Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-23@22:40:50 GMT

چندروش ساده برای ذخیره کردن شارژ باتری موبایل

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۰۹۴۷۹

چندروش ساده برای ذخیره کردن شارژ باتری موبایل

ایتنا- گوشی‌های هوشمند به دلیل دارا بودن صفحه نمایش بزرگ‌تر و باکیفیت‌تر، شارژ بیشتری را از باتری استفاده می‌کنند.


ممکن است شما نیز جزو آن دسته از کاربرانی باشید که از طول مدت شارژدهی باتری گوشی خود ناراضی بوده و به‌دنبال راه‌هایی برای افزایش عمر مفید باتری گوشی خود هستند.

  به گزارش ایتنا از ایسنا، به نقل از سایت مجله کامپیوتر  pcmag، عوامل و فاکتورهای بسیاری در عمر مفید باتری گوشی و طول مدت شارژ دهی آن تاثیرگذار هستند که می‌توان با آگاهی یافتن از این عوامل و رعایت آن کمک به سزایی به افزایش طول مدت شارژدهی باتری گوشی و تبلت خود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از زمانی که صفحه نمایش گوشی‌های هوشمند بزرگ و بزرگتر شد و باوجود سایز بزرگ نمایشگرها، گوشی‌ها نازک شدند و از آن سو نیز کیفیت صفحه نمایش و دوربین آنها نیز به طور چشمگیر و قابل ملاحظه‌ای بهبود پیدا کرد، مشکل شارژدهی طولانی مدت باتری‌های گوشی‌های هوشمند روز به روز پررنگ‌تر از دیروز شد. کاربران بسیاری با وجود رضایت از کیفیت بالای صفحه نمایش و بطور کلی عملکرد گوشی های خود، از زمان بسیار کوتاهی که باتری‌ها می‌توانند شارژ نگه دارند، ابراز ناخشنودی می کردند.

غول های تکنولوژی نیز به نظر می رسد با وجود تلاش های فراوان برای افزایش قدرت باتری گوشی های تولیدی خود، هنوز نتوانسته اند طول مدت شارژدهی باتری ها را به مدت زمان بالایی برسانند. آنها سعی داشتند همواره با انتشار نسخه‌های به‌روزرسانی شده از سیستم عامل گوشی های خود، عملکرد کلی باتری را بهبود ببخشند. اما به نظر می رسد تنها کاری که کاربران می توانند برای افزایش عملکرد باتری گوشی هایشان انجام دهند، نکاتی ریزی است که باید در گوشی خود به آن دقت کنند.

در این گزارش به بررسی مختصری بر عوامل تاثیر گذار بر عمر مفید باتری خواهیم پرداخت:

۱. استفاده از اینترنت همراه گوشی
یکی از علت هایی که باتری گوشی بسیاری از کاربران را مستهلک می کند، استفاده بیش از اندازه و یا ناخودآگاه از اینترنت همراه گوشی است. کاربران باید به این نکته دقت کنند در صورتی که نیاز به اینترنت و تبادل پیام از این طریق ندارند، از خاموش بودن آیکون اینترنت همراه یا موبایل دیتا اطمینان حاصل کنند.

۲. استفاده از اینترنت وای فای
اینترنت وای فای گوشی با اینکه نسبت به اینترنت همراه یا موبایل دیتا، باتری کمتری مصرف می‌کند اما باز هم جزو فاکتورهای پرمصرف باتری به شمار می رود.

۳. تنظیمات گوشی را چک کنید
برای مطلع شدن از اینکه چه برنامه‌ها و اپلیکشن‌هایی بیشترین مصرف باتری را دارند، به تنظیمات گوشی رفته و در قسمت باتری، می‌توانید مصرف اپلیکیشن‌ها از لحاظ شارژ باتری را مشاهده و رصد کنید. در این قسمت، به شما نموداری از پرمصرف‌ترین برنامه‌ها ارائه می‌شود که می‌توانید در صورت عدم نیاز یا استفاده از آن، به طور کلی برنامه‌های مذکور را لغو نصب یا uninstall کنید.

 
۴. برنامه‌های پشت زمینه را ببندید
در صورتی که به عنوان مثال از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان یا غیره استفاده روزانه دارید، پس از هر بار استفاده و خروج از آن، به طور کلی برنامه را ببندید چراکه باز بودن برنامه‌های متعدد در پشت زمینه، شارژ بسیاری از باتری شما را هدر می‌دهد.

 
۵. امکان اتصالات غیر ضروری را خاموش کنید
امکانات اتصال بسیاری همچون LTE, NFC, GPS, Wi-Fi, and Bluetooth در گوشی‌ها وجود دارد که تنها در صورت نیاز باید از آنها استفاده کرد و به هیچ عنوان لزومی ندارد ۲۴ ساعته روشن باشند. با چک کردن مداوم این امکانات و قابلیت‌ها، می‌توانید از روشن بودن همیشگی و مداوم آنها جلوگیری کنید.

۶. از قابلیت اولترا شارژ یا افزایش مدت زمان شارژ استفاده کنید
امروزه بسیاری از گوشی‌های هوشمند و جدید دارای قابلیت اولترا شارژ یا نام‌هایی با همین مضمون هستند که در اصل به منظور کاهش مصرف باتری گوشی طراحی و تعبیه شده است.

۷. نور گوشی را روی وضعیت خودکار تنظیم کنید
از آنجایی که صفحه نمایش گوشی‌های هوشمند بزرگ بوده و از کیفیت بالایی نیز برخوردار است، بالا بردن نور گوشی می‌تواند شارژ بسیاری از باتری گوشی را مصرف کند. علت این امر نیز آن است که بدلیل بزرگ و با کیفیت بودن صفحه نمایش این گوشی‌ها تعداد زیادی از پیکسل‌ها وجود داشته و نیازمند مصرف باتری هستند.

 
۸. تصاویر متحرک پشت زمینه را متوقف کنید
یکی دیگر از عواملی که در مصرف بالای باتری گوشی تاثیرگذار است، استفاده از تصاویر متحرک پشت زمینه است. برای کاهش مصرف باتری گوشی خود، این تصاویر متحرک را متوقف  کنید.

۹. اپلیکیشن‌های گوشی خود را به‌روزرسانی کنید
شاید برایتان جالب باشد اما به‌روزرسانی برنامه ها و اپلیکیشن های نصب شده بر روی سیستم عامل گوشی‌تان، می تواند کمک به سزایی در کاهش مصرف باتری گوشی کند. سعی کنید با چک کردن زودهنگام در فروشگاه‌های اینترنتی معتبر نظیر گوگل پلی استور، برنامه های نصب شده گوشی خود را به‌روزرسانی کنید.

۱۰. سیگنال دهی ضعیف امواج وای فای؛ علت مصرف بالای باتری
در صورتی که در منزل یا محل کارتان قدرت سیگنال دهی امواج شبکه اینترنت بی سیم وای فای، کم یا بسیار کم باشد، گوشی یا تبلت شما تلاش بیشتری برای حفظ اتصال به مودم وای فای می کند و به همین علت هم شارژ و باتری بیشتری مصرف می کند.
در آخر باید گفت امید است با رعایت عوامل و نکات مذکور، بتوانید عمر مفید و طول مدت شارژ دهی باتری گوشی خود را افزایش داده و از قابلیت ها و امکانات گوشی خود لذت بیشتری ببرید.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۹۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجرم دستگیر شد/ باتری گوشی‌های اندرویدی چرا خالی می‌شوند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری معمولاٌ با ویژگی‌های جدید و بهبود عملکرد همراه هستند، اما گاهی باعث افت عملکرد و بروز مشکلاتی در پایداری سیستم می‌شوند. ظاهراً با آپدیت اخیر اپلیکیشن یوتیوب، چنین مشکلی روی برخی مدل‌های قدیمی گوشی سامسونگ و تبلت سامسونگ رخ داده است.

براساس گزارش زومیت، یکی از اعضای تیم توسعه‌ی کدک‌های ویدئو و تصویر اندروید با انتشار پستی در لینکدین اعلام کرد که از این به‌ بعد اندروید از کدک AV1 موسوم به libdav1d برای یوتیوب استفاده خواهد کرد. این کدک را تیم توسعه‌دهنده‌ی پخش‌کننده‌ی محبوب VLC ساخته‌ است.

همه‌ی دستگاه‌های مجهز به اندروید ۱۲ یا بالاتر، پس‌ از دریافت به‌روزرسانی Google Play System در مارس ۲۰۲۴ (اسفند ۱۴۰۲ و فروردین ۱۴۰۳)، به‌صورت نرم‌افزاری از این کدک پشتیبانی می‌کنند.

کدک بهبودیافته‌ی AV1 به پخش باکیفیت‌تر ویدیوها هنگام اتصال به اینترنت کم‌سرعت کمک می‌کند، اما همه‌ی گوشی‌ها به‌صورت سخت‌افزاری از این ویژگی پشتیبانی نمی‌کنند. درواقع اکثر گوشی‌های میان‌رده و پرچمدار که با رمزگشایی سخت‌افزاری AV سازگاری ندارند از رمزگشایی نرم‌افزاری بهره می‌برند.

اپلیکیشن‌های اندروید به‌جای رمزگشای جدید dav1d به‌صورت پیش‌فرض از رمزگشای قدیمی‌تر AV1 با نام libgav1 استفاده می‌کنند. برنامه‌ها برای استفاده از رمزگشای جدیدتر باید به‌طور خاص برای این کار درخواست بدهند؛ کاری که یوتیوب بلافاصله پس‌ از انتشار به‌روزرسانی گوگل‌ پلی سیستم در ماه گذشته آن را آغاز کرد.

گوشی‌های میان‌رده و پایین‌رده‌ی قدیمی‌ هنگام استفاده از رمزگشای قدیمی‌تر AV1 احتمالاً با افت عملکرد و پرش فریم مواجه می‌شوند. علاوه‌براین، برخی‌ از کاربران نگران هستند گوشی‌های آن‌ها هنگام استفاده از رمزگشای نرم‌افزاری قدیمی‌تر، باتری بیشتری مصرف کند.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897864

دیگر خبرها

  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران
  • شارژ مجدد باتری پهپادها در حین پرواز / طول عمر پهپادها با سلول‌های خورشیدی پروسکایت
  • آغاز ثبت‌نام طرح جایگزینی تاکسی‌های فرسوده با تاکسی برقی کرمان موتور
  • ابداع باتری سدیمی جدیدی که در چند ثانیه شارژ می‌شود
  • باتری این ریزسیاه‌چاله‌، انرژی هفت نسل شما را تامین می‌کند!
  • بهترین گوشی موبایل در رنج ۲۰ میلیون؛ مقایسه A55 و ردمی نوت 13 پرو پلاس
  • مجرم دستگیر شد/ باتری گوشی‌های اندرویدی چرا خالی می‌شوند؟
  • ساخت بزرگ‌ترین پروژه ذخیره‌سازی باتری در اروپا
  • باتری که در چند ثانیه شارژ می‌شود
  • باتری که در چند ثانیه ای شارژ می‌شود