Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@19:19:44 GMT

ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از بحران زیمبابوه

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۴۶۳۵۲

ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از بحران زیمبابوه

براساس این گزارش، «کاترین ری» سخنگوی کمیسیون اروپا گفت: این مساله، مایه نگرانی اتحادیه اروپا است و ما از همه نقش آفرینان در این کشور می خواهیم از رویارویی به مذاکره با هدف دستیابی به راهکاری مسالمت آمیز رو آورند.

خبرگزاری ایرنا: خبرگزاری فرانسه ازبروکسل گزارش داد: اتحادیه اروپا روز چهارشنبه ضمن ابراز نگرانی در مورد اوضاع زیمبابوه، خواستار یافتن راهکاری مسالمت آمیز برای بحران در این کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، «کاترین ری» سخنگوی کمیسیون اروپا گفت: این مساله، مایه نگرانی اتحادیه اروپا است و ما از همه نقش آفرینان در این کشور می خواهیم از رویارویی به مذاکره با هدف دستیابی به راهکاری مسالمت آمیز رو آورند.

وی افزود: ما آنچه را دراین کشور در حال وقوع است، به دقت دنبال می کنیم و تاکید داریم که حقوق اساسی شهروندان باید مورد احترام قرار گیرد و از فرمان قانون اساسی و حکومت دمکراتیک پاسداری شود.

ارتش زیمبابوه کنترل این کشور را دردست گرفته و رابرت موگابه رئیس جمهوری را در بازداشت خانگی قرار داده است. خودروهای ارتش مسیرهای اطراف پارلمان را مسدود کرده، اما ژنرال ها از قبول انجام کودتا در این کشور خودداری کرده اند.

موگابه و همسرش در فهرست سیاه تحریم های اتحادیه اروپا قرار دارند. در این فهرست، اسامی چهره های اصلی در نظام حاکم زیمبابوه مشاهده می شود که با ممنوعیت سفر و مسدود شدن دارایی ها مواجه هستند.

اتحادیه اروپا درابتدا زیمبابوه را درسال 2002 به دلیل سوابق حقوق بشری در این کشور تحریم کرد. موگابه تحریم های اتحادیه اروپا و آمریکا را اشتباه دانست وسال گذشته این تحریم ها را عامل ناتوانی دولت خود در پرداخت حقوق به موقع کارگران برشمرد، مساله ای که به اعتصابی فلج کننده در این کشور منجر شد.

در همین حال، جاکوب زوما رئیس جمهوری آفریقای جنوبی که در همسایگی زیمبابوه قرار دارد و یکی از متحدان نزدیک موگابه است، گفت که رئیس جمهوری کهنه کار زیمبابوه در تماسی تلفنی به وی گفته است که تحت حبس خانگی قرار دارد.

تنش بین موگابه و تشکیلات نظامی زیمبابوه که از مدت ها قبل، حکومت وی را استوار نگه داشته، در هفته های اخیر نمود علنی یافته است.

کلمات کلیدی: اتحادیه اروپا ، بحران زیمبابوه ، موگابه پسندیدم 0نفر دیگر این مطلب را پسندیدند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۶۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «شی جین پینگ،» رییس‌جمهور چین امروز یکشنبه در یک سفر دو روزه به پاریس می‌رود و امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی‌اش، او را برای کاهش عدم تعادل تجاری تحت فشار قرار می‌دهد و تلاش می‌کند او را متقاعد کند که از نفوذ خود بر روسیه درباره جنگ اوکراین استفاده کند.

سفر رییس‌جمهور پین در در زمان افزایش تنش های تجاری بین اروپا و چین انجام می‌شود و در چین شرایطی احتمالاً این اهداف ماکرون به ارحتی محقق نخواهد شد.

فرانسه از تحقیقات اتحادیه اروپا در مورد صادرات خودروهای الکتریکی چین حمایت می کند و در ژانویه پکن تحقیقاتی را در مورد واردات براندی - که عمدتاً در فرانسه تولید می شود - آغاز کرد - اقدامی که به طور گسترده به عنوان تلافی جویانه در میان مجموعه رو به رشد تحقیقات اتحادیه اروپا تلقی می شود.

یکی از مشاوران کاخ الیزه پیش از سفر شی جین‌پینگ، سفری که اولین بار پس از ۵ سال به اروپا انجام می‌شود گفت: «ما باید به فشار بر مقامات چینی ادامه دهیم تا تضمین‌های بیشتری در مورد مسائل تجاری به ما بدهند».

رییس‌جمهور در این سفر با امانوئل ماکرون، رییس‌جمهور فرانسه و اورسولا فون‌درلاین، رییس کمیسیون اروپا دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

اختلافات بین ۲۷ عضو اتحادیه اروپا - و به ویژه بین فرانسه و آلمان - توانایی آنها برای نفوذ بر چین را تضعیف می کند. منابع آگاه اعلام کردند که اولاف شولز، صدراعظم آلمان به مکرون و شی در پاریس نخواهد پیوست.

کد خبر 6096914

دیگر خبرها

  • انگلیس به ابراز نگرانی درباره عملیات نظامی اسرائیل در رفح بسنده کرد
  • «گوترش» از تجاوز نظامی اسرائیل به رفح به ابراز نگرانی بسنده کرد
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود