Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > مازندران - نخستین تفاهم نامه همکاری دانشگاه مازندران با شورا و شهرداری بابلسر منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نخستین نشست اساتید دانشگاه مازندران با شورا و شهردار بابلسر در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد.
موسوی یکی از اساتید هیات علمی دانشگاه مازندران در این نشست اظهار کرد: بابلسر شهر کوچک و زیبایی است و پتانسیل و قابلیت های زیادی دارد و یکی از مهم ترین قابلیت آن وجود دانشگاه مازندران با وجود رشته های متعدد می باشد ،این دانشگاه از سال 84 اقدام به پذیرش دانشجو در رشته شهرسازی نموده است اما تا کنون هیچ گونه ارتباط مستقیم و هماهنگی بین شورا و شهرداری بابلسر صورت نگرفته است که اگر این ارتباط برقرار شود از فواید آن هم دانشگاه و هم شورا و شهرداری بهره مند می شوند که این امر به نوبه خود موجب رشد و توسعه شهری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریمی یکی دیگر از اساتید هیات علمی دانشگاه مازندران در این نشست اظهار کرد: شهرداری و شورای شهر تا کنون چه اقدامی جهت حفظ شهر انجام داده اند و برنامه آنها جهت تفکیک و بازیافت زباله و جلوگیری از انباشت آن در پارکینگ هفتم و خطر سرازیرشدن شیرابه های زباله به سمت دریا چیست؟
قدمی از دیگر اساتید دانشگاه مازندران اظهار کرد: متاسفانه وقتی دانشجویان ما برای تکمیل پایان نامه خود وارد شهرداری بابلسر می شوند ،اطلاعات کافی در اختیار آنها قرار نمی گیرد .
وی افزود: از دیگر مشکلاتی که در ساحل بابلسر مشاهده می شود متاسفانه نابودی سواحل شنی بابلسر با ایجاد طرح ساحل سبز است ،در هیچ جای دنیا توسعه سواحل از طریق آسفالت و بلوار اتفاق نمی افتد،متاسفانه در حال حاضر زیباترین ساحل شمال کشور با ایجاد ساحل سبز زیر آسفالت رفته و مرغوب ترین ساحل شنی از بین رفته است و میلیاردها تومان هزینه ای که باید برای مناطق محروم و آسیب پذیر اختصاص می یافت جهت اجرای این طرح هزینه شد.
تهیه طرح جامع تفضیلی شهر بابلسر،افزایش سرانه فضای سبز،ساماندهی کمربندی جنوبی شهر،توجه به مبلمان شهری و جابجایی تابلوی راهنمایی و رانندگی در سه راه دانشگاه مازندران از دیگر درخواست های اساتید دانشگاه مازندران به شهردار و اعضای شورای شهر بابلسر جهت رسیدگی بود.
بعد از بیان موضوعات مختلف از سوی اساتید دانشگاه مازندران ،رئیس شورای شهر بابلسر اظهار کرد: افتخار بنده خدمت در شهری است که جایگاه پرورش و فعالیت دانشجویان،اساتید و فرهیختگان برجسته می باشد.
هوشیار خسروی با بیان اینکه به دنبال ایجاد شهری پویا و توسعه یافته برای شهروندان هستیم،گفت: برای بررسی موضوعات مطرح شده به زودی دومین جلسه اساتید با شهردار و اعضای شورای شهر برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: در زمانی که به عنوان کاندیدای شورای شهر ثبت نام نمودم یکی از مهم ترین برنامه های بنده استفاده از ظرفیت و پتانسیل اساتید و دانشجویان دانشگاه مازندران بود که حتما در زمان فعالیت خود این طرح را اجرایی خواهم نمود و امروز شاهد اولین نشست اساتید با شهردار و اعضای شورای شهر بودیم که این نشست تداوم خواهد یافت و در آن به بررسی آسیب های اجتماعی شهری و رسیدگی به مشکلات حوزه شهری خواهیم پرداخت .
منصور رمضان نژاد عضو دیگر شورای شهر بابلسر نیز با بیان اینکه بنده به عنوان عضو شورای شهر افتخارم خدمت در دانشگاه مازندران به عنوان کارمند این دانشگاه است ،گفت: یکی از مهم ترین دغدغه های شورا و شهرداری بابلسر فراهم کردن زمینه رفاه و آسایش شهروندان است ک با تداوم این جلسات امیدوارم بتوانیم گام مهمی در این زمینه برداریم.
نائب رئیس شورای شهر بابلسر نیز با بیان اینکه از زمان ورودم در شورای شهر بابلسر در دور چهارم تا کنون سعی نمودم از ایده و نظرات نخبگان و دانشگاهیان بهره مند شوم ،اظهار کرد: امروز برای من یک روز خوب و به یادماندنی خواهد بود و بسیار خوشحالم در محضر اساتیدی هستم که دغدغه آنها رفع مشکلات حوزه شهری و کمک به شورا و شهرداری بابلسر می باشد.
فاطمه بهار تصریح کرد: بنده به عنوان تنها بانوی شورای شهر بابلسر آمادگی دارم کارگروهی با حضور بانوان اساتید دانشگاه مازندران برای ارائه راهکار جهت برون رفت از معضلات و آسیب های اجتماعی تشکیل دهم .علیرضا رحیمیان عضو دیگر شورای شهر بابلسر نیز اظهار کرد: قرار است در این هم اندیشی با کمک اساتید ، هیات علمی و دانشجویان دانشگاه مازندران برای زیبا سازی و برنامه ریزی صحیح برای ساحل دریا ، اماکن اقامتی و گردشگری ، زباله ، ترافیک ، مسائل اجتماعی و بسیاری دیگر از مو ضوعات شهری که از زوایای تخصصی اساتید دانشگاه مازندران دیده می شود عنوان و با هزینه کمتر و به بهترین نحو حل شود که مورد استقبال اساتید و دانشجویان قرار گرفت و امیدواربم در آینده نزدیک و نشست های تخصصی بیشتر بتوانیم برای همشهریان عزیز بابلسر خبر های خوشی داشته باشیم.
گفتنی است در پایان این نشست تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مازندران با شورا و شهرداری بابلسر منعقد شد.

شهردار بابلسر
ارتقا و توسعه شهر در تمام زمینه ها از مهم ترین اولویت ما در شهرداری بابلسر است
شهردار بابلسر با بیان اینکه ارتقا و توسعه شهر در تمام زمینه ها از مهم ترین اولویت ما در شهرداری بابلسر است،گفت:احداث اکو موزه در میدان معلم و احداث موزه مردم شناسی در ساختمان قدیم شهربانی را از دیگر برنامه های شهرداری بابلسر است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،سیدمرتضی شفیعی در نخستین نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران با اساتید دانشگاه و اعضای شورای شهر بابلسر در سالن اجتماعات آمفی تئاتر دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران با بیان اینکه رویکرد ما در مدیریت شهری بر اساس برنامه ریزی دقیقی است که بر اساس کار کارشناسی خواهد بود، اظهار کرد: توجه به رشد کیفی به جای رشد کمی و تولید پایدار مهم ترین اولویت ما در شهرداری بابلسر است.
وی با اشاره به اینکه به دنبال ارتقا و توسعه شهر در تمام زمینه ها هستیم،گفت: توجه به مسائل زیست محیطی و فرهنگی نیز در راس برنامه های ما قرار دارد .
شهردار بابلسر تصریح کرد: در بحث سرانه فضای سبز با توجه به رشد ساخت و سازها در سطح شهر با کمبود فضای سبز مواجه هستیم که یکی از مهم ترین برنامه ما در جهت توسعه فضای سبز به ویژه درمحلات ،احداث پارک های محلی است.
شفیعی با بیان اینکه برنامه کاری ما در قالب کتابچه به اعضای شورا ارائه شده و از شورا درخواست داریم سندی که در قالب برنامه ارائه دادیم را هر سه ماه بازنگری کرده و اگر خلاف آن باشد به ما اطلاع دهند،گفت: در حال حاضر توسط اساتید پیشکسوت دانشگاه مازندران سند چشم انداز پنج ساله شهر بابلسر در حال تدوین بوده و تا پایان سال این سند تهیه و در اختیار شورا و شهرداری قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه جهت ساماندهی رودخانه مذاکراتی از سوی شورا و شهرداری بابلسر با امور آب منطقه ای به عنوان متولی اصلی و مالک قانونی بستر و رودخانه ها انجام شده و تا کنون چندین نشست در این زمینه داشتیم،اظهار کرد: یکی از مهم ترین دستاورد این نشست ها و مذاکرات ساماندهی رودخانه بابلرود است که به هیچ عنوان اجازه اضافه شدن دکه ها در داخل رودخانه بابلرود را نمی دهیم و دکه هایی که سابقه 40 تا 50 سال دارند با بررسی وضعیت اقتصادی و فرهنگی جهت ساماندهی آنها اقدام می شود.
این مسئول اضافه کرد: همچنین کارگروهی نیز در این زمینه با حضور شورا،شهرداری و امور آب منطقه ای تشکیل شد که در این کارگروه قرار شد وضعیت فعلی رودخانه آسیب شناسی و برآورد هزینه شود و در قالب قرارداد در اختیار شهرداری قرار گیرد تا به ساماندهی رودخانه بپردازیم.
شهردار بابلسر با بیان اینکه از سال 81بحث پیاده راه سازی محور شهید رجایی و محور بازار بابلسر تهیه و آماده جهت اجرا بود اما به دلیل تغییر مدیریت شهری وقت،بازاریان و اعضای شورای شهر وقت این طرح به فراموشی سپرده شد،اضافه کرد: طبق نظر کارشناسان این طرح در جوامع بین المللی دارای جوایز و رتبه برتر در زمینه شهرسازی است و در حال حاضر به دنبال اجرایی شدن طرح و استارت این برنامه در سال جاری هستیم تا پیاده رو نمونه استان و کشور را در شهر بابلسر داشته باشیم.
وی ساماندهی ورودی شهر در میدان امام حسین و میدان معلم در قالب طرح ویژه را از دیگر برنامه های شهرداری بابلسر دانست و گفت: از اساتید و دانشجویان دانشگاه مازندران درخواست می کنم هر طرح یا ایده ای که در این خصوص دارند ،ارائه دهند.
شهردار بابلسر احداث اکو موزه در میدان معلم ،احداث موزه مردم شناسی در ساختمان قدیم شهربانی را از دیگر برنامه های شهرداری بابلسر دانست.
شفیعی همچنین خطاب به اساتید دانشکده هنر و معماری گفت: فضای محیطی دانشگاه مازندران مناسب نیست و فضای سبز آن نیاز به توجه دارد و دانشکده هنر و معماری باید توجه ویژه ای به این امر داشته باشد و شهرداری بابلسر آماده همکاری در این زمینه با دانشگاه مازندران را دارد.
وی همچنین با بیان اینکه از ظرفیت و پتانسیل اساتید و دانشجویان دانشگاه مازندران استفاده خواهیم کرد،اظهار کرد: در بحث انتقادی که از سوی یکی از اساتید دانشگاه مازندران جهت ملاقات با شهردار مطرح شد باید عرض کنم تمام کارهای ما در سطح شهرداری بابلسر بر اساس برنامه ریزی بوده و اینطور نیست تمام ساعات ما به وقت ملاقات اختصاص یابد و نیاز است هماهنگی از قبل صورت گیرد.
شهردار بابلسر تصریح کرد: برای ارتباط با جامعه مهندسان و استفاده از اتاق فکر نخبگان سعی کردیم بدنه شهرداری را از بدنه مهندسان انتخاب کنیم و تمام معاونان ما و حتی رئیس دفتر ما نیز از جامعه مهندسان باشند .
شفیعی از ایجاد کارگروه منظر و سیمای شهری با همکاری اداره راه و شهرسازی خبر داد و گفت: در این کارگروه تاکید کردیم از پتانسیل دانشگاه و توانمندی اساتید و دانشجویان استفاده کنیم .

 

48

کلید واژه‌ها : استان مازندران -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۱۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری