Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@22:20:37 GMT

تمامی نقاط جمعیتی کشور دارای کد تقسیماتی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۳۰۴۱۸

تمامی نقاط جمعیتی کشور دارای کد تقسیماتی می‌شوند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور گفت: تا پایان سال جاری تمامی نقاط جمعیتی کشور دارای کد تقسیماتی می‌شوند و برای اولین بار تمامی این مناطق دارای شناسنامه در همه سطوح خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی استانداری، سعید جلالی در گردهمایی فرمانداران استان هرمزگان، تقسیمات کشوری را محلی برای انسجام و وحدت ملی دانست و اظهار داشت: نظام درجه‌ بندی برای اولین بار در تقسیمات کشوری اجرا می‌شود که در این قالب تفاوت‌های میان یک شهرستان دارای قدمت با یک شهرستان جدید مشخص خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی سیاست دولت را روستازایی اعلام کرد و افزود: در قالب این سیاست تمامی روستاها در کشور شناسایی و کد گذاری می‌شوند.

 

مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور به اختلافات مرزی میان استان‌ها و شهرستان‌ها اشاره کرد و بیان داشت: برای رفع این مشکل در این دولت تدقیق مرز میان استان‌ها و شهرستان‌ها برای اولین بار انجام شد.

 

جلالی تصریح کرد: در نظام درجه بندی تقسیمات کشوری جلوی عطش بی‌انتهای تقسیم شهرستان‌های بزرگ گرفته می‌شود چون شهرستان‌ها در نظام درجه بندی از امتیازات بیشتری برخوردار می‌شوند.

 

وی به سه راهبرد تقسیمات کشوری اشاره کرد و گفت: افزایش وحدت و انسجام سرزمینی، ارتقا رفاه مردم و اعمال درست حاکمیت ملی سه راهبردی است که اگر با هم محقق شوند به اهداف خود خواهیم رسید.

 

مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور با بیان اینکه قانون تقسیمات کشوری با الگوی اصلاحی در حال بازنگری است، عنوان کرد: در چارچوب نظام تقسیمات کشوری موجود قصد داریم اصلاحاتی انجام دهیم.

 

جلالی اضافه کرد: از موارد مهم در این بازنگری توجه به نقش جزایر و سواحل در تقسیمات کشوری است تا حداکثر ظرفیت برای توسعه فراهم شود.

 

وی گفت: تلاش دولت تدبیر و امید ایجاد آرامش در همه سطوح و به خصوص تقسیمات کشوری است و نقش جزایر در توسعه ملی و آمایش سرزمینی بسیار مورد توجه خواهد بود.

 

مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور نظام درجه بندی و کد گذاری را از گام‌های مهم در تقسیمات کشوری برشمرد و اظهار داشت: تا پایان سال جاری تمامی نقاط جمعیتی کشور دارای کد تقسیماتی می‌شوند و برای اولین بار تمامی این مناطق دارای شناسنامه در همه سطوح خواهند شد.

 

جلالی افزود: این اقدام موجب شناخت بهتر از سطوح جمعیتی و استفاده در طرح‌های توسعه‌ای و آمایش سرزمینی می‌شود.

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۰۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی محورهای مسدود شده بر اثر سیل در نقاط سیل زده کشور

تین نیوز

 مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اعلام کرد: در پی بارش باران در روزهای اخیر و وقوع سیل در برخی استان ها، همه ظرفیت های راهداری برای بازگشایی محورهای مسدود به کار گرفته می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، غلامعباس بهرامی نیا، مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، با بیان این که در بارش های اخیر طی روزهای ۲۸ و ۲۹ فروردین در کشور، ۱۴ استان درگیر بارش باران هستند، گفت: ۳۰۸۶ نفر روز راهدار و ۲۵۴۷ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری، مشغول فعالیت اند.

بهرامی نیا افزود: در مدت یادشده، ۲۶ مسیر غیر شریانی و ۴ محور شریانی مسدود شده است و راهداران در تلاش هستند که این مسیرها را بازگشایی کنند.

به گفته وی محورهای شریانی، گشت-سراوان، بندر خمیر-بندربنگه، نیکشهر-چابهار و ایرانشهر -زهکلوت هستند، همچنین ۵۱۸ محور روستایی شامل ۲ هزار روستا مسدودند.

به گزارش سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، بهرامی نیا با اشاره به این که تاکنون بیش از ۳۸۰ مترمکعب عملیات ریزش برداری در سطح محورهای کوهستانی انجام شده است، گفت: بیشترین عملیات ریزش برداری مربوط به استان های کرمان، کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان لارستان است.

مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین آلات و مدیریت بحران سازمان با بیان این که شدت بارش ها افزایشی بوده است، گفت: بارش باران در استان های هرمزگان، کرمان به ویژه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، ایرانشهر، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، خراسان رضوی، یزد، بوشهر خراسان جنوبی، چهارمحال وبختیاری و آذربایجان شرقی دارای شدت قابل توجهی بودند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • طرح آرامش در نیشابور اجرا شد
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • بازگشایی محورهای مسدود شده بر اثر سیل در نقاط سیل زده کشور
  • تسلیت مسئولان دولتی و کشوری در پی درگذشت پرویز داودی
  • خونگیری از ۷ هزار راس دام برای تشخیص بیماری مشترک بروسلوز (تب مالت) در تربت حیدریه
  • شهدا حلقه‌ی اتصال حرکات اساسی نظام هستند
  • رگبار باران و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور
  • محور پارگ به بخش پیرسهراب چابهار و مسیر دج‌ها مسدود است
  • سیلاب راه ارتباطی ۳۷ روستای ریگان را مسدود کرد
  • فعالیت سامانه بارشی در جنوب کشور