحث وبررسی شد.

محمودی اصل کارشناس اقتصادی  با بیان اینکه  ما در سال ۹۹ حاشیه سود سی و شش درصد داشتیم گفت:  امسال سود سهام عدالت پنجاه درصد کاهش پیدا کرده است و انگیزه های سرمایه گذاری در تولید کاهش پیدا کرده است و ما باید فشار بر تولید را با برنامه های کارشناسی حداقل کنیم.

وی افزود:  در ایران  مالیات بر سودا گری را نداریم  این در حالی که سوداگری در کشور ما باید تنبیه شود. رانت خوار و سوداگر مشوق دارند و فشاری بر آنها نیست.

وی در پاسخ به  این سوال راهکار اصلی برای جلوگیری از سودا گری چیست  گفت:   زمانی محدودیت در معادلات اجرایی شود  و تمامی  معاملات رصد شود دیگری انگیزه ای برای سوداگری وجود نخواهد داشت .همچنین زمانی که مالیات نجومی از سوداگر  اخذ کنیم  حاشیه سود تولید نصف خواهد شد.

محمودی اصل با بیان اینکه  برای اینکه منابع به سمت تولید برود باید حاشیه سود بیشتر شود گفت: در مرحله اول باید تولید و سرمایه گذاری توجیه داشته باشد  اما در حال حاضر  شاهد آن هستیم که حاشیه سود  توجیه مناسبی ندارد. 

وی افزود: اکنون صادرات باید تقویت شود چراکه انگیزه صادرات کاهش پیدا کرده است و واردات اکنون در حال تشویق شدن است که این یک سیکل معیوب است.

او گفت: نرخ خوراک ما دو و نیم برابر جهانی است. تمامی  این موارد بر تولید و صادرات فشار خواهد آورد.

محمودی اصل با  بیان اینکه اکنون برای ایجاد اطمینان ساز و کار باید معقول باشد‌ و اقدامات کارشناسی باید صورت گیرد افزود: ما میتوانیم کالا های همگن مانند شمش را در بازار بورس وارد کنیم همچنین طلا و دلار اگر در جای امنی باشد میتواند  وارد این بازار شود  بنابراین برای ورود به این بازار باید  ابزارهای تشویقی قرار دهیم و اعلام کنیم سپرده گذاران در این بازار از مالیات معاف می شوند.

محمودی اصل گفت: ما اکنون در وضعیتی هستیم که تولید کننده ها به بازار طلا و مسکن وارد میشوند و نقدینگی  کافی برای وارد شدن به بازار بورس وجود ندارد.

در ادامه بالسینی کارشناس اقتصادی گفت: هر چه که کمک کنیم  طلا های موجود در خانواده ها وارددسیستم بانکی و بازار سرمایه شود به اقتصاد کشور کمک می شود چراکه  آنچه که در کشور ما به عنوان ارز خانگی از آن یاد میشود حجم قابل توجهی است.

بالسینی افزود: آنچه که کمک خواهد کرد دارایی های با ارزش وارد بازار شود  آن  است که چشم انداز های خوبی  ايجاد شود و چشم انداز اقتصادی ما مثبت شود.

وی گفت: باید بتوان ساز و کاری  تهیه کرد که منابع خرد وارد بازار سرمایه شود و اگر این اقدام انجام شود ما خواهیم  توانست  بخشی از ارز را وارد بازار کنیم.

در ادامه نعمتی اقتصاد دان گفت: بخش زیادی از مردم برای حفظ قدرت خرید خود  به سمت کنز میروند  بنابراین ما باید ابتدا پول خود را  که ارزش خود را از دست داده است اصلاح کنیم.

وی افزود: ورود به صندوق های طلا میتواند به تولید کننده های طلای کشور کمک کند  چراکه  در چند وقت اخیر با مشکلاتی  مواجه بودند.

او گفت:  اگر ما بتوانیم نظام پرداختی بر اساس طلا مطرح کنیم و این اطمینان خاطر برای مردم به وجود آید بخس عمده ای از دارایی های مردم وارد این بازار خواهد شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • آغاز کاهش تولید گاز پارس جنوبی از ۱۴۰۴
  • رشد ۲۵ برابری ظرفیت نیروگاه‌های تولید پراکنده برق
  • رشد ۲۵ برابری ظرفیت نصب شده نیروگاه های تولید پراکنده برق
  • قیمت مرغ تا پایان ماه رمضان نوسانی ندارد
  • جهش چشمگیر قیمت گاز در انتظار شهروندان آلمانی
  • بازار آب از طرح‌های مهم مشارکت مردمی در حوزه آب/کاهش ۱۱.۶ درصدی بارش‌ها در یزد
  • مصوبه جدید دولت برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان
  • افزایش ذخایر آمریکا سد راه صعود نفت شد
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • کاهش ۵۰ درصدی سود سهام عدالت روندسرمایه گذاری را نزولی کرد