Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی سابق تیم ملی کاراته گفت: تا المپیک ۲۰۲۰ می‌تواند خیلی اتفاق بیفتد و برای فدراسیون کاراته سم است که تمام سرمایه‌گذاری خود را روی تیم بزرگسالان بگذارد.

علیرضا کتیرایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص عملکرد تیم‌های پایه کاراته ایران در مسابقات جهانی اسپانیا اظهار داشت: اگر بخواهیم در مجموع نتیجه را در نظر بگیریم به غیر از دو رده سنی سایر تیم‌های ما نتیجه خوبی را کسب نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد تیم‌های جوانان آقایان و امید بانوان خوب بود و امیدوارم که این نتایج در سالیان آینده نیز ادامه داشته باشد.

وی در خصوص تفاوت عملکرد تیم‌های پایه در مسابقات قهرمانی آسیا با جوانان جهان عنوان کرد: باید این واقعیت را در نظر بگیریم که شرایط مسابقات قهرمانی آسیا با مسابقات جهانی خیلی متفاوت است وحتما این موضوع را مربیان و مسئولان فدراسیون کاراته ایران می‌دانند. مسابقات قهرمانی آسیا از مسائل داوری تا سایر زمینه‌ها با مسابقات جهانی فرق دارد و میدان کوچک‌تری است. قطعا نفوذ ایران در کاراته آسیا در برخی مسائل زیاد است و این موضوع به کسب نتیجه ما کمک می‌کند اما وقتی وارد فضای بزرگتری مانند مسابقات جهانی می‌شویم نفوذ ما کمتر و فشار زیادی به بچه‌ها می‌آید و تفاوت‌ها مشخص می‌شود.

مربی سابق تیم ملی کاراته ایران تاکید کرد: به هر دلیلی این نتایج اتفاق افتاده است ومطمئن هستم همه مربیان و ورزشکاران زحمت خود را نیز کشید‌ه‌اند و قطعا هیچ مربی در ایران که فقط نتیجه را نگاه می‌کنند دوست ندارند دست خالی از مسابقات باز گردد اما باید واقع‌بین باشیم و از حالا باید به آینده نگاه کنیم. باید نگاه کنیم آیا واقعانه فاصله کاراته ما با ژاپن 8 مدال طلا در مسابقات جهانی است؟ این واقعا فاصله زیادی است که ما با ژاپن در این مسابقات داشتیم.

کتیرایی در خصوص مدال‌های ژاپن در کاتا گفت: واقعیت این است که از گذشته که ما به اندازه‌ای که روی کومیته سرمایه‌گذاری کردیم در کاتا انجام ندادیم و با وجودی که مدال‌های کاتا به ما کمک می‌کند اما این سرمایه‌گذاری را انجام ندادیم. باید ریشه یابی شود چه اتفاقی می‌افتد در فاصله سه ماه ما در مسابقات آسیایی قهرمان می‌شویم و ژاپن پایین‌تر از ما قرار می‌گیرد اما در مسابقات جهانی با 8 اختلاف در مدال طلا پایین‌تر از ژاپن قرار می‌گیریم و ژاپن به مقام قهرمانی و ما به رتبه پنجم دست پیدا می‌کنیم.

وی تصریح کرد: نتایج مسابقات جهانی باید علت یابی شود و نباید در کنار آن به عقب بازگردیم و بگویم مربیان مقصر بودند. با این کارها کاراته ما درست نمی‌شود باید تلاش کنیم و ببینیم ژاپن چرا آنگونه نتیجه می‌گیرد و ما به جایگاه پنجم رضایت می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: عبدالحسینی: تیم‌های پایه در اکثر رده‌ها ناکام بودند

مربی سابق تیم ملی کاراته در خصوص نتایج تیم امید کاراته گفت: بزرگترین خطری که می‌تواند کاراته ایران را برای المپیک تهدید کند این است که فکر کنیم تیم بزرگسالان ما به المپیک می‌رسد. هنوز تا المپیک 2020 دو سال و نیم دیگر باقی ‌مانده است و این زمان خیلی زیادی است . بازیکنان خارجی قطعا مشکلات زندگی، شغلی و مالی بازیکنان ایرانی را ندارند و این مسائل برای آنها حل شده است. تا دو سال ونیم دیگر می‌تواند خیلی اتفاق بیفتد و برای فدراسیون کاراته سم است که تمام سرمایه‌گذاری خود را روی تیم بزرگسالان بگذارد.

کتیرایی تاکید کرد: در حال حاضر تیم بزرگسالان ما خیلی خوب است و نفرات خوبی دارد اما چه کسی می‌تواند تا دو سال و نیم دیگر تضمین بدهد نفرات شاخصی مانند امیر مهدی‌زاده یا سایر بازیکنان در اوج باشد. برنامه‌ریزی درست می‌تواند فاصله ما را با ژاپن خیلی کمتر بکند. در بازی‌های آسیایی و المپیک کسب مدال خیلی ارزشمند است اما طلای آن می‌تواند خیلی به ورزش ما کمک کند. با یک برنامه‌ریزی خوب کاراته توانایی کسب مدال طلا در المپیک را دارد تا در رنکینگ به ورزش ایران کمک کند اما با اینگونه برنامه ریزی به مشکل می‌خوریم.

وی ادامه داد: باید مربیان و دست اندرکاران فدراسیون کاراته برنامه‌ریزی کنند و کاراته ژاپن را مورد ارزیابی قرار بدهند. این کشور در سالیان گذشته خیلی افت کرده بود اما در حال حاضر خیلی خوب در تمام رده‌ها کار می‌کنند. کاراته ما نیز خوب عمل کرده است اما ژاپنی‌ها هر لحظه فاصله خود را با ما زیادتر می‌کنند و نمونه آن مسابقات آسیایی تا جهانی رده‌های پایه است که فاصله زیادی با ما ایجاد کردند. این‌ها مشکلاتی است که فدراسیون کاراته باید بررسی کند و به عقب بازنگردد.

مربی سابق تیم ملی کاراته خاطر نشان کرد: مشکلی که ما داریم این است که همیشه نتایج خود را برای توجیه کردن با دوره قبل مقایسه می‌کنیم و این اشتباه است. قرار نیست چیزی را به کسی ثابت کنیم و باید سعی کنیم آینده را در نظر بگیریم و نگویم اگر در حال حاضر مدال طلا گرفتیم در دوره گذشته نقره گرفته بودیم. این تفکر و توجیه کردن اشتباه است و نباید جلوی پای خود را نگاه کنیم و باید به آینده فکر کنیم. در حال حاضر کشورها خیلی خوب روی کاراته سرمایه‌گذاری کرده و در مدت باقی مانده تا المپیک بیشتر توان خود را روی تیم امید و حتی جوانان می‌گذارند.

کتیرایی در پایان گفت: جوانان در حال حاضر 17 سال دارند و دو سال آینده با 19 سال سن می‌توانند در بزرگسالان مدال کسب کنند. کما اینکه در حال حاضر قهرمانان 19 ساله در جهان داریم. المپیک جوانان در سال آینده برای ما بسیار مهم است واگر جوانان ما در این مسابقات موفق شوند تا زمان المپیک 2020 در اوج آمادگی خواهند بود. باید المپیک جوانان را نیز جدی بگیریم تا بتوانیم در این رویداد نیز موفق باشیم.

انتهای پیام/

R1434/P1435/S3,30/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۱۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فدراسیون کاراته سال بسیار پرترافیکی دارد؛ از مسابقات آسیایی تا رقابت‌های قهرمانی جهان

سیدحسن طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به میزبانی همدان در مسابقات کاراته قهرمانی کشور اظهار کرد: امروز بیش از ۴ هزار کاراته‌کا از استان‌های کشور در دو بخش دختران و پسران میهمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان هستند.

وی افزود: یک هم‌افزایی خوبی میان مدیریت ارشد، دستگاه ورزش و هیئت کاراته استان همدان و دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد و این موضوع موجب شده این استان مقصد نخست میزبانی‌های فدراسیون کاراته باشد.

رئیس فدراسیون کاراته با بیان اینکه تمام شرکت‌کنندگان از میزبانی همدان رضایت کامل دارند، ادامه داد: تیم‌های ملی سال ۱۴۰۳ در چندین و چند رویداد ملی و بین‌المللی حضور پیدا خواهند کرد و این مسابقات یکی از مهم‌ترین انتخابی‌های تیم ملی است.

طباطبایی خاطرنشان کرد: سال بسیار پرترافیکی را در کاراته پیش رو داریم که می‌توان به مسابقات قهرمانی آسیا در تمام رده‌های پایه در فیلیپین، مسابقات بزرگسالان در هانگژو چین و مسابقات قهرمانی تیم‌های جهان در رده‌های پایه در ایتالیا و بزرگسالان در اسپانیا اشاره کرد.

وی با بیان اینکه همدان ظرفیت میزبانی بسیار بالایی دارد، تبیین کرد: استان همدان در بخش ورزشکاران، داوران و مربیان طرفیت بسیار بالایی دارد و گاهی یک شهرستان همدان اندازه یکی از استان‌های کشور کاراته‌کا و قهرمان پرورش می‌دهد.

رئیس فدراسیون کاراته افزود: با توجه به آب و هوای همدان، این استان می‌تواند میزبان اردو‌های تیم ملی و مسابقات داخلی و بین‌المللی کاراته کشور باشد.

به گزارش آنا، مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته رده‌های سنی بزرگسالان، زیر ۲۱ سال، جوانان و نوجوانان پسران از ۲۵ فروردین آغاز و مدت ۶ روز پیگیری می‌شود.

همچنین در بخش دختران از اول تا ۶ اردیبهشت به میزبانی مجتمع ورزشی امام علی(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برترین کاراته‌کا‌های ایران مشخص شدند
  • اعلام شرایط حضور جوانان و بزرگسالان در مسابقات قهرمانی پیست بانوان ایران
  • درخشش کاراته کا‌های مازندرانی در مسابقات قهرمانی کشور
  • معرفی افراد برتر در مسابقات کاراته قهرمانی پسران کشور
  • نفرات برتر کاراته قهرمانی کشور در رده بزرگسالان انتخاب شدند
  • نایب قهرمانی کاراته کا‌های مازندران با ۵ مدال در انتخابی تیم ملی بزرگسالان 
  • فدراسیون کاراته سال پرترافیکی دارد؛ از مسابقات آسیایی تا رقابت‌های قهرمانی جهان
  • فدراسیون کاراته سال بسیار پرترافیکی دارد؛ از مسابقات آسیایی تا رقابت‌های قهرمانی جهان
  • همدان مقصد اول میزبانی‌های فدراسیون کاراته
  • معرفی قهرمانان کاراته بزرگسالان کشور در همدان