Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- 191 نماینده مجلس شورای اسلامی در بیانیه ای اعلام کردند: مسئولیت فاجعه انسانی در یمن متوجه مقامات عربستان سعودی و پشتیبانان این کشور از جمله ایالات متحده آمریکا است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، در این بیانیه که محمدحسین فرهنگی عضو هیات رییسه در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس قرائت کرد پس از عرض تسلیت به مناسبت حادثه تلخ زلزله در غرب کشور و به ویژه در شهرستان های قصرشیرین، سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی آمده است: در عصری که دفاع از حقوق بشر توسط برخی کشورهای مدعی غربی و ایالات متحده آمریکا هر روزه تکرار می شود، متاسفانه در سکوت خبری معنادار رسانه های غربی هر روز شاهد جنایات سهمگین علیه مردم مظلوم و بی پناه یمن توسط رژیم عربستان سعودی هستیم و گویا کشتار کودکان، زنان، سالمندان و جوانان یمنی امری فراموش شده است و آنها از حق حیات و داشتن زندگی آرام بی بهره مانده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه این بیانیه تصریح شده است: سوال اساسی این است که چگونه کشور عربستان سعودی با انواع و اقسام سلاح های مرگبار شبانه روز می تواند ملتی مظلوم را اینگونه به قتل برساند و مدعیان حقوق بشر نه تنها سکوت اختیار کنند بلکه این اقدام ننگین علیه بشریت را تایید هم کنند و با مسوولان کشور عربستان سعودی رقص شمشیر کنند، آن هم شمشیری که امروز در قلب این ملت فرو رفته است.
در این بیانیه تاکید شده است: امروز ملت یمن نه تنها هر روز آماج حملات سعودی هاست بلکه از حداقل امکانات بهداشتی و درمانی و غذا و دارو هم برخوردار نیست و در محاصره اقتصادی قرار دارد.
نمایندگان مجلس در این بیانیه ضمن محکوم کردن حملات غیرانسانی و ضدبشری و وحشیانه، به دنیا اعلام کردند در کشور یمن یک فاجعه انسانی ناشی از حملات کشور عربستان و همزمان محاصره یک ملت و عدم کمک رسانی غذایی و دارویی به آنها رخ داده است و صدای مظلومیت یک ملت در عصر به اصطلاح تمدن و حاکمیت حقوق بشر به جایی نمی رسد و مسئولیت این فاجعه انسانی متوجه مسوولان عربستان سعودی و پشتیبانان این کشور از جمله ایالات متحده آمریکا است.
سیام*9254**1336
خبرنگار: سجاد خسروانیان** انتشار: مهرنوش خانزائی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۷۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!

شرکت بوئینگ تایید کرده که قصد دارد با فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس ۲» به عربستان سعودی، درآمد‌های خود از این نسل جنگنده را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیما‌های اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

دیگر خبرها

  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • حزب الله مسئولیت حمله موشکی به «کریات شمونه» را به عهده گرفت
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • فاجعه انسانی در غزه؛ هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی