Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-24@00:39:59 GMT

لاریجانی: کشور دچار خودتحریمی است

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۲۱۵۳۷

صراط: رئیس مجلس شورای اسلامی بر لزوم ارائه مشوق‌های صادراتی مستمر برای توسعه اقتصادی کشور تأکید کرد.

به گزارش خانه ملت، دکترعلی لاریجانی عصر امروز (سه‌شنبه، 23 آبان ماه) در دیدار با مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: باید روی موضوع صادرات در کشور کار شده و ایرادات در این بخش حل شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم ارائه مشوق‌های صادراتی مستمر گفت: باید صادرکنندگان کشور مورد حمایت بیشتری قرار بگیرند و حتی می‌توان در این راستا پشتوانه‌های مستمری برای صادرکنندگان لحاظ کرد چرا که اگر صادرات با رونق جدی روبرو نشود، اوضاع اقتصادی کشور خیلی پیشرفت نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



لاریجانی با تأکید بر لزوم حمایت مجلس از صادرکنندگان گفت: در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به موضوع برون‌زا بودن در زمینه اقتصاد توجه شده است و در این راستا باید اقدامات لازم انجام شود.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی در کشور شرکت‌های بزرگی که بتوانند در زمینه صادرات عملکرد قابل توجهی داشته باشند وجود ندارد و باید در این راستا اقدامات اساسی صورت گیرد چرا که گاهی کم دقتی‌ در صادرات محصولات باعث می‌شود برخی از بازارها را در دنیا از دست بدهیم.

رئیس نهاد قانونگذاری در خصوص مشکلات استان مرکزی گفت: اینکه منابع مالی برای توسعه طرح‌های عمرانی در استان‌ها محدود بوده یک موضوع قابل تأمل است بنابراین باید از ظرفیت بخش خصوصی برای تکمیل طرح‌های عمرانی استفاده شود و در این راستا می‌توان از ظرفیت منابع صندوق توسعه ملی و فاینانس در پروژه‌های مختلف مانند ساخت بیمارستان استفاده شود.

وی افزود: در ساخت جاده و راه‌ها نیز موانعی وجود دارد که اگر برطرف شود بخش خصوصی سرمایه‌گذاری بیشتری در راه‌سازی انجام خواهد داد، در موضوع تقویت ناوگان ریلی نیز می‌توان از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود و در این راستا حمایت‌های لازم صورت خواهد گرفت.

لاریجانی تصریح کرد: شرایط بالقوه برای جهش اقتصادی در کشور وجود دارد اما موضوعاتی مانند واردات بی‌رویه برخی اقلام و قاچاق کالا مانع از پیشرفت شده است که باید این مسائل رفع شود.

وی ادامه داد: مسائل و مشکلات در زمینه مالیات بر ارزش افزوده در کمیسیون اقتصادی در حال رسیدگی است و باید این موضوع ساماندهی شود، همچنین در بحث پرداخت یارانه‌های نقدی باید یارانه‌ به افراد نیازمند پرداخت شود تا مشکلات حل شود.

لاریجانی ادامه داد: مشکلات کارخانه رنو در شهرستان ساوه باید مورد رسیدگی قرار گیرد، همچنین مسائل کارخانه قند شازند نیز باید رفع شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این نشست تأکید کرد که مساعدت‌های لازم برای رفع مشکلات استان مرکزی از طریق وزرا و مسئولان ذیربط انجام خواهد شد.

گفتنی است در این نشست علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: کشور دچار خودتحریمی است چرا که با وجود منابع معدنی در شهرستان ‌های محلات و دلیجان، سنگ تزئینی از برزیل وارد می‌شود. نکته دیگر اینکه باید مسائل و مشکلات در زمینه پرداخت یارانه حل شود.

سلیمی با تأکید بر لزوم اصلاح نرخ سود بانکی افزود: در بحث پایه‌های مالیاتی احساس می‌شود یک نوع بی‌عدالتی وجود دارد و جرائم مالیاتی مشکلاتی را برای مردم و کارخانه‌دارها به وجود آورده است که می‌تواند به خروج سرمایه‌ها از کشور منجر شود.

محمد حسینی، نماینده مردم تفرش و آشتیان در این جلسه بر لزوم توزیع اجناس به صورت صحیح در مناطق زلزله زده تأکید کرد و گفت: باید مسائل کشور با برنامه‌ریزی حل شود و در این راستا هماهنگی با وزرای مربوطه می‌تواند نقش مهمی داشته باشد.

حسینی با تأکید بر لزوم رفع مسائل کشور در زمینه کمبود منابع آبی گفت: باید مسائلی که ناشی از تخصیص متمرکز بودجه‌ای است رفع شود.

منصوری نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی بر لزوم ارتقاء بهره‌وری تأکید کرد و گفت: مواد اصل 44 قانون اساسی به صورت صحیح اجرا نشده است و در این راستا باید اقدامات لازم صورت گیرد و همچنین باید مسائل مربوط به حضور شرکت رنو فرانسه در صنعت خودروسازی رفع شود و نکته دیگر اینکه تحول در جذب سرمایه‌گذاری خارجی صورت گیرد.

مقدسی نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با دعوت از علی لاریجانی برای حضور در یادواره شهدای استان مرکزی گفت: استان مرکزی از ظرفیت بالایی برخوردار است و نیاز به حمایت‌ها برای جذب سرمایه‌گذاری بیشتری است.

مقدسی همچنین ادامه داد: مشکل کارخانجات استان مرکزی باید به صورت اساسی حل شود، همچنین رسیدگی‌های جدی به راه‌های مواصلاتی استان صورت گیرد و نکته دیگر اینکه مسائل و مشکلات شرکت‌های آذرآب، هپکو و ماشین سازی واگن پارس به صورت اساسی رفع شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: با وجود آلودگی هوای شهر اراک، این شهرستان جزو کلانشهرها با هوای آلوده در موضوع اختصاص بودجه قرار نگرفته است، نکته دیگر اینکه باید در زمینه پرداخت مطالبات بازنشستگان ساماندهی انجام شود و وزرا گزارش عملکردی دستگاه خود را هر 6 ماه یک بار درباره اجرای احکام برنامه ششم ارائه دهند.

علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک در این جلسه گفت: یکی از دغدغه‌ها بحث توزیع متوازن منابع مالی در استان‌ها بوده چرا که احساس می‌شود عقب‌افتادگی های استان مرکزی مانع توسعه این استان است.

کریمی با تأکید بر رفع مشکلات موسسه مالی آرمان گفت: بلاتکلیفی در خصوص بخشی از سهام شرکت هپکو باید رفع شود و مسائل مربوط به بیمارستان 660 تختخوابی اراک حل و برای پرداخت خسارات زلزله زدگان کشور باید از سیستم بیمه ای استفاده شود.

رضایی نماینده مردم خمین در مجلس با تأکید بر رفع مشکل کمبود آب گفت: مطالبات گندمکاران باید حل شود؛ از  کشاورزان حمایت شود و نکته دیگر اینکه باید به مسائل پیمانکاران در کشور رسیدگی شود.

ابراهیمی نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر رفع مشکلات مربوط به اسناد مالکیت اراضی کشاورزی و مسائل در زمینه برخی از موقوفات منطقه گفت: در بودجه سال آتی باید دغدغه‌های آموزش و پرورش لحاظ شود.

ابراهیمی در این جلسه همچنین افزود: شهرستان شازند بیمارستان دولتی ندارد، همچنین باید در زمینه برداشت از معادن ساماندهی صورت گیرد و مسائل کارخانه قند شازند حل شود و از واگذاری پالایشگاه شازند جلوگیری شود.

لازم به ذکر است در این نشست آقازاده، استاندار استان مرکزی گزارشی از وضعیت طرح‌ها و پروژه‌ها در این استان به رئیس مجلس شورای اسلامی ارائه کرد.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۱۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی رشته های پزشکی در مرز بحران/ توصیه به مسئولین کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، در مراسم روز علوم آزمایشگاهی که در سالن همایش رازی برگزار شد، نسبت به مسائل و چالش‌های جدی جامعه پزشکی کشور هشدار داد و خطاب به مسئولین کشور یادآور شد: چنانچه فرصت حل چالش‌ها و مسائل مرتبط با وضعیت جامعه پزشکی کشور را از دست بدهیم، نظام سلامت کشور در بسیاری از حوزه‌های پزشکی و سلامت دچار بحران خواهد شد و در چنین شرایطی حل این بحران‌ها به سادگی امکان پذیر نخواهد بود.

وی در ادامه آمار ورودی دستیاری برخی رشته‌های تخصصی مانند (اطفال، بیهوشی و طب اورژانس) را بسیار نگران کننده توصیف کرد و گفت: مفهوم هر کدام از این آمارها این است که ما در آینده دچار چالش خواهیم شد و باید هر چه سریع‌تر چاره اندیشی کنیم.

رئیس زاده، افزایش ظرفیت‌های پزشکی را ساده‌ترین و کم اثرترین روش چاره جویی در حوزه کمیت و کیفیت مسائل جامعه پزشکی عنوان کرد و افزود: همه مسئولین و عزیزان بدانند چاره مشکلات جامعه پزشکی فقط در افزایش ظرفیت‌ها نیست بنابراین به همه مسئولین عزیز کشور و به بزرگان جامعه پزشکی عرض می‌کنم؛ پیش از آنکه این کلان چالش‌ها به بحران لاینحل تبدیل شود چاره‌ای بیاندیشند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران با بیان اینکه طرح چنین مباحثی از سوی جامعه پزشکی از منظر حفظ سلامت مردم است، اظهار داشت: مسئولین مسائل و چالش‌های جامعه پزشکی را واکاوی کنند و مشکلات حوزه‌های مختلف از جمله دارو، علوم آزمایشگاه، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و همه رشته‌های علوم پزشکی را در یابند ما هم در این مسیر مساعدت شأن می‌کنیم چرا که وظیفه ما بازگویی و هشدار به موقع مسائل و چالش‌ها است.

رئیس زاده در ادامه جامعه علوم آزمایشگاهی را چشم بینا و تیزبین جامعه پزشکی در تشخیص انواع بیماری‌ها دانست و به انجمن‌های فعال و هیأت مدیره های انجمن‌ها در این حوزه یادآور شد که از رصد تحولات آینده در حوزه علوم آزمایشگاهی غافل نشوند. در واقع از نقش بیگ دیتاها، بیومارکرها، پرسیژن مدیسن، پرسنولایز، مدیسن هوش مصنوعی و نقشه ژنتیک هر فردی که به تشخیص زودرس بیماری‌ها کمک می‌کند، غافل نشویم.

وی با بیان اینکه مجموعه این مباحث علوم آزمایشگاهی دنیا را دچار تغییرات جدی و بنیادین خواهد کرد، گفت: اگر ما از رصد این تحولات غافل بمانیم جایگاه خوبی را در آینده علوم آزمایشگاهی نخواهیم داشت. بنابراین استدعا دارم متناسب با نیاز کشور در این حوزه‌ها آینده نگاری شود و در دانشگاه‌ها بحث کنند و نسبت به بحث و پیگیری این تغییر و تحولات در کنگره‌ها و کنفرانس‌ها مبادرت لازم به عمل آورید.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به جایگاه حکیم اسماعیل جرجانی به عنوان یکی از مفاخر بزرگ کشور در بخشی از صحبت‌هایش در این مراسم حفظ و زنده نگه داشتن یاد مفاخر کشور را بسیار ارزشمند خواند و گفت: جامعه علوم آزمایشگاهی از اینکه خودشان را منتسب به طبیب همه اعصار وقرون می‌دانند باید بدان افتخار کنند و ادامه دهنده مسیر این مشاهیر بزرگ باشند. بنابراین اعضای علوم آزمایشگاهی به میمنت این نامگذاری و شکرانه این رخداد بزرگ زندگی نامه این حکیم بزرگ ایرانی را که از افتخارات ما است، مطالعه کنند.

وی گفت: حکیم جرجانی اولین پزشک در دوران اسلام است که کتاب عظیم و «ذخیرهٔ خوارزمشاهی» را به عنوان جامع‌ترین متن پزشکی به زبان فارسی کتابت کرد. ایشان حق بزرگی به کردن ما ایرانیان و فارسی زبانان در سراسر دنیا دارد، این کتاب بعد از «الحاوی» و «قانون ابن سینا» جامع‌ترین کتاب دوره خودش بوده است.

کد خبر 6084252 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تعطیل‌کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • تعطیل کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • استقبال ایران از توافق مرزی آذربایجان و ارمنستان
  • کنعانی: به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • ایران به توافقات انجام شده بین آذربایجان و جمهوری ارمنستان احترام می‌گذارد
  • به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • کنعانی: به توافقات بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • رمزارزها به یکی از بسترهای فرار مالیاتی تبدیل شده اند
  • برخی رشته های پزشکی در مرز بحران/ توصیه به مسئولین کشور