Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان گفت: به منظور حمایت از نیروی انسانی شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی استفاده کنند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رئیس امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان با اشاره به این موضوع که به منظور حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، افراد فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی استفاده کنند، گفت: متقاضیان می‌توانند با ورود به سامانه مخصوص ثبت‌نام و سوابق کاری و علمی و پژوهشی خود را اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صاحبکار با اشاره به اینکه افراد بر مبنای شیوه نامه بنیاد ملی نخبگان انتخاب و به ستاد کل نیرو‌های مسلح معرفی می‌شوند، اعلام کرد: از ۷۸۰ مورد تقاضا برای استفاده از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی، با ۵۰۴ تقاضا موافقت شده است. این افراد پس از گذراندن دوران آموزش نظامی، باید یک پروژه تحقیقاتی مورد نیاز بخش‌های دفاعی و دولتی را انجام دهند و پس از انجام موفق آن، کارت پایان خدمت خود را دریافت می‌کنند.

عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری در خصوص شرایط افراد متقاضی تصریح کرد: متقاضی باید دانش آموختۀ دورۀ کارشناسی ارشد یا دکتری تخصصی باشد و از زمان دانش‌آموختگی متقاضی بیش از سه سال نگذشته باشد، دانش آموخته باید در یکی از شرکت‌های دانش بنیانِ مورد تأییدمعاونت علمی و فناوریبه مدت دست کم شش ماه (بر اساس فهرست بیمۀ شرکت در ۶ ماه اخیر) به طور تمام وقت به فعالیت مشغول بوده باشد، میانگین کل برای دوره‌ی کارشناسی متقاضیان باید بیش از ۱۴ و برای دوره تحصیلات تکمیلی (کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی) بیش از ۱۵ باشد و همچنین متقاضی باید حائز امتیاز لازم از فعالیت‌های فنّاورانه، پژوهشی و آموزشی بر اساس معیار‌های بنیاد در میان متقاضیان باشد (مثلا کسب جایزه‌های تحصیلی بنیاد یا میزان اشتغال در شرکت‌های دانش‌بنیان، عضو هیئت مدیره، مدیرعامل و فعالیت تمام وقت در شرکت دانش‌بنیان) امتیازآور است.

رئیس امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان با اشاره به محاسبه امتیاز‌های دانش‌آموختگان در سامانه آنلاین افزود: باید همه اطلاعات به طور کامل در سامانه اعلام شده بارگذاری شود و تا تکمیل نهایی اطلاعات، فرایند بررسی آغاز نمی‌شود. همچنین در صورت رد درخواست، هر متقاضی مجاز است با ارتقای فعالیت‌های خود صرفاً یک بار دیگر درخواست خود را در سامانه بارگذاری کند، لذا متقاضیان باید در تکمیل مستندات دقت کنند.


صاحب کار همچنین در مورد شرایط شرکت‌های دانش‌بنیان برای استفاده از این تسهیلات گفت: شرکت دانش‌بنیان باید دارایاظهارنامۀ مالیاتیباشد و کالا‌ها و خدمات دانش‌بنیان خود را بر اساس اطلاعات اظهارنامۀ مالیاتی به فروش رسانده باشد.


وی درباره فرآیند استفاده از این تسهیلات اظهار کرد: لازم است متقاضیان، معرفی نامه شرکت متبوع خود را براساس الگوی مذکور در سامانه مخصوص تهیه و بارگذاری کنند و هیچ نیازی به مراجعه حضوری فرد یا ارایه تقاضای مکتوب بهبنیاد ملّی نخبگانیا معاونت علمی و فناوری نیست.

تسهیلات نظام وظیفه تخصصی برای افراد فعال در شرکت‌های دانش بنیان (دانش‌آموختگان­برترِ فنّاور)

معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و بنیاد ملّی نخبگان به منظور پشتیبانی از فعالیت‌­های تخصصی دانش‌آموختگان برترِدانشگاهی که به فعالیت‌­های فنّاورانه در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند، تسهیلات نظام ­وظیفۀ تخصصی رابرای افراد فعال در شرکت‌های دانش بنیاندر نظر گرفته است.

توجه مهم:

– فرد متقاضی پس از احراز امتیازهای لازم، به ستاد کل نیروهای مسلح معرفی می شود و بعد از اجرای پروژه پژوهشی مورد نیاز یکی از سازمانهای دفاعی یا دولتی کشور، کارت پایان خدمت خود را دریافت می نماید.

– در طول انجام پروژه تحقیقاتی، فرد متقاضی بر حسب صلاحدید سازمان دفاعی یا دولتی، می تواند بصورت پاره وقت در محل آن سازمان حضور یابد و ارتباط کاری خود را با شرکت دانش بنیان حفظ نماید.

– افرادی که در شرکت‌های همکار دفاعی (عضو مرکز سمتا، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح) فعالیت دارند، می توانند بر روی پروژه مرتبط در داخل خود شرکت فعالیت نمایند و کارت پایان خدمت دریافت کننند که لازم است برای هماهنگی به مرکز سمتا مراجعه نمایند.

– میانگین کلِ دوره کارشناسیِ متقاضیان باید بیش از ۱۴ و میانگین کلِ دوره تحصیلات تکمیلی آنان (کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی) بیش از ۱۵ باشد.

شیوه‌نامه بهره ­مندی دانش ­آموختگان برترِ فنّاور

از تسهیلات خدمت نظام وظیفۀ تخصصی

مقدمه

به استناد تبصره‌­های مواد ۳ و ۴ آیین­‌نامۀ «شناسایی و پشتیبانی از دانش­‌آموختگان برتر دانشگاهی»، مصوّب هیئت امنای بنیاد ملّی نخبگان در تاریخ ۱۳/۳/۱۳۹۴، و به منظور اجرایی­‌سازی بند «الف- ۳» از مادّۀ ۴ آیین­‌نامه و با هدف پشتیبانی از فعالیت­‌های نوآورانۀ دانش­‌آموختگان برترِ دانشگاهی و نیز حمایت از نهادهای فنّاورانه، دانش­‌آموختگان برترِ فنّاور، طبق شرایط این شیوه­‌نامه می­‌توانند از تسهیلات خدمت نظام وظیفۀ تخصصی بهره­‌مند شوند.

مادّه ۱: تعاریف

برای رعایت اختصار تعاریف زیر در این شیوه‌­نامه رعایت می­‌شود:

الف. بنیادمنظور بنیاد ملّی نخبگان است.

ب. معاونت برنامه‌ریزیمنظور معاونت برنامه‌ریزی و نظارت بنیاد است.

ج. شرکت دانش­‌بنیانمنظور هر یک از شرکت­‌ها و مؤسسه­‌های دانش­‌بنیانِ مشمول مزایای قانون «حمایت از شرکت­‌ها و مؤسسات دانش­‌بنیان و تجاری­‌سازی نوآوری و اختراعات» مصوّب مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۵/۸/۱۳۸۹ است.

د. دانش­‌آموخته برتر:منظور هر یک از دانش­‌آموختگان مؤسسه‌های علمی، موضوع بند الف- ۳ از مادّۀ ۴ آیین­‌نامۀ «شناسایی و پشتیبانی از دانش­‌آموختگان برتر دانشگاهی» است.

ه. امور شرکت‌ها:منظور امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان معاونت علمی و فنّاوری ریاست جمهوری است.

مادّه ۲: شرایط مشمولان

چنانچه دانش­‌آموختۀ دانشگاهی در هریک از مقاطع کارشناسی،کارشناسی‌ارشد یا دکتری تخصصی در یکی از شرکت­‌های دانش­‌بنیان به فعالیت مشغول باشد، با شرایط زیر مجاز است از تسهیلات خدمت نظام وظیفۀ تخصصی بهره­‌مند ‌شود.

تبصره ۱:دانش‌آموختگان دوره‌های «دکتری حرفه‌ای» و نیز دوره‌های «تخصص بالینی، تخصص پزشکی و فوق تخصص» موردتأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ به ترتیب معادل با دانش‌آموختگان دوره «کارشناسی ارشد» و دوره «دکتری تخصصی» محسوب می‌شوند.

الف. شرایط شرکت دانش­‌بنیان

شرکت دانش‌بنیان بنا به بررسی و تأیید امور شرکت‌ها، باید دارای شرایط زیر باشد:

الف-۱٫ دارای اظهارنامۀ مالیاتی باشد.

الف-۲٫ کالاها و خدمات دانش­‌بنیان خود را بر اساس اطلاعات اظهارنامۀ مالیاتی به فروش رسانده باشد.

ب. شرایط دانش‌­آموختۀ برترِ فنّاور

ب-۱٫ دانش‌آموختگان برترِ دوره کارشناسی

ب-۱-۱٫ بیش ­از سه سال از تاریخ دانش‌­آموختگی وی نگذشته باشد. چنانچه متقاضی دانش‌آموخته مؤسسه‌ای خارج ازکشور باشد این مهلت به شش سال ارتقا می‌یابد.

ب-۱-۲٫ یکی از اعضای مؤسس شرکت دانش‌بنیان (عضو اولین دوره هیئت مدیره شرکت) یا مدیرعامل فعلی آن باشد.

ب-۱-۳٫ در حال حاضر به صورت تمام وقت در شرکت دانش­‌بنیانِ مورد نظر، به فعالیت مشغول باشد و برای دست­‌کم شش­‌ماهِ اخیر، سابقۀ بیمۀ پرداختی در شرکت داشته باشد.

ب-۱-۴٫ دارای امتیاز مذکور در جدول ۱ باشد.

ب-۲٫ دانش‌آموختگان برترِ دوره کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی

ب-۲-۱٫ بیش­‌از سه سال از تاریخ دانش­‌آموختگی وی نگذشته باشد. چنانچه متقاضی دانش‌آموخته مؤسسه‌ای خارج ازکشور باشد این مهلت به شش سال ارتقا می‌یابد.

ب-۲-۲٫ در حال حاضر به صورت تمام وقت در شرکت دانش­‌بنیانِ مورد نظر، به فعالیت مشغول باشد و برای دست­‌کم شش­‌ماهِ اخیر، سابقۀ بیمۀ پرداختی در شرکت داشته باشد.

ب-۲-۳٫دارای امتیاز مذکور در جدول ۱ باشد.

تبصره ۲:چنانچه فرد در حین گذراندن دوره خدمت نظام‌وظیفه باشد، سابقه بیمه پرداختی تا قبل از تاریخ شروعِ ‌خدمت وی در نظرگرفته می‌شود.

جدول ۱: حد نصاب امتیازهای مورد نیاز

مقطع دانش‌آموختگیفعالیت‌های علمیفعالیت‌های فنّاورانهمجموع امتیاز مورد نیازکارشناسیدست‌کم ۲۰ امتیازدست‌کم ۶۰ امتیازدست‌کم۱۰۰کارشناسی‌ارشددست‌کم ۳۰ امتیازدست‌کم ۶۰ امتیازدست‌کم ۱۱۰دکتری تخصصیدست‌کم ۴۰ امتیازدست‌کم ۶۰ امتیازدست‌کم ۱۲۰

تبصره ۳:ملاک محاسبه امتیازهای جدول۱، فعالیت‌های نخبگانیِ مذکور در جدول ۲ است.

تبصره ۴:دانشجویان دورۀ دکتری تخصصی که از پیشنهاد رسالۀ دکتریِ خود با موفقیت دفاع کرده باشند، نیز مشمول مزایای این شیوه­نامه می­شوند و ‌باید امتیاز جدول ۱ را مشابه دانش‌آموختگانِ دوره دکتری کسب کنند.

تبصره ۵: در دوره خدمت نظام‌وظیفه تخصصی، فرد باید در ایران حضور داشته و مجاز نیست مگر در دوره گذراندن رساله دکتری، به تحصیل اشتغال داشته باشد.

تبصره ۶:در صورت ادامه تحصیلِ فرد مشمول در حین خدمت نظام‌وظیفه تخصصی در دوره تحصیلیِ دیگر، بهره‌مندی از مزایای این مادّه در پایان دوره بعد، منوط به احراز شرایط این شیوه‌نامه برای‌ مقطع جدید خواهد بود.

تبصره ۷:چنانچه متقاضی، حداکثر ده درصد کمتر از مجموع امتیاز جدول ۱ را کسب کرده باشد، پرونده او در فرایند وارد می‌شود و تصمیم­گیری نهایی درباره اعطای تسهیلات به وی، به نظر اجماع کارگروه موضوع مادّه ۵ بستگی دارد.

مادّه ۳: سهمیۀ شرکت­‌های دانش­‌بنیان

هر یک از شرکت­های مشمول بند «الف» مادّۀ ۲، می­تواند در بدو امر یک تن و به ازای هر پنج میلیارد ریال فروش سالیانه ( براساس اظهارنامۀ مالیاتی) یا به ازای هر ده نفر کارشناس شاغلِ تمام وقت در شرکت (بر اساس فهرست بیمه)، یک تن دیگر را با شرایط مذکور در بند «ب» مادّۀ ۲ معرفی کند.

تبصره:سهمیۀ مذکور تا سقف ده نفر برای هر شرکت در سال و برای مدت یک­سال (و بر اساس سال مالیِ شرکت) تعیین می­‌شود و صرفاً برای همان سال قابل استفاده است.

مادّه ۴: تسهیلات

مشمولان این جایزه با معرفی بنیاد، دوره خدمت نظام‌وظیفه خود را، مشتمل‌بر « دوره آموزش نظامی» و « اجرای طرحی پژوهشی، فنّاورانه، فرهنگی یا مشابه‌آن»، طی وکارت پایان خدمت دریافت می‌کنند.

تبصره ۱:موضوع و مکان اجرای طرح­های این بند بر اساس تشخیص ستادکلّ نیروهای مسلح تعیین می‌شود.

تبصره ۲:زمان دوره خدمت نظام‌وظیفه تخصصی حداقل برابر با نیمی از دوره رسمی نظام‌وظیفه سایر مشمولان هم‌تراز است که براساس مدت زمان اجرای طرح تعیین می‌شود.

تبصره ۳:مشمولان این شیوه‌نامه مجازند قبل از دریافت کارت پایان خدمت و پس از طی دوره آموزش نظامی، در دستگاه‌های غیر نظامی به استخدام درآیند.

تبصره ۴:پرداخت حقوق دوره نظام‌وظیفه تخصصی، مطابق مقررات ستادکلّ نیروهای مسلح صورت می‌پذیرد.

مادّه ۵: فرایند اجرا

فرایند اجرای این جایزه به شرح زیر است:

الف. شرکت دانش­‌بنیان بر اساس سهمیۀ تخصیص‌یافته از سوی امور شرکت­‌ها و مطابق مفاد این شیوه­‌نامه، افراد متقاضی را به امور شرکت‌ها معرفی می‌­کند.

ب. فرد متقاضی، اطلاعات خود را در سامانۀ اطلاعاتی بنیاد بارگذاری می­‌کند.

ج. پس از راستی‌آزمایی اطلاعات به کمک بنیادهای نخبگان استانِ محل تحصیل/ سکونت متقاضی، »کارگروه نظام وظیفه فنّاور» متشکل از یکی از مدیران حوزه معاونت برنامه‌ریزی (رئیس کارگروه)، نماینده امور شرکت‌ها، یکی از صاحب‌نظران فعالیت‌های نخبگانی و نماینده اداره کلّ حراست بنیاد، بعد از ارزیابی و محاسبه امتیاز متقاضیان، برگزیدگان نهایی را تعیین می­‌کند. اعضای این کارگروه با تأیید رئیس بنیاد برگزیده و با حکم معاون برنامه‌ریزی منصوب می‌شوند.

د. پس از تکمیل کاربرگ «اطلاعات فردی دانش‌آموخته برتر» از سوی برگزیدگان، بنیاد مشمولان را به ستاد کلّ نیروهای مسلّح معرفی می­‌کند.

تبصره ۱:فرض بنیاد، صحت اطلاعات بارگذاری شده در سامانه است و چنانچه در هر مرحله از بررسی مشخص شود متقاضی اطلاعاتی را خلاف واقع اظهار‌کرده است، از تمامی تسهیلات بنیاد محروم می‌شود و عدم صداقت وی به دستگاه‌های ذی‌ربط اعلام و موضوع به لحاظ حقوقی پیگیری می‌شود.

تبصره ۲:چنانچه با درخواست متقاضی موافقت نشود، متقاضی مجاز است با ارتقای فعالیت‌های نخبگانی خود صرفاً یک‌بار دیگر (و در محدوده دوره مجاز پس از دانش‌آموختگی)، درخواست خود را در سامانه بارگذاری کند.

تبصره ۳:دبیرخانه کارگروه در امور شرکت‌ها تشکیل می‌شود و وظیفه دریافت درخواست‌ها، بررسی پرونده متقاضیان، تشکیل جلسه‌های کارگروه،‌ تنظیم صورت‌جلسه و تدوین گزارش دوره‌ای از اجرای شیوه‌نامه را برعهده دارد.

مادّه ۶: تفسیر مفاد و نظارت

شرح مواد مسکوت، تفسیر مفاد، طراحی نظام اجراییِ شیوه­نامه و نظارت بر اجرای صحیح مفاد آیین‌نامه ‌و شیوه‌نامه، بر عهده معاونت برنامه‌ریزی است و لازم است در هر سال،گزارشی از اجرای شیوه‌نامه را تهیه ‌و ارائه کند.

تبصره:معاون برنامه‌ریزی مجاز است در طول زمان اجرای شیوه‌نامه، مصادیق دیگر فعالیت نخبگانی و تغییر امتیاز مصادیق موجود را شناسایی و در جدول ۲ اعمال کند تا درصورت نهایی شدن، به‌طور دائمی در شیوه‌نامه لحاظ شود.

مادّه ۷: تصویب و اجرا

این شیوه­‌نامه مشتمل بر یک مقدمه، هفت مادّه و شانزده تبصره به تصویب رئیس بنیاد ملّی نخبگان رسید و اجرای آن تا تاریخ ۲۹/۱۲/۱۳۹۶ لازم است و پس از آن اصلاحات لازم در شیوه‌نامه اعمال می­‌شود.

جدول ۲: فعالیت‌های نخبگانی برای تسهیلات نظام وظیفه تخصصی(دانش‌آموختگان برترِ فنّاور)

فعالیت‌های نخبگانی

حداکثر امتیازتوضیحاتکارشناسیکارشناسی ارشد

دکتری تخصصی

فعالیت‌های علمیبرگزیده آزمون‌های ورود به دانشگاهکارشناسیوزارت علوم / بهداشتاز ۲۰۰ تا صفر امتیازاز ۱۵۰ تا صفر امتیازاز ۱۵۰ تا صفر امتیازکسانی که در گروه‌های ریاضی و فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی رتبه کمتر از ۱۰۰۰ و در گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی رتبه کمتر از ۳۰۰ کسب کرده‌اند)فقط یک آزمون(کارشناسی ارشدوزارت علوم / بهداشت–از ۷۵ تا صفر امتیازاز ۷۵ تا صفر امتیازکسانی که رتبه کمتر از ۳۰ (بدون گرایش) کسب کرده‌اند)فقط یک آزمون(ورود بدون آزمون دانشجویان ممتاز ( استعدادهای درخشان)کارشناسی ارشد–معادل رتبه ۱۰ (بدون گرایش) آزمون ورود به دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد–فعالیت‌های آموزشیدانشگاه محل تحصیل در دوره کارشناسیا ۱۵ امتیازا ۱۰ امتیازا ۵ امتیازجزء دانشگاه‌های برتر کشور به تشخیص بنیادمیانگین کل دوره کارشناسی۲۵* (۱۵/۵ -میانگین کل)* سال‌های مجازبا احتساب ضریب هم‌ترازسازی معدلمجموع سال‌ها/دانشگاه محل تحصیل در دوره کارشناسی‌ارشد–ا ۱۵ امتیازا ۱۰ امتیازجزء دانشگاه‌های برتر کشور به تشخیص بنیادمیانگین کل دوره کارشناسی ارشد–۵۰* (۱۶/۵ -میانگین کل)* سال‌های مجازبا احتساب ضریب هم‌ترازسازی معدلمجموع سال‌ها/دانشگاه محل تحصیل در دوره دکتری حرفه‌ای–ا ۱۵ امتیازا ۱۰ امتیازجزء دانشگاه‌های برتر کشور به تشخیص بنیادمیانگین کل دوره دکتری حرفه‌ای–۵۰* (۱۶/۵ -میانگین کل)* سال‌های مجازبا احتساب ضریب هم‌ترازسازی معدلمجموع سال‌ها/دانشگاه محل تحصیل در دوره دکتری تخصصی––ا ۱۵ امتیازجزء دانشگاه‌های برتر کشور به تشخیص بنیادمیانگین کل دوره دکتری تخصصی––۵۰* (۱۶/۵ -میانگین کل)* سال‌های مجازبرای دانش‌آموختگان پژوهش محور ضریب ۲۰ لحاظ می‌شودمجموع سال‌ها/اخذ جایزه‌های تحصیلی بنیادتا ۱۰۰ امتیاز (به ازای هر سال)تا ۱۰۰ امتیاز (به ازای هر سال)تا ۱۰۰ امتیاز (به ازای هر سال)–دانشجوی نمونه کشوریتا ۲۰ امتیازتا ۳۰ امتیازتا ۴۰ امتیاز–فعالیت‌های پژوهشیمقاله‌های منتشر شده در نشریه‌های با نمایه معتبر بین‌المللی–تا ۴۰ امتیاز (هر مقاله)تا ۴۰ امتیاز (هر مقاله)امتیاز مقاله‌های سه سال اخیر دانش‌آموختگان کارشناسی ارشدو دانشجویان دکتری و پنج سال اخیر دانش‌آموختگان دکتریبراساس ضرایب آیین‌نامه ارتقا محاسبه می‌شود.مقاله‌های منتشر شده در نشریه‌های علمی – پژوهشی–تا ۲۰ امتیاز (هر مقاله)تا ۲۰ امتیاز (هر مقاله)مقاله‌های منتشر شده در همایش‌های علمی معتبر(داخلی و بین‌المللی)–تا ۱۰ امتیاز (هر مقاله کامل)تا ۱۰ امتیاز (هر مقاله کامل)همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی مصوّب مؤسسهتا ۲۰ امتیاز(به ازای هر طرح)تا ۵۰ امتیاز (به ازای هر طرح)تا ۵۰ امتیاز (به ازای هر طرح)امتیاز طرح‌های سه سال اخیر دانش‌آموختگان کارشناسی ارشدو دانشجویان دکتری و پنج سال اخیر دانش‌آموختگان دکتریبراساس ضرایب آیین‌نامه ارتقا محاسبه می‌شودنگارش / ترجمه کتاب کامل علمی–تا ۱۰۰ امتیاز (به ازای هر کتاب)تا ۱۰۰ امتیاز (به ازای هر کتاب)کتاب باید غیر کمک درسی باشد ودر دوره دانش‌آموختگی منتشر شده باشد. امتیاز با توجه به محتوای کتاب و اعتبار ناشر و براساس ضرایب آیین‌نامه ارتقا محاسبه می‌شود (حداکثر ۲۰۰ امتیاز)نگارش / ترجمه فصل کتاب علمی–تا ۱۵ امتیاز (به ازای هر فصل)تا ۱۵ امتیاز (به ازای هر فصل)آزمون‌های علوم پزشکیبرگزیده آزمون‌های جامع پزشکی ، دندان‌پزشکی ، داروسازی و پیش‌کارورزی پزشکیاول–تا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیاز–دوم–تا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیاز–سوم–تا ۷۵امتیازتا ۷۵امتیاز–برگزیده آزمون پذیرش دستیار پزشکی ، دندان‌پزشکی و داروسازیاول–۰تا ۲۰۰ امتیاز–دوم–۰تا ۱۵۰ امتیاز–سوم–۰تا ۱۰۰ امتیاز–آزمون دانش‌نامه تخصصیپزشکی–۰۳۰۰تا ۱۰۰ امتیازحائزان رتبه اول تا پنجمدندان‌پزشکی–۰۲۰۰تا ۱۰۰ امتیازحائزان رتبه اول تا سومداروسازی–۰۲۰۰تا ۱۰۰ امتیازحائزان رتبه اول تا سومادامه جدول ۲فعالیت‌های نخبگانیامتیازتوضیحاتکارشناسیکارشناسی ارشددکتری تخصصیفعالیت‌های علمیالمپیاد علمیدانشجوییوزارت علوماولتا ۲۵۰ امتیازتا ۲۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیاز–دومتا ۲۰۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازتا ۷۵ امتیاز–سومتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازتا ۵۰ امتیاز–وزارت بهداشتاولتا ۲۵۰ امتیازتا ۲۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازبراساس رتبه انفرادیدومتا ۲۰۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازتا ۷۵ امتیازسومتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازتا ۵۰ امتیازدانش‌آموزیجهانیطلاتا ۲۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیاز–نقرهتا ۱۷۵ امتیازتا ۱۲۵ امتیازتا ۱۲۵ امتیاز–برنزتا ۱۲۵ امتیازتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیاز–ملیطلاتا ۲۲۵ امتیازتا ۱۲۵ امتیازتا ۱۲۵ امتیاز–نقرهتا ۲۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیاز–برنزتا ۱۷۵ امتیازتا ۷۵ امتیازتا ۷۵ امتیاز–فعالیت‌های فنّاورانهاختراع‌های برگزیدهاختراع سطح ۱تا ۲۰۰ امتیازتا ۲۰۰ امتیازتا ۲۰۰ امتیازمشارکت دست‌کم ۴۵ درصد و برحسب میزان مشارکتاختراع سطح ۲تا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازمشارکت دست‌کم ۴۵ درصد و برحسب میزان مشارکتاختراع سطح ۳تا ۸۰ امتیازتا ۸۰ امتیازتا ۸۰ امتیازمشارکت دست‌کم ۴۵ درصد و برحسب میزان مشارکتثبت ژن در پایگاه‌های اطلاعاتی معتبرتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازحسب نظر کارگروه و باتوجه به مقاله منتشر شده از آنشرکت دانش‌بنیانشرکت دانش‌بنیان (محل کار)از ۵۰ تا صفراز ۵۰ تا صفراز ۵۰ تا صفرهر پنج میلیارد ریال فروش ۱۰ امتیازنقش فرد در شرکتعضویت در هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیانتا ۵۰تا ۵۰تا ۵۰حداقل ۶ ماه و همجنان عضو باشدسقف امتیاز حاصل از نقش فرد در شرکت ۷۵ امتیاز است.عضو هیئت مؤسس شرکت دانش بنیانتا ۵۰تا ۵۰تا ۵۰اولین دوره تشکیل شرکت عضو باشدمدیرعامل شرکت دانش‌بنیانتا ۷۵تا ۷۵تا ۷۵حداقل ۶ ماه و همچنان مدیرعامل باشدسمت سازمانی در شرکتاز ۵۰ تا صفراز ۵۰ تا صفراز ۵۰ تا صفربراساس نوع سمت سازمانی و تاریخ شروع به فعالیت در این پستفعالیت تمام وقت در شرکت دانش‌بنیاناز ۶۰ تا صفراز ۹۰ تا صفراز ۱۲۰ تا صفربه ازای هر شش ماه فعالیت ۱۵ امتیازجشنواره مورد تأییدخوارزمیبین‌المللیاولتا ۲۵۰ امتیازتا ۲۵۰ امتیازتا ۲۵۰ امتیازمشارکت دست‌کم ۴۵ درصددومتا ۲۰۰ امتیازتا ۲۰۰ امتیازتا ۲۰۰ امتیازمشارکت دست‌کم ۴۵ درصدسومتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازمشارکت دست‌کم ۴۵ درصددانشجوییاولتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازمشارکت دست‌کم ۴۵ درصددومتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازمشارکت دست‌کم ۴۵ درصدسومتا ۷۵ امتیازتا ۷۵ امتیازتا ۷۵ امتیازمشارکت دست‌کم ۴۵ درصدفارابیبزرگسالرتبه اولتا ۲۰۰ امتیازتا ۲۰۰ امتیازتا ۲۰۰ امتیازصرفاً بخش‌های رقابتی جشنواره فارابیرتبه دومتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازرتبه سومتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازجوانرتبه اولتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازرتبه دومتا ۱۲۵ امتیازتا ۱۲۵ امتیازتا ۱۲۵ امتیازرتبه سومتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازرازیمحقق برگزیدهرتبه اولتا ۲۰۰ امتیازتا ۲۰۰ امتیازتا ۲۰۰ امتیاز–رتبه دومتا ۱۷۵ امتیازتا ۱۷۵ امتیازتا ۱۷۵ امتیاز–رتبه سومتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیاز–محقق جوانتا ۱۲۵ امتیازتا ۱۲۵ امتیازتا ۱۲۵ امتیاز–محقق دانشجوتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیاز–سایر جشنواره‌ها و مسابقه‌هاتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازحسب مقررات بنیادفعالیت‌های فرهنگی و اجتماعیمستعد برتر ادبی، هنری و قرآنیتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیازتا ۱۰۰ امتیاز–سرآمد ادبی، هنری و قرآنیتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیازتا ۱۵۰ امتیاز–عضویت در انجمن‌های علمی/ فرهنگی دانشجوییتا ۵ امتیاز(برحسب نوع عضویت)تا ۵ امتیاز(برحسب نوع عضویت)تا ۵ امتیاز(برحسب نوع عضویت)حداکثر ۳۰ امتیازعضویت در انجمن های علمی تخصصیتا ۱۵ امتیاز (برحسب نوع عضویت)تا ۱۵ امتیاز (برحسب نوع عضویت)تا ۱۵ امتیاز (برحسب نوع عضویت)عضویت در هیئت مدیره انجمن‌های علمیتا ۳۰ امتیازتا ۱۰۰تا۱۰۰انجمن‌های دارای مجوز از دستگاه‌های ذی‌ربطعضویت در هیئت تحریریه نشریه‌های علمیتا ۲۰ امتیاز۷۰تا ۳۰۷۰تا ۳۰نشریه‌های پژوهشی و ترویجی دارای مجوز از دستگاه‌های ذی‌ربطسردبیر نشریه‌‌‌‌های علمی–۱۲۰تا ۶۰۱۲۰تا ۶۰نشریه‌های پژوهشی و ترویجی دارای مجوز از دستگاه‌های ذی‌ربط


منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۴۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی

عباس ابهری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در ارتقای صنایع مختلف از جمله صنعت لوازم خانگی و بهبود بهره‌وری در تولید آن کمک‌کننده باشند.

شرکت‌های دانش‌بنیانی که در زمینه دانش و تحقیق فعال باشند شمار بالایی ندارند

عضو انجمن صنایع لوازم خانگی ایران افزود: بخشی از دانش‌بنیان‌ها می‌توانند در بخش‌های تحقیق و توسعه یاریگر تولید باشند، اما در کشور ما، هم در واحد‌های صنعتی در این زمینه ضعف وجود دارد و هم شرکت‌های دانش‌بنیانی که در زمینه دانش و تحقیق فعال باشند شمار بالایی ندارند، ضعیف عمل کرده و فاصله بسیار زیادی با سطح تحقیق و توسعه بین‌المللی دارند.

افق متفاوت شرکت‌های دانش‌بنیانی در داخل و سطح بین‌المللی

کارشناس صنعت لوازم خانگی گفت: افقی که شرکت‌های بین‌المللی در زمینه لوازم خانگی ترسیم کرده‌اند با افق شرکت‌های تولیدکننده داخلی و یا حتی شرکت‌های دانش‌بنیانی که ادعای تحقیق و توسعه دارند، کاملا متفاوت است.

وی افزود: در صنعت لوازم خانگی کشور رشد تکنولوژیکی بالایی دیده نمی‌شود و رشدها، تعدادی و آماری است. محصولی که امسال تولید می‌شود مشابه محصولات سال‌های گذشته برند‌های خارجی است که در کشور مهندسی معکوس شده است.

نقشه راهی برای دانش‌بنیان‌ها در صنایع مختلف از جمله صنعت لوازم خانگی تعریف نشده است

ابهری بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش تحقیق و توسعه و آینده‌پژوهی صنعت لوازم خانگی بسیار کند و ضعیف عمل می‌کنند که بخشی از آن به دلیل ضعف دانش است، اما مهمترین دلیل آن است که نقشه راهی برای دانش‌بنیان‌ها در صنایع مختلف از جمله صنعت لوازم خانگی تعریف نشده است.

وی عنوان کرد: اکنون تنها دانش فنی طراحی در کشور وجود دارد، اما اقدامی که در نمونه مشابه خارجی انجام نشده باشد وجود ندارد و اگر هم برخی کار‌ها توسط دانش‌بنیان‌ها انجام شده باشد، اتفاقات بزرگی نبوده است؛ بنابراین به صراحت می‌توان گفت که در زمینه دانش‌بنیان بودن در صنعت لوازم خانگی ضعیف عمل شده است.

عضو انجمن صنایع لوازم خانگی ایران خاطرنشان کرد: البته در حوزه دانش‌بنیان‌کردن صنعت به دلیل بالابردن بهره‌وری و کیفیت محصولات اقدامات خوبی شده است.
وی گفت:‌تعیین نقشه راه و اعلام نیاز بازار در کنار ارتباط نزدیک صنعت و دانشگاه می‌تواند نقش مهمی در جذب دانش‌بنیان‌ها در صنایع مختلف از جمله صنعت لوازم خانگی داشته باشد.

ابهری بیان کرد: وقتی جاده‌ای کشیده نشود و پروژه درستی تعریف نشود طبیعی است کسی در آن قدم نخواهد زد. جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی نیازمند تعریف نقشه راه میان‌مدت و بلندمدتی است که مورد قبول و اجماع همه باشد تا همه در این مسیر حرکت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای اوقاف/ شفاف و به‌روز هستیم
  • یکی از مسائل جدی کشور فارغ التحصیلان فاقد دانش است
  • حمایت دانشگاه تهران از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای کار
  • تشریح دستاورد‌های وقف در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • کاهش تعداد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در آمریکا برای دومین سال متوالی
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی
  • سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان برخوردار می‌شود