Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهندس امیر ساکی گفت: رخداد زلزله و آسیب‌های آن بسیار سخت و دردآور است و وقتی این درد سنگین‌تر می شود که مراکز درمانی و بیمارستان‌ها که باید کمک حال مردم زلزله‌زده باشند، هم دچار آسیب شوند. بازار نیوز - مدیرکل دفتر توسعه فیزیکی و عمرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت که این وزارتخانه به عنوان بهره‌بردار بیمارستان‌های ساخته شده که در زلزله غرب کشورمان آسیب دیده‌اند، از مجریان و سازندگان آنها دعوی شکایت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مهندس امیر ساکی گفت: رخداد زلزله و آسیب‌های آن بسیار سخت و دردآور است و وقتی این درد سنگین‌تر می شود که مراکز درمانی و بیمارستان‌ها که باید کمک حال مردم زلزله‌زده باشند، هم دچار آسیب شوند.

وی افزود: متاسفانه وقتی خبر از تخریب دو بیمارستان در مناطق زلزله زده منتشر می شود، نگاه عمومی به سمت وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی متوجه می‌شود، در صورتی که وزارت بهداشت هیچ نقشی در ساخت و ساز بیمارستان ها ندارد و فقط بهره‌بردار و البته شاکی از وضعیت پیش آمده است. وی با تاکید بر اینکه باید دلایل این مشکل واکاوی شود، اظهار کرد: در رابطه با زلزله اخیر استان کرمانشاه، موضوع مهم این است که بیمارستان‌های سرپل ذهاب و توسعه ۱۲۷ تختی بیمارستان اسلام آباد، توسط سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی وزارت راه وشهرسازی ساخته شده و وزارت بهداشت فقط به عنوان بهره بردار بیمارستان است و با توجه به آنکه مجری وپیمانکار و مشاور مسئولیت ساخت، کنترل و نظارت پروژه‌ها را بر عهده داشته‌اند، باید در خصوص مسائل به وجود آمده پاسخگو باشند. به گفته مدیر کل دفتر توسعه فیزیکی و عمرانی وزارت بهداشت، ساخت هر دو بیمارستان در دو دوره بیش از ۱۰ سال به طول انجامیده؛ بیمارستان اسلام آباد غرب مصوب سال ۸۵ بوده و در سال ۹۶ به دانشگاه علوم پزشکی تحویل شده و ساخت بیمارستان سرپل ذهاب نیز در سال ۷۰ شروع شده و در سال ۸۷ پایان یافته است که دوره طولانی ساخت بیمارستان ها به دلیل عدم تخصیص اعتبارات لازم بر کیفیت بیمارستان‌ها نیز اثر گذاشته است. ساکی تاکید کرد:با توجه به خسارات جانی و مالی به هموطنان عزیز و تخریب بیمارستان‌های ساخته شده توسط سازمان مجری وزارت راه و شهرسازی، وزارت بهداشت به عنوان شاکی، شکایت خود را به مراجع صالحه در مورد مجازات مجری، ناظر و پیمانکار و مشاور پروژه‌های فوق ارائه خواهد کرد. وی افزود: اینگونه اهمال و قصور در به هدر دادن منابع عمومی دولت و خسارات وارده به مردم شریف، نمونه بارز خیانت در امانت بوده و وزارت بهداشت مصمم به پیگیری و برخورد مناسب وجدی با خاطیان ساخت بیمارستان اسلام آباد و سرپل ذهاب است و تا حصول نتیجه آن را پیگیری خواهد کرد و مردم شریف ایران را در جریان آن قرار خواهد داد. ساکی در پایان تاکید کرد: تیمی از وزارت بهداشت به منظور بررسی میزان خسارات وارده و بازسازی بیمارستان‌های آسیب دیده در سریع‌ترین زمان ممکن به کرمانشاه اعزام شد.
ایسنا
برچسب ها: زلزله شدید در کرمانشاه ، تلفات زیاد زلزله در غرب ایران ، تلفات زلزله کرمانشاه

منبع: بازار نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۶۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با متخلفان تخریب پوشش گیاهی مناطق حفاظت شده مرکزی

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف یوسفی اظهار کرد: بر اساس بند (د) ماده ۱۰ قانون شکار و صید، و ماده ۱۱ آئین نامه اجرایی قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست از بین بردن رستنی‌ها از جمله قطع درختان، خارزنی، بوته کنی و تعلیف غیرمجاز در مناطق حفاظت شده و پناهگاه‌های حیات وحش، تجاوز و تخریب در این مناطق ممنوع است.

وی تاکید کرد: هر گونه اقدامی که باعث تخریب زیستگاه حیات وحش و محیط زیست شود تخلف محسوب شده و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: این استان دارای یک‌هزار و ۳۳۶ گونه گیاهی شامل یک‌هزار و ۱۹ گونه علفی، ۱۵۱ گونه بوته‌ای، ۱۲۵ گونه درختچه‌ای و ۴۱ گونه درختی است.

یوسفی افزود: همچنین گیاهان کوهستانی استان نیز شامل ارژن، داغداغان، انجیر وحشی، بنه، بادام کوهی، کیکم، تنگرس، زرشک، سماق، گون، درمنه کوهی، ریواس، کنگر، موسیر، لاله و لاله واژگون است. ‌

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: برخی افراد سودجو با چیدن و ریشه‌کنی گیاهان دارویی و کوهی موجب تضعیف و حتی از بین بردن زیست‌بوم، تخریب و هم چنین عدم رویش دوباره این گونه و کاهش تنوع گونه‌ای در سال‌های آینده می‌شوند که علاوه بر برداشت بی‌رویه گیاهان کوهی، باعث از بین رفتن آن گیاه در مناطق می‌شود.

یوسفی گفت: اکنون در فصل بهار و زایش حیات وحش قرار داریم و رفت و آمدهای بی‌رویه به مناطق کوهستانی و حفاظت شده باعث لطمه زدن به گونه‌های حیات وحش می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تاکید کرد: تنوع زیستی و پوشش گیاهی هر منطقه گنجینه‌ای گرانبها و رو به پایان است که هیچ فرصتی برای جبران خسارات وارده بر آن وجود ندارد از این رو مشارکت و همدلی مردم ضروری است و بهترین حافظان تنوع زیستی در واقع ساکنان همان مناطق هستند.

کد خبر 6084141

دیگر خبرها

  • برخورد قضایی با متخلفان انتخاباتی در لرستان
  • آغاز برخورد با متخلفان در فوتبال؛ محرومیت در انتظار دلالان
  • آغاز برخورد با متخلفان در فوتبال؛ محرومیت در انتظار دلا‌لان
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • برخورد قانونی با متخلفان تخریب پوشش گیاهی در مناطق حفاظت شده استان مرکزی
  • پرستاران سر دو راهی؛ خانه نشینی یا تغییر شغل؟
  • برخورد قانونی با متخلفان تخریب پوشش گیاهی مناطق حفاظت شده مرکزی
  • پرستاران سر دو راهی خانه نشینی و تغییر شغل
  • هشدار وزارت بهداشت به بیمارستان‌ها و مادران باردار