Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی راشا تودی، شرکت خدمات مالی آمریکایی «مریل لینچ» پیش‌بینی کرد هند در ده سال آینده با پشت سر گذاشتن ژاپن به سومین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل خواهد شد و جایگاه این کشور را در فهرست رتبه‌بندی‌ کشورها براساس «تولید ناخالص داخلی» از آن خود خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش می افزاید دهلی نو تا سال 2019 میلادی نیز به پنجمین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل خواهد شد. براساس این گزارش، هند با پشت سر گذاشتن برزیل و روسیه در حال تبدیل شدن به دومین اقتصاد بزرگ در میان کشورهای عضو گروه مینسک پس از چین است. این کشور همچنین قصد دارد تا سال 2019 میلادی با پشت سر گذاشتن فرانسه و انگلیس به پنجمین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل شود.

گزارش مریل لینچ می افزاید هند تا سال 2028 میلادی با پشت سر گذاشتن آلمان و ژاپن در فهرست رتبه‌بندی‌ کشورها براساس «تولید ناخالص داخلی»، به سومین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل خواهد شد. این بدان معناست که در ده سال آینده، نرخ رشد اقتصادی این کشور (بر مبنای تولید ناخالص داخلی) به ده درصد خواهد رسید. این گزارش نرخ رشد اقتصادی ژاپن را 1.6 درصد پیش بینی کرده است.

در این گزارش از سه فاکتور کاهش نسبت وابستگی، افزایش بلوغ مالی و همچنین افزایش درآمدها و قدرت خرید به عنوان سه دلیل بالا رفتن نرخ رشد اقتصادی این کشور نام برده شده است.

 

انتهای پیام/

افزایش چشمگیر نرخ رشد اقتصادی هند در ده سال آینده

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام استان‌ها کمترین سهم را از تبدیل مجوز‌های صنفی دارند؟

بررسی‌های آماری نشان می‌دهد در میان استان‌ها رتبه‌های برتر تبدیل مجوز‌های صنفی کاغذی به شناسه یکتا متعلق به لرستان، گیلان، همدان و چهارمحال و بختیاری است که به ترتیب ۳۰.۴ درصد، ۲۳ درصد، ۱۷.۴ درصد و ۱۷ درصد از پروانه‌های صنفی معتبر را به شناسه یکتا تبدیل کرده‌اند.

اما در میان استان‌ها کمترین میزان تبدیل پروانه‌های صنفی کاغذی به شناسه یکتا در بوشهر، ایلام و گیلان انجام شده است. در این استان‌ها میزان تبدیل مجوز‌های صنفی کاغذی به شناسه یکتا به ترتیب ۶.۳ درصد، ۵.۵ درصد و ۴.۸ درصد است.

از ۲۵ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ مجوز‌های کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمات نمی‌دهند. اگر فعال اقتصادی هستید ولی شناسه یکتا ندارید یعنی نام‌تان در سامانه qr.mojavez.ir نیست از طریق نشانی اینترنتی mojavez.ir می‌توانید به صورت غیرحضوری و راحت شناسه یکتا بگیرید.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تنها تا ۲۶ اردیبهشت برای تبدیل مجوز‌های کاغذی کسب و کار به الکترونیکی فرصت وجود دارد
  • رشد تولید باید به جهش تبدیل شود
  • رئیس برنامه و بودجه کشور: رشد تولید باید به جهش تبدیل شود
  • بزرگ‌ترین ریسک اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳؛ تورم‌های بزرگتر در راه است؟
  • حمایت وزارت علوم از تبدیل دانش به فناوری بدون وقفه ادامه دارد
  • بزرگ‌ترین ریسک اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳/ تورم‌های سهمگین در راه است؟
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها دقیقا چه زمانی اجرایی می‌شود؟!
  • فوری/معاون محمود احمدی نژاد درگذشت +جزئیات
  • کدام استان‌ها کمترین سهم را از تبدیل مجوز‌های صنفی دارند؟
  • مودی چگونه هند را از تله فقر نجات داد؟ | تبدیل هند به پنجمین قدرت اقتصادی جهان