Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس به عنوان میزبان دومین جشنواره کشوری نشریات سراسری دانشجویی صبح امروز رسما کار خود را با داوری آثار با حضور هیات داوران آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار آنا، داوری دومین جشنواره کشوری نشریه های دانشجویی امروز از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس و با حضور دکتر مهدی فتح الله سرپرست واحد شهر قدس و رئیس جشنواره کلید خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جشنواره با حضور یازده داور در قالب یک کمیته تخصصی صبح امروز کار خود را شروع کرد و قرار است از بین 3008 اثر ثبت نامی، 2435 اثر دانشجویی که به دبیرخانه جشنواره از دانشگاه های سراسر کشور ارسال شده است، داوری شود.

در دسته بندی و داوری آثار شاخص هایی شامل ساختار مطلب، تیتر، سوژه، صحت، سبک نگارش، جامعیت و درستی خبر مورد توجه قرار خواهد گرفت. برای نشریات قالب طراحی، گرافیک و عکس نیز توسط هیات داوران بررسی و ارزشیابی خواهد شد.

ارزشیابی و داوری از مجموع 2435 عنوان، شامل 194 مقالات ویژه، 1714 آثار برتر و527 عنوان نشریات دانشجویی در محل دبیرخانه جشنواره در بخش های طنز، فنی و مهندسی، سیاسی، اقتصادی، صنفی، علوم انسانی، علوم پایه، کاریکاتور، هنری، ادبی، فرهنگی و... از امروز 24 آبان سال جاری تا جمعه 26 آبان ادامه خواهد داشت و امتیاز برگزیدگان در سامانه دانشگاه درج خواهد شد.

نشریات حائز رتبه با حضور هیات داوران در 3 بخش مقالات، نشریات و آثار شامل سه رتبه اول تا سوم شایسته لوح تقدیر، تندیس و جوایز ارزنده خواهند بود.

به گزارش آنا، هیات داوران با حضور دکتر مهدی فتح الله سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس و رئیس جشنواره و یازده داور به ترتیب محمدمهدی اسماعیلی، فریدالدین حداد عادل، عبدالله گنجی، عباس اسدی، رضا واعظی، سعید صدرائیان، احمد نادری، رشید جعفرپور، مصطفی یوسفی، سیدحسن میرحاجی و اسحاقی با 2435 اثر کار خود را آغاز کرد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۹۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­حوریه محمدی در برنامه زنده سلام خبرنگار افزود: امروز به مناسبت روز استاد و گرامیداشت مقام شامخ اساتید و تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه‌های علوم پزشکی مراسم برگزار می‌شود، و علاوه بر هفدهمین جشنواره شهید مطهری، جشنواره بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی و ششمین جشنواره ایده‌های نوآورانه دانشجویی­ در روزهای­ دوازدهم و سیزدهم اردیبهشت در سالن همایش‌های رازی برگزار می‌شود. وی ادامه داد:­ تقدیر از اساتید نمونه براساس شاخص‌های­ ارزیابی و فرایند‌های دانش‌پژوهی­ به همت اساتید و مدیران حوزه آموزش طرح‌های خلاق و نوآورانه در زمینه آموزش اجرا می‌شود که اینها وارد یک مرحله دانشگاهی را می‌گذرانند، داوری می‌شوند و به دبیرخانه کشوری می‌آیند. محمدی اظهار کرد: داوری در حوزه های­مدیریت کلاس و بحث یاددهی، یادگیری الکترونیک، محصولات آموزشی، برنامه‌ریزی درسی­ و مدیریت آموزشیدر شش مرحله داوری در دبیرخانه­ به صورت حضوری و بعضی از مراحل به صورت مجازی با حضور خبرگان و­ اساتید صاحب‌نظر­ انجام می‌شود. دبیر هفدهمین دوره جشنواره کشوری شهید مطهری افزود:­امسال ۱۹۶ فرایند از دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد که بعد از داوری‌هایی که انجام شد از ۲۰ فرایند امروز تقدیر می‌شود. محمدی گفت: فرایند‌های دانش‌پژوهی فرایند‌هایی هستند که براساس اصول علمی و مبتنی بر شواهد علمی در دانشگاه‌ها اجرا می‌شوند که هم ارتقاء کیفیت آموزش را داشته باشیم، افزایش بهره‌وری را داشته باشیم و ایجاد انگیزه کند. وی ادامه داد: امسال تلاش کردیم­ داوری‌ها را کیفی‌تر کنیم­ ­و­ ­معیارهایمان را عملیاتی‌تر در نظر بگیریم و می‌خواهیم که واقعاً این فرایند‌هایی که اجرا شده تداوم داشته باشد در دانشگاه‌ها که بتوانیم ارتقاء کیفیت آموزش را داشته باشیم. محمدی بیان کرد: امسال به مناسبت بیست و پنجمین همایش ۲۵ سوال کلیدی­ در مراسم افتتاحیه به اعضای حاضر در صحنه و مسئولان فرهنگ‌های تخصصی‌مان مطرح می‌شود تا عصر پاسخ‌های عملیاتی و کاربردی دریافت شود. وی افزود: در کنار این رویداد‌ها رویداد دانشجویی را هم داریم، ­ دانشجویان­ یک رویداد جانبی دو روزه را دارند که خودشان مدیریت می‌کنند و کارگاه و سمپوزیوم‌ها و نشست‌ها و ایده‌هایی که دارند می‌آورند و این رابطه دو طرفه شکل می‌گیرد که هم دانشجویان مشکلات و مسائلی که ممکن است اساتید با آنها در ارتباط باشند و درک کنند و هم اساتید ببینند که دانشجویان چه نیاز‌هایی دارند.

دیگر خبرها

  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد»
  • ناتینگهام فارست، تیمی که همیشه در مورد داوری حقیقت را می‌گوید