Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پارس تودي - همزمان با افزايش انتقادها از کشورهاي اروپايي به دليل فروش سلاح به عربستان، وزارت اقتصاد آلمان اعلام کرده که در سه‌ ماه سوم سال 2017 براي صادرات سلاح به ارزش 148 ميليون يورو به عربستان سعودي، مجوز داده است.
خبرگزاري آلمان گزارش داد، در مدت مشابه سال 2016 اين رقم 41 ميليون يورو بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس اين آمار با وجود انتقادهاي گسترده در داخل و خارج آلمان براي توقف فروش سلاح به عربستان به دليل جنگ اين کشور با يمن، صادرات سلاح آلمان به عربستان نزديک چهار برابرشده است.
افزايش صادرات تسليحاتي آلمان به عربستان در حالي است که بنابر اعلام سازمان ملل متحد، مردم يمن به دليل تجاوز ائتلاف سعودي، در آستانه بزرگترين قحطي غذايي و فاجعه انساني قرار دارند.
دولت هاي غربي مدعي بشردوستي به جاي اين که به دنبال راهي براي توقف تجاوز رژيم سعودي و هم پيمانانش به مردم مظلوم يمن باشند، ارتش عربستان را به سلاح هاي جديدتري تجهيز مي کنند.
روابط دولت هاي اروپايي با عربستان سعودي، اوج دو رويي و و دروغ گويي دولت هاي اروپايي مدعي دموکراسي خواهي و بشردوستي را نشان مي دهد.
استفاده غرب از حقوق بشر و دموکراسي براي رسيدن به اهداف خود
بهره برداري ابزاري دولت هاي غربي از دموکراسي و حقوق بشر، موضوع جديدي نيست.
در واقع دولت هاي غربي براي رسيدن به هدفشان از هر وسيله اي استفاده مي کنند.
براي دولت هاي غربي ارزش هاي دموکراتيک، انساني و اخلاقي، نسبي است.
در خارج از مرزهاي کشورهاي غربي، استفاده از هر وسيله اي که به تامين منافع آنها کمک کند، مشروع است؛ يعني در جايي که نياز باشد و در جهت پيش برد سياست ها و تامين منافعشان تمام ارزش هاي انساني را زير پا مي گذارند.
نمونه اين زيرپا گذاشتن ارزشهاي انساني، روابط دولت هاي اروپايي با عربستان سعودي است.
هيچ نسبتي ميان نظام حکم راني طايفه اي در عربستان و سياست هاي ناقض حقوق بشر اين کشور با شعارهاي دموکراسي طلبانه و انسان دوستانه دولت هاي اروپايي وجود ندارد اما دولت هاي اروپايي، عربستان را شريک و متحد راهبردي خود خوانده و چشم خود را به روي وضع سياسي حاکم بر عربستان و جنايات اين کشور در کشورهاي همجوارش به خصوص يمن بسته اند.
چرا عربستان سعودي متحد راهبردي دولت هاي اروپايي و آمريکا در منطقه است؛ عربستاني که بيشترين نقش را در تقويت و گسترش جريان هاي تکفيري و تروريستي و بحران آفريني در منطقه خاورميانه دارد؟
جذب دلارهاي نفتي عربستان براي گردش چرخ مجتمع هاي صنعتي و نظامي اروپايي و آمريکايي در سايه تنش و بحران تحقق مي يابد و رابطه علت و معلولي ميان فروش سلاح و بحران و جنگ وجود دارد.
در سايه تنش و بحران است که دولت هاي غربي از جمله اروپايي مي توانند در روند تحولات منطقه راهبرديخاورميانه در جهت سياست هاي بلندمدت خود، نقش آفرين باشند.
در واقع عربستان سعودي نقش مجري سياست هاي غرب را در خاورميانه ايفا مي کند.
آل سعود با نفرت افکني، اختلاف آفريني و تنش زايي ميان کشورهاي منطقه، بحران و جنگ ايجاد مي کند. آنها با بي ثبات کردن منطقه به بهانه هاي مختلف مي خواهند به ظاهر نقش برادر بزرگتر را براي کشورهاي عربي بازي کنند.
در اين ميان مردم مظلوم و فقير يمن قرباني اين سياست آل سعود هستند.
يمني ها تاوان خارج شدن از سايه نفوذ عربستان را مي يردازند و دولت هاي اروپايي و آمريکا نيز به خاطر جايگاه عربستان در سياست منطقه اي شان در خاورميانه، چشم خود را به روي يکي از فجايع بزرگ بشري بسته اند.
نويسنده: مرتضي مکي
118/116

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۶۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین،رئیس انجمن اموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور گفت: به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

فارس در خبری نوشت:محمداسماعیل اکبری فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران گفت: نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم و سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه عملیاتی می‌شود.

محمد اسماعیل اکبری، فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور مباحثی را مطرح کرد و گفت: در تحقیقی که از من به زودی قرار است منتشر شود همه آمارها و چارچوب‌ها مشخص شده و به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

وی در ادامه درباره مهمترین شاخص‌های جمعیتی گفت: نخستین شاخص میزان تولد یا بقای یک جمعیت است که این میزان برای کشور ما هر روز کمتر می‌شود، دومین شاخص ازدواج است که همین الان هم از نظر سن ازدواج بالا و به لحاظ عددی کمتر از قبل شده‌ایم. شاخص سوم مهاجرت است که نزدیک به شش میلیون مهاجر ما داریم که قطعا بزرگترین استراتژی کشورهای غربی برای تأمین نیازهای جمعیتشان مهاجرپذیری است و سیاست‌های ما برای جلوگیری از این مهاجرت‌ها هنوز مشخص نیست.

اکبری یادآور شد: شاخص دیگر بارداری است که از صد بارداری تعداد هشتاد بارداری به تولد منجر می‌شود و بقیه به دلائل مختلف سقط می‌شوند و در نهایت شاخص آخر مرگ است که ما امروزه در بین جوانان و سپس کودک و نوجوان مرگ و میر به دلیل تصادفات و مسائل دیگر سلامتی زیاد داریم.

وی با بیان اینکه تلاش‌های مطلوب ستاد ملی جمعیت برای تشویق به فرزندآوری و دیگر سیاست‌های جمعیتی گفت: به لحاظ علمی و جایگاه اجتماعی هم افرادی که در این ستاد کار می‌کنند می‌بایست مورد وثوق و شناس مردم باشند تا قدرتمندانه بتوانند حرفشان را بزنند و مورد قبول قرار بگیرند.

اکبری با اشاره به اینکه نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم، گفت: سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه که کار علمی، پاسخ به ابهامات و پژوهشی می‌کنند اثربخش خواهد بود.

وی با تأکید بر اهمیت تبلیغات دراین زمینه گفت: تبلیغات نباید تبدیل به ضد تبلیغ شود، هنوز اثر تبلیغات سوقبلی در جامعه در عرصه فرزندآوری دیده می‌شود و خیلی طول می‌کشد که ما با تبلیغات مناسب سیاست‌ها را در بین جامعه تغییر دهیم.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904040

دیگر خبرها

  • بلژیک: کشورهای اروپایی صدور سلاح به اسرائیل را متوقف کنند
  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • 2 مسابقه مهم برای رویداد پادشاهی رینگ در عربستان تایید شدند/ اخبار WWE
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند