Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@20:16:37 GMT

افتتاح کتابخانه بخش آسمینون منوجان

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۰۶۳۵۸

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، غلامحسین محمودی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان منوجان دیروز دوشنبه، 22 آبان در جلسه برنامه‌ریزی هفته کتاب و دعای از بعید «زیارت‌نامه حضرت رسول (ص)» با اشاره به برنامه‌های این هفته گفت: نشست با اصحاب قلم و رسانه و استادان و دانشجویان و نشست و بررسی رابطه کتاب و فضای مجازی از جمله برنامه‌های هفته کتاب و کتاب‌خوانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به برگزاری مراسم دعای از بعید بیان داشت: این مراسم هر ساله به مناسبت رحلت پیامبر(ص) برگزار می‌شود که بسترساز فرهنگ ناب و سیره نبوی است و با توجه به اینکه این برنامه در روز جمعه واقع شده است، می‌طلبد با برنامه‌ریزی‌های مسئولان در سطح شهرستان و همکاری یکدیگر آن را با حضور و استقبال بیشتری برگزار کنیم.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان منوجان با اشاره به اینکه مردم بخش آسمینون از توابع این شهرستان از کتابخانه محروم بودند، تأکید کرد: کتابخانه این بخش در هفته کتاب و کتاب‌خوانی افتتاح می‌شود.
حجت‌الاسلام حسن سالاری، امام جمعه موقت منوجان با اشاره به جایگاه ملکوتی پیامبر(ص) در برخورد با مردم گفت: ایشان هرگز خشمگین نمی‌شدند و در برخورد با مردم بسیار مهربان بودند که ما نیز باید این اخلاق حسنه را در فرهنگ و جامعه خود نهادینه کنیم.
وی با با بیان اینکه وجود پیامبر(ص) برای امت مسلمان رحمت است که ما نیز باید از ایشان تأسی کنیم، افزود: حضرت محمد(ص) آن‌چنان  از سوی مردم مورد آزار قرار گرفت که هیچ یک از پیامبران به این اندازه آزار ندیده بودند، اما هیچ‌گاه مردم را نفرین نکردند.
 امام جمعه موقت منوجان بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که در زندگی پیامبر(ص) برای ترویج دین اسلام نوشته شده، همان اخلاق حسنه و برخورد با مردم است.
سالاری با توجه به فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی تصریح کرد: با ابراز تأسف امروزه فضای مجازی جای کتاب را گرفته و وظیفه ما است که تلاش کنیم، این فرهنگ را که در میان مردم کمرنگ شده است، احیا کنیم، زیرا این معضل بسیار بدی برای کشور ما به شمار می‌رود.
منبع: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان منوجان

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۶۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی

حسن عسکری در نخستین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج اظهار داشت: ارتقای شاخص دسترسی مردم به کتاب و کتابخانه در تمامی مناطق شهری و روستایی امری مهم و ضروری در راستای توسعه فرهنگی است.

وی عنوان کرد: کتابخانه‌های عمومی به عنوان یکی از متولیان حوزه کتاب به منظور توسعه سطح خدمات خود، نیازمند حمایت سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها به ویژه در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها است.

عسکری بیان کرد: بر این اساس برخی دستگاه‌ها که دارای ساختمان‌های بلااستفاده در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها هستند می‌توانند حق انتفاع این مکان‌ها را به منظور راه‌اندازی کتابخانه در اختیار نهاد کتابخانه‌های عمومی قرار دهند.

فرماندار سنندج با بیان اینکه ارتقای سرانه مطالعه یکی از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی است، افزود: راه‌اندازی کتابخانه امری عام‌المنفعه است و باید از ظرفیت خیرین نیز در این زمینه استفاده شود.

وی اضافه کرد: سنندج یکی از شهر‌های فعال کشور در زمینه فعالیت خیرین است و باید از این ظرفیت به منظور توسعه کتابخانه‌های عمومی استفاده کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: ترویج فرهنگ مطالعه وظیفه‌ای همگانی است و همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید در این زمینه مشارکت داشته باشند.

معصومه حسنی‌خونسار با تاکید بر اینکه کتابخانه‌های عمومی باید به صورت ویژه مورد توجه مسئولان قرار گیرد، افزود: مسئولان از جمله فرمانداران می‌توانند با تخصیص اعتبارات مناسب از این نهاد فرهنگی به صورت ویژه حمایت کنند.

وی گفت: در حال حاضر برخی از کتابخانه‌های عمومی به ویژه در روستا‌ها دارای مشکلات عمرانی و کمبود تجهیزات هستند که این امر می‌تواند آسیب جدی به حوزه فرهنگ و به ویژه نحوه خدمت رسانی در کتابخانه‌های عمومی وارد کند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج نیز در این جلسه عنوان کرد: سنندج در حال حاضر دارای ۲۳ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد ۱۵ باب نهادی و بقیه مشارکتی است.

محمد بهرامی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد، عنوان کرد: هم اکنون بالغ بر ۱۸ هزار نفر در کتابخانه‌های عمومی شهرستان عضویت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است