Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین محموله گندم فارس تا ۱۰ آذر از طریق شبکه ریلی به استان‌های همجوار ارسال می‌شود. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر کل راه آهن فارس گفت: با احداث سیلوی گندم در ایستگاه سیوند شهرستان مرودشت، ۱۰ آذر اولین محموله گندم به استان‌های اصفهان، یزد، اراک و تهران ارسال می‌شود.
ولدی با بیان اینکه برای ساخت این سیلو ۵۹ میلیارد ریال هزینه شده است، افزود: روزانه هزار و پانصد تن گندم به وسیله ۳۰ واگن بارگیری و حمل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی مزیت این طرح را کاهش ترافیک جاده ای، صرفه جویی ۷۵ میلیون لیتری در مصرف سوخت و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی اعلام کرد.
ولدی گفت: با اجرای این طرح، روزانه ۷۰ دستگاه تریلی جای خود را به واگن‌های قطار می‌دهند.
استاندار فارس در بازدید از انبار سیلو با بیان اینکه اساس کار راه آهن برای توسعه استان، حمل و نقل ریلی در کنار مسافر باشد، گفت: به جد پیگیر این هستیم که راه آهن فارس به بنادر جنوبی به خصوص بوشهر متصل و صادرات و واردات از این طریق سریع‌تر انجام شود.
مدیرکل راه آهن از احداث انبار برای یکی از خودروسازان داخلی هم خبر داد و گفت: این انبار در زمینی به مساحت ۳ هکتار، در ایستگاه راه آهن شیراز به اصفهان واقع شده است.
استاندار فارس در ادامه بازدید‌های خود از طرح ایمن سازی مسیر قطار  بازدید کرد.
این طرح به طول ۳۱۰ متر در حال اجراست و تا بهمن امسال به پایان خواهد رسید. دانلود دانلود

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۰۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، جاوید عباسی بیان کرد: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی، بارندگی و پیش بینی‌های قبلی مبنی بر شیوع بیماری‌های برگی خصوصاً زنگ زرد و افزایش تراکم آفت سن غلات، از ابتدای بهمن ماه سال گذشته عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت‌ زا به صورت شبانه روزی توسط کارشناسان شبکه مراقبت در سطح مزارع گندم استان فارس انجام شده است.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی فارس گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون سطحی بالغ بر ۴۰ هزار هکتار مبارزه کنترلی و پیشگیری بر علیه زنگ زرد و ۱۴۸ هزار هکتار مبارزه بر علیه آفت سن و ۲۶۱ هزار هکتار نیز مبارزه بر علیه علف‌های هرز در مزارع گندم این استان انجام شده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت‌زا در سطح مزارع گندم تا پایان خرداد ماه در فارس ادامه دارد.

عباسی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات به موقع تاکنون خساراتی ناشی از بیماری زنگ زرد در مناطق مستعد و شمالی استان فارس گزارش نشده است.

وی صدور اطلاعیه‌ها و ارائه دستورالعمل‌های فنی به کشاورزان، انجام مبارزه به موقع به صورت پیشگیری و کنترلی و همچنین همکاری کشاورزان خصوصاً در مناطق مستعد را از جمله اقدامات به موقع این سازمان برای کنترل بیماری زنگ زرد گندم و آفت سن غلات در فارس برشمرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس توصیه کرد: کشاورزان استان فارسی می‌توانند با نظر کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و مدیران پهنه نسبت به سمپاشی مزارع خود بر علیه بیماری زنگ یا سن غلات اقدام کنند.

کد خبر 6087209

دیگر خبرها

  • رشد ۱۰۷ درصدی تناژ بارگیری محمولات در راه آهن فارس
  • محموله میلیاردی باتری‌های قاچاق در بابل کشف شد
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • رشد ۲ برابری تناژ بارگیری محمولات در راه‌آهن فارس
  • حمل ریلی شمش از فولاد پاسارگاد به بلغارستان برای نخستین بار در راه آهن فارس
  • دولت انگلیس به زودی شماری از پناهجویان را راهی روآندا می‌کند
  • گندم مورد نیاز چهارمحال و بختیاری تا خردادماه تأمین است
  • انجام اقدامات لازم برای اعزام آزمایشی نخستین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه
  • ایران به زودی به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه می‌پیوندد
  • ارسال ۱۰۰۰ اثر به نخستین جشنواره فیلم اقوام ایرانی