Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ژيلا اميرشاهي ضمن ابراز نارضايتي و مخالفت در قبال استفاده از هنرمندان و بازيگران به عنوان مجري، اظهار کرد: جالب است اگر ما به عنوان مجري به حيطه کار بازيگران نزديک بشويم، ممنوع‌التصوير مي‌شويم و عملا اين اتفاق افتاده است.
به گزارش جام نيوز، روي آوردن تهيه‌کننده‌ها و برنامه‌سازان به بازيگران براي استفاده از آنها به عنوان مجري، در سال‌هاي اخير رشد چشم‌گيري داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلويزيون در دوره‌اي، استفاده از بازيگران به عنوان مجري را ممنوع کرده بود اما به نظر مي‌رسد، اين تصميم مقطعي بوده است؛ چراکه اين روزها شاهد حضور بازيگران در مقام مجري برنامه‌هاي تلويزيوني هستيم؛ اتفاقي که به مخالفت عده‌اي از مجريان منجر شده و برخي از آن به عنوان معضل ياد مي‌کنند.
ژيلا اميرشاهي ـ‌ از مجريان باسابقه تلويزيون ـ ضمن ابراز نارضايتي و مخالفت در قبال استفاده از هنرمندان و بازيگران به عنوان مجري، اظهار کرد: جالب است اگر ما به عنوان مجري به حيطه کار بازيگران نزديک بشويم، ممنوع‌التصوير مي‌شويم و عملا اين اتفاق افتاده است. براي خود من بارها پيش آمده که پيشنهاداتي براي حضور در تئاتر داشته‌ام اما از سوي مديران تلويزيون چنين اجازه‌اي داده نشده است. اما اين اتفاق کاملا برعکس است و بازيگران سينما و تلويزيون به راحتي نقش يک مجري را در برنامه‌هاي تلويزيوني ايفا مي‌کنند.
مجري برنامه قديمي «به خانه برمي‌گرديم» در ادامه مطرح کرد: اگر اجراي مجريان را در حدي نمي‌بينند که مخاطب را جذب کند بحث ديگري است که البته سازمان مي‌تواند کاري کند که مجريان آنقدر جذاب باشند که از طرق ديگر سراغ ما بيايند نه اينکه کم کم از گردونه تلويزيون خارج و روز به روز کمرنگ‌تر بشويم.
اميرشاهي در عين حال علت حضور هنرمندان و بازيگران در اجراي برنامه‌هاي تلويزيوني را دوري مخاطب از تلويزيون عنوان مي‌کند و اينکه تلويزيون براي جذب و برگرداندن مخاطب، دست به اقداماتي اينچنين زده است.
وي گفت: من به عنوان مجري تلويزيون کاملا با اين اقدام مخالف هستم اما متأسفانه حتي يک صنف گويندگان نداريم که بخواهيم اين مساله را مطرح کنيم. بنابراين اين معضل را بايد از طريق مديران به شکل مستقيم مطرح کنيم که اين اتفاق کمتر پيش مي‌آيد. نه تنها من بلکه مطمئنم هيچ مجري ديگري هم موافق اين کار نيست. واقعا بايد مديران را مورد سوال قرار داد که چرا تلويزيون دچار اين معضل شده است.
ژيلا اميرشاهي در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود از بازگشت برنامه «راديو شب» به تهيه‌کنندگي محمد صوفي و کارگرداني منصور ضابطيان به شبکه «شما» خبر داد و گفت: اين روزها در اين برنامه به عنوان گوينده مهمان شعرخواني مي‌کنم. اين برنامه قرار است پس از ايام صفر از شبکه «شما» به روي آنتن برود.
اين مجري درباره حضورش در برنامه «به خانه برمي‌گرديم» که همچنان ادامه خواهد داشت، گفت: «به خانه برمي‌گرديم» در ميان برنامه‌هاي خانوادگي بيشترين طيف مخاطبان را دارد. مسلما تهيه‌کنندگان براي اين برنامه تلاش مي‌کنند اما به هر حال خروجي اصلي اين برنامه و برنامه‌هايي از اين جنس بر روي مجريان آن است. خيلي از مخاطبان برنامه را به خاطر تداوم و حضور مجريانش مي‌بينند و حالشان عوض مي‌شود.
افکار
115

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۶۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟

بسیاری از کشورهای سراسر جهان به دلیل مسائل امنیتی و حفظ حریم شخصی، استفاده از برنامه اجتماعی تیک‌تاک را در دستگاه‌های دولتی خود ممنوع کرده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بسیاری از کشورهای جهان نگران امنیت تیک‌تاک (TikTok) و پیوندهای این پلت‌فرم با چین هستند، بنابراین ممنوعیت‌هایی را علیه این برنامه اجتماعی به مرحله اجرا گذاشته‌اند. در این میان ایالات متحده یک گام دیگر به سمت تبدیل شدن به اولین کشور ممکن برداشته است که برنامه رسانه‌های اجتماعی تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های حفظ حریم خصوصی ممنوع می‌کند. این کشور در بیست‌وسوم آوریل قانونی را تصویب کرد که مالک چینی اپلیکیشن، شرکت فناوری ByteDance، را مجبور می‌کند ظرف ۹ ماه این پلت‌فرم را بفروشد یا با ممنوعیت مواجه شود.

شرکت یادشده اصرار دارد که به‌طور مستقل اداره می‌شود و داده‌ها را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد و تیک‌تاک اتهامات مربوط به جمع‌آوری داده‌های کاربران بیشتر از سایر شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی را رد و این ممنوعیت‌ها را «اطلاعات نادرست اساسی» معرفی کرده است که مدرکی برای آن در دسترس نیست.

با این حال بسیاری از کشورها در مورد پلت‌فرم تیک‌تاک و روابط آن با چین محتاط هستند و چندین کشور در سراسر جهان استفاده از آن را در دستگاه‌های دولتی ممنوع کرده‌اند، زیرا می‌ترسند هنگام دانلود برنامه، اطلاعات حساس آن‌ها در معرض دید قرار گیرد.

ممنوعیت تیک‌تاک در کشورهای جهان

استرالیا دلیل نگرانی‌های امنیتی در چهارم آوریل استفاده از تیک‌تاک را در همه دستگاه‌های دولتی فدرال به ممنوع کرد، زیرا خطرات امنیتی و حریم خصوصی را به همراه دارد.

استونی در پایان مارس اعلام کرد که استفاده از تیک‌تاک در گوشی‌های هوشمند صادر شده توسط دولت برای مقامات دولتی منع خواهد شد، اما پیگیری آن در گوشی‌های شخصی در اختیار دولت نیست.

انگلستان در شانزدهم مارس ممنوعیت فوری این اپلیکیشن را در دستگاه‌های رسمی دولتی اعلام و این اقدام را بهداشت سایبری معرفی کرد که بر اساس گزارش مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا مبنی بر وجود خطری در مورد نحوه دسترسی و استفاده از داده‌های حساس دولتی توسط پلت‌فرم‌های خاص انجام گرفته است.

اتحادیه اروپا استفاده از تیک‌تاک را در دستگاه‌های کارکنان پارلمان، کمیسیون و شورای خود به دلیل نگرانی‌های مربوط به امنیت سایبری ممنوع کرده‌اند. این ممنوعیت از بیستم مارس اعمال شد و از اعضا و کارکنان پارلمان خواست این برنامه را از دستگاه‌های شخصی خود نیز حذف کنند.

فرانسه در بیست‌وچهارم مارس نصب و استفاده از برنامه‌های تفریحی مانند تیک‌تاک، نتفلیکس و اینستاگرام را روی تلفن‌های کاری ۲.۵ میلیون کارمند دولتی ممنوع کرد، زیرا این برنامه‌ها ممکن است خطری برای حفاظت از داده‌های این ادارات و مقامات دولتی آن‌ها باشد. این ممنوعیت در مورد تلفن‌های شخصی کارمندان دولتی اعمال نمی‌شود.

هلند از استفاده از همه برنامه‌های کشورهای دارای برنامه سایبری تهاجمی در تلفن‌های توزیع‌شده توسط دولت جلوگیری کرده است، زیرا خطر جاسوسی شدیدی دارند.

نروژ در بیست‌وسوم مارس هشدار داد که تیک‌تاک نباید روی تلفن‌های صادر شده برای کارمندان دولت نصب شود، اما کارمندان دولت همچنان می‌توانند در صورت لزوم و به دلایل حرفه‌ای تنها در دستگاه‌هایی که به شبکه دولتی متصل نیستند از آن استفاده کنند.

بلژیک در دهم مارس اعلام کرد که به دلیل نگرانی در مورد امنیت سایبری، حریم خصوصی و اطلاعات نادرست، تیک‌تاک را به مدت حداقل ۶ ماه از دستگاه‌های متعلق به دولت فدرال بلژیک ممنوع کرده است.

دانمارک در ششم مارس اعلام کرد که به‌عنوان یک اقدام امنیت سایبری استفاده از تیک‌تاک را در واحدهای رسمی ممنوع می‌کند، زیرا مرکز امنیت سایبری کشور خطر جاسوسی را ارزیابی کرده است.

کانادا پس از اقدام ایالات متحده در زمینه تصویب ممنوعیت استفاده از تیک‌تاک، در بیست‌وهشتم فوریه اعلام کرد که استفاده از این برنامه را در همه دستگاه‌های دولتی ممنوع می‌کند، زیرا خطری غیرقابل قبول برای حریم خصوصی و امنیت دارد. امکان دانلود این اپلیکیشن نیز در آینده توسط کارمندان مسدود خواهد شد.

نیوزلند در هفدهم مارس اعلام کرد که استفاده از تیک‌تاک در تلفن‌های قانونگذاران دولتی ممنوع خواهد بود، البته این ممنوعیت همه کارکنان دولتی را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد و تنها برای حدود ۵۰۰ نفر در مجتمع پارلمانی اعمال می‌شود.

هند در سال ۲۰۲۰ به دلیل حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی، تیک‌تاک و ده‌ها برنامه چینی دیگر از جمله برنامه پیام‌رسان وی‌چت را ممنوع کرد.

تایوان در دسامبر ۲۰۲۲ پس از هشدار FBI مبنی بر این‌که تیک‌تاک خطر امنیت ملی را به همراه دارد، این برنامه و معادل‌های چینی آن را به‌طور کامل در همه دستگاه‌های دولتی از جمله تلفن‌های همراه، تبلت‌ها و رایانه‌های رومیزی ممنوع کرد.

پاکستان از اکتبر ۲۰۲۰ تاکنون حداقل چهار بار تیک‌تاک را به دلیل نگرانی از تبلیغ محتوای غیراخلاقی به طور موقت ممنوع کرده است.

افغانستان در سال ۲۰۲۲ تیک تاک و بازی PUBG را به دلیل محافظت از جوانان در برابر گمراه شدن ممنوع کرد.

کد خبر 748312

دیگر خبرها

  • خاطره مجری برنامه مشاعره از شاعران بنام ایران
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • خشم گیتی پسند از لغو جام باشگاه‌های آسیا؛ کنار می‌کشیم و وارد رشته‌های دیگر می‌شویم
  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • سفربه تهران قدیم؛ اولین مجری برنامه‌های مهران مدیری سکته کرد (+عکس)
  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟