Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران در بیست و دومین جلسه علنی شورای شهر تهران که امروز(سه‌شنبه) برگزار شد، اظهار کرد: حادثه دلخراش زلزله در غرب کشور را به هموطنان در غرب کشور و سایر وابستگان آن‌ها در سراسر کشور تسلیت می‌گویم.

وی با بیان اینکه وقوع زلزله در استان کرمانشاه موجی از اندوه و نگرانی را در میان ایرانیان ایجاد کرد، گفت: این حادثه شرایط خاصی را برای کشور به وجود آورده است و باید در مسئله مدیریت بحران هرچه سریع‌تر خود را آماده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: مردم زلزله‌زده استان کرمانشاه مطمئن باشند که اعضای شورای شهر در کنار آن‌ها هستند و از هر اقدامی که موجب کاهش آلام مردم آسیب‌دیده شود، دریغ نمی‌کنند.

وی گفت: با توجه به جو جغرافیایی و زلزله خیز بودن ایران، وقوع زلزله هر 10 سال یک بار در کشور  تلفات و خسارات بسیاری را برای ما به همراه دارد.

رئیس شورای شهر تهران گفت: با توجه به گفته‌های کارشناسان شهر تهران روی گسل زلزله قرار دارد و شواهد نشان می‌دهد که این شهر هر 150 سال یک بار یک زلزله 7 ریشتری را تجربه کرده است. 

وی با بیان اینکه از آخرین زلزله تهران بیش از 185 سال گذشه است، خاطرنشان کرد: وقوع زلزله در استان کرمانشاه و برخی از استان‌های همجوار آن ضرورت آمادگی مدیریت بحران به ویژه در شهر تهران را دو چندان کرد.

رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: در شهر تهران اگر زلزله بیاید مسئولیت مدیریت بحران با شهرداری تهران است و وظیفه شورای شهر و شهرداری است که هماهنگی میان 86 نهاد دارای مسئولیت در مدیریت بحران را ایجاد و تقویت کند.

کارگروه مدیریت بحران شهر تهران باید فعال شود

هاشمی رفسنجانی یادآور شد: کار گروه مدیریت بحران برای شهر تهران باید فعال شود و اعضایی شامل شهردار، معاونان و سایر مسئولان جلسات ویژه ای را جهت پیشگیری از وقوع زلزله و حوادث پس از آن تشکیل داده و دنبال کنند.

وی ادامه داد: به گفته کارشناسان مناطق 12،11،10،9 و 16 از جمله مناطقی هستند که خطرپذیری بالایی در هنگام وقوع سوانح طبیعی همچون زلزله دارند.

رئیس شورای شهر تهران افزود: مناطق 8،7، 15،13، 19 و 20 از جمله مناطقی هستند که خطرپذیری متوسط دارند.

هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: تهران به عنوان پایتخت ایران و پایتخت ام القرای دنیای اسلام به دلیل مسائلی چون بافت فرسوده و عدم استانداردها و همچنین افزون بودن جمعیت و نبود سازه‌های مناسب در ساختمان‌های جدید، وضعیت تاب‌آوری مناسب در برابر حوادث را ندارد.

وی یادآور شد: با توجه به شرایط فعلی شهر تهران و وضعیت تاب‌آوری آن مسائل ذکر شده باید مورد پیگیری و بررسی واقع شود و مسئولان به صورت کارشناسی و اصولی به آن‌ها بپردازند.

رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: اولین کمک‌هایی که پس از وقوع زلزله در استان کرمانشاه به مناطق زلزله رسید کمک‌هایی بود که از شهر تهران و به ویژه از سوی شهرداری این شهر به مناطق زلزله ارسال شد.

نجات مصدومان زلزله‌زده در اولویت است

هاشمی رفسنجانی اضافه کرد: در حال حاضر نجات مصدومان زلزله‌زده از زیر آوار و امدادرسانی به بی‌خانمان‌ها با ایجاد اسکان موقت و تامین وسایل گرمایشی با توجه به هوای سردی که در منطقه حادثه دیده حاکم است و همچنین مشکلات بهداشتی و اقدامات مهندسی برای بازگشایی راه‌های مواصلاتی مسدود شده، می‌تواند مشکلات مردم زلزله‌زده را تا حدودی مرتفع کند.

وی تاکید کرد: شهردار تهران در نخستین ساعات پس از وقوع حادثه در استان کرمانشاه در ستاد مدیریت بحران حضور یافت و این ستاد را فعال  و کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان را آغاز کرد.

انتهای پیام/

سخنان هاشمی رفسنجانی در جلسه علنی شورای شهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت:با راه اندازی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در ۱۵ استان کشور و پیگیری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران شاهد کاهش ۲۳.۱ درصدی ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در شهر تهران بوده‌ایم.

وی افزود: پیرو دغدغه‌های مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۳ پیرامون پدیده زمین خواری و لزوم ساماندهی و حفاظت از اراضی حساس و آسیب پذیر کشور، در اواخر سال ۱۴۰۱ سامانه پنجره واحد مدیریت زمین به عنوان یکی از ۲۳ پروژه اولویت دار دولت الکترونیک در استان تهران رونمایی شد.

نیکوکار اشاره کرد:کاهش پرونده‌های قضایی، پیشگیری از وقوع مفاسد در حوزه اراضی و املاک کشور، مدیریت یکپارچه اراضی کشوراز طریق نظارت ماهواره ای، حل معضلات نظام الکترونیکی اراضی و املاک در حوزه مجوزات، جلوگیری از جعل استعلامات و مجوز‌ها از مزیت‌های این سامانه محسوب شده و با بهره برداری کامل از آن می‌توان به این نتایج رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • بررسی علل وقوع حوادث غیرمترقبه ایلام
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • سیل جلوی قطار را گرفت؛ انتقال مسافران با اتوبوس
  • سیل مسیر قطار تهران - گرگان را بست
  • سیل جلوی قطار تهران - گرگان را گرفت | انتقال مسافران در راه مانده با اتوبوس
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • زلزله مرزن آباد مازندران خسارتی نداشت