Web Analytics Made Easy - Statcounter

باکو - ایرنا - رئیس شرکت نفتی لوک اویل روسیه گفت : شرکت ملی نفت ایران ، شرکت دولتی سوکار آذربایجان ، و شرکت نفت الجزایرعلاقه مند به خرید پالایشگاه نفتی ISAB این شرکت در ایتالیا هستند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری ' آپا ' جمهوری آذربایجان ، واحد علی اکبر اف ، با اشاره به تقاضای زیادی در رابطه با خرید پالایشگاه نفتی لوک اویل در ایتالیا ، افزود:ما همه گزینه ها را بررسی می کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ، وضعیت این پالایشگاه را بسیار مناسب عنوان کرد و گفت: ما سرمایه گذاری های لازم را در این پالایشگاه کرده ایم و همه تجهیزات آن فعال است .
رئیس شرکت لوک اویل افزود: علاوه بر اقدامات صورت گرفته جهت به روز کردن فعالیت این پالایشگاه ، راه اندازی چند واحد در آن نیز پیش بینی شده است و بنا براین در خصوص اتخاذ تصمیمی در این زمینه عجله نمی کنیم و با طرف های علاقه مند مذاکرات را ادامه می دهیم .
رئیس شرکت لوک اویل دو ماه پیش اعلام کرده بود که بزرگترین شرکت های آمریکا و صندوقهای بین المللی سرمایه گذاری نیز نسبت به پالایشگاه نفتی این شرکت در ایتالیا علاقه نشان داده اند .
آساق ** 337* 1579*مرضیه فاتحی**انتشاردهنده: 1577**حسن حسین زاده

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۱۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران

کنستانتینیو چیونگا در دیدار با مسئولان گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به تراکتورهای۴۷ و ۷۵ اسب بخار تولیدی تراکتورسازی اشاره کرد و افزود: تراکتور‌های ایرانی از لحاظ کمی و کیفی فراتر از تولیدات بسیاری از کشور‌ها پیشرو در این صنعت است.

وی همچنین صنعت داروسازی ایران را نیز منحصر به فرد دانست و گفت: تولیدات دارویی ایران در زیمبابوه استفاده می‌شود که بسیار راضی کننده است.

وی روابط کنونی ایران و زیمبابوه را مطلوب دانست و اظهار کرد: این روابط باید در زمینه‌های اقتصادی بیش از پیش توسعه یابد.

کنستانتینیو چیونگا چند روز پیش با رئیس جمهور و معاون اول رییس جمهور کشورمان نیز مذاکراتی داشته است. پیش از این تراکتورسازی ایران آمادگی ایجاد خط مونتاژ در زیمبابوه را اعلام کرده بود.

 تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرز‌های ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است و در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد
  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران
  • کلنگ‌زنی مینی پالایشگاه دهدشت با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • استقبال رئیس فرمول یک از انتقال همیلتون به فراری
  • ایتالیا سفیر روسیه را احضار کرد