Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@09:32:15 GMT

لزوم ایجاد ایست و بازرسی مصوب در مسیر چناران به مشهد

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۲۴۰۷۵

لزوم ایجاد ایست و بازرسی مصوب در مسیر چناران به مشهد

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا در استان خراسان گفت: خراسان رضوی باوجوداینکه با کشورهای افغانستان و ترکمنستان هم‌مرز است اما مبدأ قاچاق نیست و ۹۸ درصد کالای قاچاق از شهرستان‌هایی که در مسیر منتهی به مشهد قرار دارند وارد استان می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای چناران، محمدابراهیم افشاری در کارگاه آموزشی ویژه هیئت‌مدیره اتحادیه‌های صنفی شهرستان چناران با موضوع قاچاق کالا و ارز که در محل فرمانداری برگزار شد اظهار داشت: چناران در موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز از جهات مختلف دارای اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری خراسان رضوی ادامه داد: نزدیکی چناران به مشهد و اینکه مشهد مقدس دومین شهر بزرگ کشور بعد از تهران است و جمعیت سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفری دارد و سالانه ۲۷ میلیون زائر وارد این شهر می‌شود لذا یک بازار بسیار خوبی برای تولید داخلی و اشتغال است که در صورت غفلت، برای قاچاقچیان بازار خوبی خواهد بود.

وی افزود: استان خراسان رضوی با جمعیتی بیش از ۶ میلیون نفر، همیشه موردتوجه قاچاقچیان بوده است. استان ما بااینکه مرزی است اما مبدأ قاچاق نیست و باوجوداینکه صدها کیلومتر با ترکمنستان و افغانستان مرز مشترک داریم به دلیل اشرافی که وجود دارد و کنترل‌های خوبی در مبادی مرزی صورت گرفته است، قاچاق کالا از مرزهای رسمی و غیررسمی استان بسیار کم است و تقریباً ۲ الی ۳ درصد حجم کالاهای قاچاقی استان مربوط به مبادی مرزی خود استان است که آن‌هم در قالب کالاهای همراه مسافر یا به‌صورت جاسازی یا بد اظهاری وارد استان می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: بیشترین حجم قاچاق که وارد استان خراسان رضوی می‌شود از استان‌های غربی، جنوبی و بنادر است به همین خاطر شهرستان‌هایی که در مسیر منتهی به مشهد قرار می‌گیرند، می‌توانند یک فیلتر مناسب و خوب برای انتقال کالای قاچاق به استان باشند.

افشاری تصریح کرد: از زمانی که مبادی جنوبی مشهد را توسط ایست و بازرسی‌ها کنترل کرده‌ایم، بار انتقال کالا از سمت جاده‌های شمالی به‌ویژه جاده چناران به مشهد منتقل شده است.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری خراسان رضوی افزود: بیشترین حجم قاچاقی که وارد استان می‌شود یا از خود تهران یا از استان‌های غربی و یا جنوبی مثل بنادر و سیستان و بلوچستان وارد استان می‌شود.

وی بابیان اهمیت کنترل جاده‌ای و ایست بازرسی‌ها و همچنین کنترل انبارهایی که به‌عنوان بارانداز کالای قاچاق استفاده می‌شوند، گفت: در بخش سامانه انبارها و ثبت انبارها، کارهای خوبی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: چناران چهارمین شهر استان در ثبت سامانه انبارها در استان خراسان است که این امر در جهت کنترل کالاهای قاچاق نقش مؤثری خواهد داشت.

افشاری افزود: در بحث ایست و بازرسی‌های رسمی و قانونی باید تلاش‌های جدی صورت گیرد. در چناران ایست و بازرسی که مصوبه شهرستان و فرمانداری باشد وجود ندارد که در صورت موافقت و اعلام آمادگی نیروی انتظامی، می‌توانیم از شورای امنیت کشور درخواست کنیم که در این شهرستان یک ایست و بازرسی مصوب داشته باشیم.

 وی بابیان اینکه رهبر معظم انقلاب در هر جا که به موضوع اقتصادی پرداخته‌اند، گریزی نیز به بحث قاچاق زده‌اند، بیان داشت: ایشان از قاچاق به‌عنوان خنجری که از پشت به‌نظام وارد می‌شود یاد می‌کنند که این بیانگر این است که قاچاق، هدفمند و توسط عناصر ضد نظام و انقلاب، ساماندهی و برنامه‌ریزی می‌شود تا پایه‌های اقتصادی نظام از هم پاشیده شود.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری خراسان رضوی با بیان اهمیت توجه به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم، گفت: بحث قاچاق به‌طور مستقیم به نامه ریزی‌های اقتصادی ضربه وارد می‌کند و ازاین‌جهت موضوع قاچاق بسیار حائز اهمیت است.

افشاری بیان داشت: اصناف می‌توانند نقش قابل‌توجهی در مبارزه با قاچاق و عرضه کالای قاچاق داشته باشند و در همین راستا نقش پررنگی در اشتغال و حمایت از تولید داخل خواهند داشت.

وی ادامه داد: از سال ۸۲ با فرمان مقام معظم رهبری ستاد مبارزه با قاچاق تشکیل شده است. در این سال رقم قاچاق دو میلیارد دلار بوده است که به دلایل مختلف روند رو به رشدی وجود داشته که در سال ۹۲ به رقم ۲۵ میلیارد دلار رسیده است.

افشاری گفت: رقم قاچاق از سال ۸۲ تا ۹۲ روند افزایشی داشته است اما از سال ۹۲ این روند کاهشی شد و در سال در سال ۹۵ به ۱۲ و نیم میلیارد دلار کاهش یافته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۴۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین مصوب با اعتبارات بنیاد شهید همخوانی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود پاکدل ظهر سه شنبه در آئین تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز که در سالن آمفی تئاتر این اداره کل برگزار شد، گفت: امام خمینی (ره) نظامی را طراحی و مستقر کردند که ادامه مسیر طراحی شده توسط پیامبر اکرم (ص) برای سعادت بشریت و نیز مسیر طی شده توسط امام حسین (ع) در روز عاشورا و صحرای کربلا بود.

وی مطرح کرد: انتخاب این مسیر دشواری‌ها و مشقت‌هایی دارد و از ابتدا نیز به همین صورت بوده است. عده‌ای پیامبر اسلام (ص) را همراهی کردند و عده دیگر در مقابل ایشان ایستادند و جنگ‌ها و غزواتی را به منظور جلوگیری از ادامه مسیر طراحی شده برای سعادت بشریت برنامه ریزی کردند، چند سال پیامبر را در محاصره اقتصادی قرار دادند و توطئه ترور ایشان را طراحی کردند.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه این افراد وقایع غدیر را سانسور کردند و اجازه ندادند توصیه‌های پیامبر اسلام (ص) اجرا شود، بیان کرد: در دوران انقلاب نیز همین وقایع تکرار شد و موضوعاتی را منافقان در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ایجاد کردند و همه کشورهای دنیا دست به دست هم دادند تا در مقابل این نظام ایستادگی کنند.

پاکدل با بیان اینکه تحریم ما مربوط به اکنون نیست و از زمان پیروزی انقلاب آغاز شده و همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: ملت ایران به ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران در این راه همواره مقاومت و سختی‌ها را تحمل کردند و خوش درخشیدند. در روزگاری برای واردات سیم خاردار با مشکل مواجه بودیم اما امروز به جایگاهی رسیده‌ایم که در عملیات وعده صادق صدها موشک و پهپاد به سمت رژیم صهیونیستی شلیک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه همه دنیا تلاش کردند تا این امر محقق نشود و عملیات منجر به شکست شود اما ناکام ماندند، خاطرنشان کرد: تمام پیروزی‌ها و سربلندی‌های نظام در طول این سال‌ها به برکت خون شهدا و جانفشانی‌های رزمندگان و جانبازان و آزادگان رقم خورده که باید آنها را قدر بدانیم. امام راحل بر صدور این انقلاب تاکید داشتند و منظور ایشان از این سخن، حمله و یورش نظامی نبود.

از جامعه ایثارگری عذرخواهی می‌کنیم

معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: همه مردم نه تنها در کشورهای اسلامی بلکه در کشورهای حامی رژیم صهیونیستی نیز علیه سیاست‌های اسرائیل، آمریکا، انگلیس و همراهان آنها به پا خاسته اند و با راهپیمایی اعتراضات خود را اعلام می‌کنند. همه اینها را مرهون خون شهدا هستیم و باید قدردان باشیم.

پاکدل بیان کرد: انتصاب مدیران به ویژه مدیران کل به تنهایی بر عهده وزیر یا رئیس دستگاه مربوطه نیست و نیازمند موافقت استاندارد و نماینده ولی فقیه در استان و برخی دستگاه‌های داخلی نیز هست. سیاست بنیاد شهید بر آن است که مدیران از داخل مجموعه انتخاب شوند اما اگر مجبور به انتخاب شخص از خارج از بنیاد شدیم، فرد باید علاوه بر تجربه کافی، ویژگی‌های خاصی از جمله ایثارگری، جانبازی یا … را نیز دارا باشد.

وی عنوان کرد: در برنامه هفتم توسعه مقرر شد بنیاد شهید و امور ایثارگران ظرف مدت یک سال نسبت به بازنگری در قوانین اقدام کرده و قوانینی را منطبق با نیازهای امروز ایثارگران طراحی و برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال کند که در این مسیر از نظرات و پیشنهادات شما استفاده می‌کنیم زیرا بازنگری قوانین و مباحث فرهنگی حوزه ایثار و شهادت از اهمیت بسیاری برخوردار است.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه گاهاً در حوزه معیشت و سالمندی ایثارگران کم توجهی شده است، اظهار کرد: آمار جانبازان این کشور ۶۴۹ هزار نفر و تعداد همسران شهدا که در قید حیات هستند، حدود ۶۱ هزار نفر است و همه در حال ورود به کهنسالی هستند و نیازهای این گروه تقریباً متفاوت با سایر افراد جامعه است، بنابراین باید توجه ویژه ای به این موضوع شود.

پاکدل از افزایش بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران از ۷۲ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان در سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: در حد بضاعت توانستیم ماده ۳۸ را اجرا و معوقات را پرداخت کنیم، همچنین مبلغ مستمری والدین شهدا نیز افزایش یافته است تا در زمینه معیشت با مشکلات کمتری مواجه باشند اما همچنان کارهای بسیاری وجود دارد که باید انجام دهیم.

وی با بیان اینکه قوانین تصویب شده با اعتبارات در اختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران مطابقت ندارد، عنوان کرد: نیاز ایثارگران بر اساس قوانین تصویب شده حدود ۲۶۰ هزار میلیارد تومان بوده اما اعتبار امروز ما حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان است. در این راستا از جامعه ایثارگری عذرخواهی می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم خادمان خوبی برای خانواده‌های معظم شهدا باشیم.

کد خبر 6086820

دیگر خبرها

  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • برقراری پرواز و افزایش ظرفیت صندلی با نرخ مصوب
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • کشف ۷۰۰ کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس
  • کشف گردو قاچاق در اتوبوس
  • قوانین مصوب با اعتبارات بنیاد شهید همخوانی ندارد
  • ۷۰۰ کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس کشف شد
  • توجه نکردن به دستور ایست پلیس، حادثه آفرید
  • کشف داروی قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد 
  • کشف لودر ۵۰ میلیاردی قاچاق در الیگودرز