Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- روزنامه_نگاران_منتقد">یک روزنامه چاپ کابل در واکنش به اظهارات اخیر رهبر حزب اسلامی در افغانستان، وی را ناخواسته‌ترین چهره سیاسی و امیر فتنه یاد کرده است که برای تحکیم جایگاه سیاسی خود به اختلافات قومی دامن می‌زند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، اخیراً حکمتیار رهبر حزب اسلامی افغانستان در نشست شورای مرکزی این حزب گفته بود که جنگ جاری در شمال این کشور قومیتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه «هشت صبح» در واکنش به این موضوع از حکمتیار به‌عنوان امیر فتنه یاد کرده که با دامن زدن به اختلافات قومی خود را بیش از گذشته در انزوا قرار داده است.

بر اساس این گزارش، حکمتیار ناخواسته‌ترین چهره سیاسی افغانستان است که نامش با حملات موشکی به کابل، ائتلاف با طالبان و همکاری با پاکستان گره خورده و حالا با دامن زدن به اختلافات قومی خود را در انزوای بیشتری قرار داده است.

این روزنامه تصریح کرد حکمتیار همواره به زبان فارسی تاخته و یکی از موضوعات ثابت اظهارات وی همواره مسائل زبانی و قومی بوده است.

در ادامه آمده است که حکمتیار از طریق ترسیم چهره جدید و دامن زدن به تضادهای حزبی و رقابت‌های قومی تلاش می‌کند تا جایگاه سیاسی خود را به‌عنوان یک زعیم قومی در مقابل حزب جمعیت اسلامی و اقوام تاجیک در شمال افغانستان تحکیم ببخشد.

این روزنامه می‌نویسد: اگرچه حکمتیار برای بازسازی خود به‌شدت تلاش می‌کند و نیاز دارد که با سایر اقشار اجتماعی و جریان‌های سیاسی ارتباط برقرار کند اما وی با یک بی‌اعتنایی عجیبی روبرو است و مانند مهمان ناخوانده‌ای با توسل به زور خود را بر مردم تحمیل کرده است.

بر اساس این گزارش، حزب اسلامی در درون خود با چنددستگی روبرو است و برخی از افراد مطرح این حزب مانند «عبدالهادی ارغندیوال» احساس می‌کنند که حکمتیار «سکه بی‌ارزش» است که با آن نمی‌توان در بازار سیاست و کسب حمایت مردمی چیزی خرید.

چند روز قبل حکمتیار نشست شورای مرکزی حزب اسلامی را برگزار کرده بود که «ارغندیوال» و بسیاری از چهره‌های مشهور این حزب از حضور در این نشست خودداری کردند.

وی در این نشست جنگ افغانستان را قومی خوانده بود که واکنش‌های تند مقامات، جریان‌های سیاسی و نمایندگان افغان را در پی داشت و باعث شد تا رهبر حزب اسلامی از اظهارات خود عقب‌نشینی کند.

با این حال حکمتیار به‌جز تنش‌های قومی برای دامن زدن به اختلافات مذهبی از طریق اعلام حمایت از داعش در افغانستان نیز تلاش کرده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۱۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است

امیر سرتیپ دادرس، گفت: آنچه امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، همرده با آخرین دستاوردهای فنی - مهندسی کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه‌ جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیروهای انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

به گزارش ایسنا،‌ امیر سرتیپ محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، با حضور در آیین افتتاحیه بیست و ششمین دوره‌ هیات معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، ضمن ابراز مسرت از حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در این دوره‌ هیات معارف جنگ، گفت: همان‌طور که امام خمینی (ره) فرمودند «دوران هشت سال دفاع مقدس، دانشگاه انسان‌سازی بود»؛ بدین معنا که تمامی آحاد جامعه، با هر رنگ و جنسیتی، از هر قومیت و گویشی، برای پاسداری از آب و خاک میهن اسلامی خود به پا خاسته و با وجود تمام تفاوت‌های رفتاری و زیستی، از انقلاب و نظام اسلامی دفاع کردند.

وی افزود: تبدیل شدن به انسان‌هایی وارسته و متعالی برای حراست از آب و خاک کشور و عبور از کسوت‌ها و تعلقات دنیوی و دست یافتن به صفات و نشانه‌های الهی بر روی زمین، رسیدن به تجرد معنوی که افراد را به اصل خود نزدیک‌تر کرده تا به پاسداشت ارزش‌ها و هنجارهای ناب انقلاب اسلامی پرداخته و از این رهگذر بتوان در مقابل هر دشمنی از شرق تا غرب عالم ایستادگی کرد، همان مراد و منظوری است که امام خمینی (ره) از دانشگاه بودن جنگ و دوران هشت سال دفاع مقدس مد نظر داشتند.

امیر سرتیپ دادرس با تأکید بر توأمانی شناخت گذشته برای نیل به موفقیت در آینده، اظهار کرد: همکاری و تعامل میان تمام افراد دست‌اندرکار و نیز ایستادگی به پای ارزش‌ها و اصول بنیادین نظام اسلامی، با وجود انواع هجمه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، اصلی است که می‌تواند نظام مقدس جمهوری اسلامی را در مقابل هرگونه توطئه، تحمیل یا تغییر ارزش‌های غیرمرتبط با اسلام ناب محمدی رهایی بخشد.

وی حضور مؤثر در فضای مجازی را برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و تقویت بنیه‌های انقلابی ضروری دانسته و تصریح کرد: با حضور در عرصه‌ فضای مجازی می‌توان ضمن برخورداری از آخرین اطلاعات، در راه دفاع و حفاظت از ارزش‌های والای هشت سال دفاع مقدس نیز کوشش کرد تا بدین ترتیب بتوان با تقویت اعتقادات و تکیه بر ارزش‌هایی که در دوران جنگ تحمیلی، سبب برتری ما بر دشمنان شده‌اند، برای روزها و حوادث آتی نیز آمادگی و بصیرت خود را حفظ کنیم.

امیر سرتیپ دادرس در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، همرده با آخرین دستاوردهای فنی- مهندسی کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه‌ جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیروهای انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • شهیدان راهنمایان جامعه محسوب می‌شوند
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • چرا ناخواسته وزن اضافه می‌کنیم؟/ ۸ دلیل افزایش وزن غیرارادی
  • ببینید | واکنش جالب چهره سیاسی نزدیک به قالیباف به اختلافات شدید اصولگرایان در مجلس دوازدهم
  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد
  • فتنه با لباس مشکی تا انحراف در دین/تقیه سازو کار امام صادق بود
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟