Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ علیرضا رشیدیان در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: سرانه فضای آموزشی هر دانش آموزان در این استان 4.5 مترمربع است که میانگین کشوری همین شاخص 5.2 مترمربع است و باید با همت خیران و دستگاههای مسئول در این حوزه شاهد ارتقای مکانهای آموزشی در خراسان رضوی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به بررسی موضوع واگذاری بخشی از فضاهای آموزشی بلااستفاده به فضای تجاری در این شورا اشاره کرد و افزود: هدف اصلی این طرح کمک به آموزش و پرورش برای انجام ماموریت آموزشی و ارتقای سرانه لازم برای خدمت مناسبتتر به دانش آموزان است.

استاندار خراسان رضوی افزود: در این راستا مواردی جمع بندی شده در شورای آموزش و پرورش استان و شهرستانها در کمیسیون ماده پنج بر اساس طرحهای جامع و تفضیلی و نیز ضرورتهای آموزشی بررسی خواهد شد تا بدون ایجاد مشکل بتوان از این ظرفیت استفاده کرد.

رشیدیان پوشش تحصیلی کودکان را واجب، تکلیف قانون و امری ملی مذهبی توصیف کرد و گفت: طبق بررسی آموزش و پرورش هزینه تحصیل هر دانش آموز 400 هزار تومان می باشد لذا ننگ بزرگی است که کودکان ما به دلیل 400 هزار تومان از تحصیل باز بمانند.

وی افزود: هر دانش آموزی را که در استان بخاطر مسائل مالی از تحصیل بازمانده اعلام کنید تا از طریق جذب حمایت سازمان های امدادی هیچ دانش آموزی به دلیل هزینه 400 هزار تومانی از تحصیل بازنماند.

رشیدیان در خصوص ازدواج کودکان و دختران زیر 15 سال نیز گفت: برخی از این دختران چندسالی در عقد می مانند ولی به محض اینکه به عقد درمی آیند آموزش و پرورش از تحصیل آن ها در مدارس جلوگیری می کند.

وی بر اینکه از ادامه تحصیل دختران به دلیل ازدواج نباید جلوگیری شود تاکید کرد و افزود: همانطور که ازدواج زودهنگام مشکل است، ازدواج دیرهنگام نیز مشکل است. در هر دو مورد باید چاره اندیشی شود و با مداخله هوشمندانه آسیب های اجتماعی در حوزه های مختلف کاهش یابد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: در مشهد و استان مدارسی وجود دارند که قابلیت فضای آموزشی را ندارند و در مقابل زمینهایی با قابلیت ایجاد فضای آموزشی مناسب وجود دارد ولی امکان تامین هزینه ساخت آنها نیست.

رشیدیان در خصوص دانش آموزان بازمانده از تحصیل هم گفت: در 15 سال اخیر تعداد دانش آموزان کشور از 20 میلیون به 13 میلیون کاهش یافته و در مقابل فضاهای آموزشی نیز یک و نیم برابر شده است.

وی افزود: هم اکنون پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی 99.1 درصد است. عدم شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و همچنین مقاومت خانواده آنها برای تحصیل کودکان از مشکلات پیش رو در مقوله بازماندگان از تحصیل است.

انتهای پیام// م.م

برگزاری جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۹۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: دانش‌آموزان متاهل طبق آیین‌نامه اجرایی مدارس و تایید مدیر مدرسه با رعایت شئونات می‌توانند در مدارس عادی تحصیل کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با  خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه تلاشمان این است هیچ دانش‌آموز روستایی از تحصیل باز نماند، اظهار کرد: در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اتفاقات خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به شناسایی ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان زنجان، ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش آموزان مشکلات جدی ذهنی یا جسمی دارند و بعضا آموزش‌پذیر نیستند.
 
قاسمی با اشاره به اینکه این ۷۹۰ نفر در حوزه ورود به ابتدایی هستند و چون آمار را به طور کلی حساب می‌کنند،۳۰ نفر از این تعداد فوت شدند، اضافه کرد: علاوه بر این، تعدادی از دانش‌آموزان هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو افراد بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی با اشاره به فعالیت ۹ مدرسه تک دانش‌آموزی، بیان کرد: از این تعداد ذکر شده خانواده (حدود ۵۵ دانش آموز) نیز به علت جثه کوچک فرزندشان اجازه ورود آن‌ها به پایه ابتدایی را ندادند.  

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در حوزه متوسطه عمده دلیل ترک تحصیل ازدواج، ورود به حوزه اشتغال و عدم رضایت برخی والدین برای ادامه تحصیل فرزندانشان است، بیان کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

قاسمی با اشاره به اهمیت حق تحصیل برای افراد، خاطر نشان کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر