Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@12:21:58 GMT

ارائه خدمات بهزیستی در مناطق زلزله‌زده

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۵۷۸۹۷

ارائه خدمات بهزیستی در مناطق زلزله‌زده

رئیس اورژانس اجتماعی کشور از اعزام 13 خودرو خدمات سیار برای توزیع اقلام ضروری و حمایت‌های روانی به مردم زلزله زده و 65 نفر نیروی کارشناس اورژانس اجتماعی و گروه محب به مناطق زلزله زده خبر داد.

حسین اسدبیگی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به عملکرد بهزیستی از ساعات اولیه بروز حادثه تا کنون گفت: از صبح روز حادثه مدیران اورژانس اجتماعی کشور از کرمانشاه و شهرستانهای اطراف به سمت شهرستان سرپل ذهاب و مناطق آسیب دیده حرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به علت آسیب دیدگی ساختمان بهزیستی این شهرستان نیروهای این سازمان به سرعت در حیاط مستقر و آماده ارائه خدمات شدند.


وی با اشاره به عزیمت مدیران بهزیستی کشور از تهران برای ساماندهی و جلوگیری از بی نظمی در ارائه خدمات اظهار کرد: معاون پیشگری، مدیرکل روابط عمومی، رئیس اورژانس اجتماعی کشور، مدیرکل پشتیبانی، معاون توان‌بخشی و  سرپرست مشارکت‌های مردمی بهزیستی کشور به این مناطق اعزام شدند.


رئیس اورژانس اجتماعی کشور یکی از مصوبات جلسات برگزار شده مدیران بهزیستی کشور و استان کرمانشاه را تشکیل و اعزام سه تیم به مناطق مختلف اعلام کرد و افزود: این تیم ها با محوریت سه منطقه کِرِند غرب، ثلاث باباجانی و قصر شیرین در این مناطق برای ارائه خدمات مستقر شدند. تجربه مدیران بهزیستی خصوصا معاون پیشگیری در زلزله های پیشین باعث شده است ارائه خدمات این سازمان با بی نظمی صورت نگیرد.


اسدبیگی با بیان اینکه در روز سه شنبه 10 روستا از مناطق زلزله زده تحت پوشش خدمات بهزیستی قرار گرفته بودند تصریح کرد: تا روز گذشته هیچ کودک بی‌سرپناهی که پدر و مادر خود را از دست داده و بی سرپرست باشد مشاهده نشده است. کودکانی دچار ضایعه از دست دادن والدین شده اند که توسط اقوام خود تحت حمایت قرار گرفته‌اند.


وی با اشاره به مشاهدات خود از مناطق زلزله‌زده اظهار کرد: مردم کرمانشاه از همان ساعات اولیه کمک‌های خود را با کامیون و خودروهای شخصی به سمت روستاها روانه کردند به طوریکه خیابان اصلی سرپل ذهاب از حضور خودروهای کمک رسان با ترافیک رو به رو شده بود. نقش کمک‌های مردمی و نیروهای ارتش در این مناطق پررنگ‌تر از هر گروهی دیده می‌شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: همه ایرانی‌ها دارای پرونده سلامت می‌شوند

وزیر بهداشت از گسترش اجرای برنامه ملی سلامت خانواده در مناطق شهری کشور خبر داد و گفت: این طرح جدید، ابتکار ایران است که در ابعاد بین المللی ارائه شده و در چارچوب آن همه ایرانیان دارای مراقب و پرونده سلامت خواهند بود.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب سفر استانی رئیس جمهور به استان سمنان، با حضور در روستای میقان شاهرود، مرکز جامع خدمات سلامت و محل زیست پزشکان این روستا را افتتاح کرد.

‌بهرام عین‌اللهی در حاشیه این مراسم از ایجاد و گسترش شبکه بهداشت و درمان به عنوان یکی از بزرگترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: در این ساختار ۱۸ هزار خانه بهداشت فعالیت دارند و تقویت ساختار شبکه بهداشت در دولت مردمی به طور جدی پیگیری می‌شود.

وی شبکه بهداشت کشور را در منطقه، کم نظیر و الگوی بسیاری از کشور‌های همسایه دانست و تاکید کرد: در دولت مردمی با هدف تقویت ساختار شبکه بهداشت، دو هزار و ۷۰۰ مرکز بهداشتی تکمیل و افتتاح شد و تا پایان دولت، تعداداین مراکز به چهار هزار و ۴۰۰ واحد می‌رسد.

عین‌اللهی با بیان این که مردم همه روستا‌های کشور دارای شناسنامه سلامت هستند، به ارائه خدمات ارزشمند بهداشتی و درمانی در رشته‌های بهورزی، مامایی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، پزشکی، دندانپزشکی و خدمات دارویی در مراکز جامع خدمات سلامت اشاره کرد و افزود: مرکز جامع خدمات سلامت میقان در زمینی با زیربنای یک هزار و ۴۱۰ متر مربع احداث و همچنین یک محل زیست پزشک با زیربنای هزار و ۲۰۰ متر مربع در این روستا ساخته شده است.

وزیر بهداشت با اشاره به تقدیم ۱۲۰ شهید از سوی اهالی روستای میقان به انقلاب اسلامی ملت ایران، خود و همکارانش را مرهون خون شهدا دانست و گفت: عملیات ساخت مرکز جامع خدمات سلامت از ۷ سال پیش آغاز شده بود)، اما ۷۵ درصد از پیشرفت این پروژه در دولت مردمی رقم خورد تا آن که امروز افتتاح شد و از این پس خدمات مورد نیاز سلامت ۵ هزار نفر جمعیت زیرپوشش خود را تأمین می‌کند؛ ضمن آن که نظام ارجاع نیز در این مرکز اجرا می‌شود تا بیماران در صورت نیاز به مراکز تخصصی و بستری ارجاع داده شوند.

وی از گسترش اجرای برنامه ملی سلامت خانواده در مناطق شهری کشور خبر داد و گفت: این طرح جدید، ابتکار جمهوری اسلامی ایران است که در ابعاد بین المللی ارائه شده و در چارچوب آن همه ایرانیان دارای مراقب و پرونده سلامت خواهند بود.

عین‌اللهی با اشاره به برگزاری پویش ملی سلامت در سال گذشته افزود: در جریان برگزاری این پویش، دو بیماری فشارخون بالا و دیابت بررسی شدند و امسال نیز دو پویش سلامت کودکان و غربالگری سرطان در کشور به اجرا در می‌آید.

وزیر بهداشت از تحرک بیشتر مردم، آب، هوا و غذای سالم به عنوان مزایای مناطق روستایی یاد کرد و گفت: خوشبختانه با برنامه‌های گوناگون نظام سلامت، بسیاری از بیماری‌های عفونی به ویژه در مناطق روستایی، کنترل و یا ریشه کن شده‌اند.

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: همه ایرانی‌ها دارای پرونده سلامت می‌شوند
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • شناسایی دو هزار و 613 کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف استان
  • شناسایی دو هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • مشاوران پلیس مرکزی بیش از ۴۲ هزار خدمت روانشناختی ارائه کردند
  • تأکید شرکت نفت فلات قاره بر ارائه خدمات مناسب پروازی به کارکنان مناطق عملیاتی
  • ثبت لرزه‌ نگاری در مرکز اورژانس همدان برای نخستین بار
  • بهزیستی دیلم بر اشتغال افراد درمان‌شده از اعتیاد نظارت داشته باشد