Web Analytics Made Easy - Statcounter

پکن- ایرنا- بمناسبت سالروز رحلت حضرت محمد مصطفی (ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) مراسم عزاداری و سوگواری شامگاه پنجشنبه از سوی رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی در پکن برگزار شد.

به گزارش ایرنا این مراسم با حضور 'علی اصغر خاجی' سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین، 'محمد رسول الماسیه' رایزن فرهنگی کشورمان در پکن و جمعی از کارکنان سفارت و کارگزاران نظام، دانشجویان و دیگر ایرانیان مقیم این کشور در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام 'علی اکبر عطاران طوسی' سخنران این مراسم با اظهار تسلیت به مناسبت جان باختن شماری از هم وطنانمان در حادثه زلزله در استان کرمانشاه، اظهار امیدواری کردکه مشکلات زلزله زدگان هر چه زودتر رفع شود.
وی در ادامه به ضرورت رعایت سبک زندگی اسلامی در جوامع مسلمانان به ویژه خارج از کشور و سرزمین های غیر اسلامی پرداخت و گفت: برای داشتن کشوراسلامی باید سبک زندگی ما اسلامی باشد، سبک زندگی برای ایرانیان مقیم چین طبیعتا با ایران متفاوت است و برای اینکه بتوانیم زندگی کنیم و دچار مشکل نشویم باید نکاتی را رعایت کنیم.
حجت الاسلام عطاران افزود: می توانیم با الگو گرفتن از سبک زندگی اسلامی ائمه طوری با جامعه غیر مسلمان چین رفتار کنیم که آنها را را تحت تاثیر قرار دهیم.
او افزود: حضرت پیامبر(ص) و امام حسن مجتبی(ع) که امشب متعلق به آنهاست می توانند به عنوان دو الگوی مناسب برای جامعه مد نظر قرار گیرند.
وی به برخی از خصوصیت فردی پیامبر(ص) اشاره کرد و گفت: گشاده رویی، سخاوتمندی و کریمه الطبیعه، رقیق القلب، حفظ بیت المال، با نزاکت و طویل السکوت و متفکر بودن از ویژگی های بارز پیامبر بود که رعایت آنها مایه خوشبختی و کامیابی برای جامعه خواهد بود.
وی ادامه داد: سبک زندگی پیامبر اسلام در زمینه های مختلف به ویژه در تعامل با جامعه، رفتار با مردم، اخلاق حسنه و تعامل خانوادگی الگوی مناسبی برای جامعه است.
حجت الاسلام عطاران با اشاره به ضرورت نزدیک شدن به سبک زندگی اسلامی گفت: اسلام ما با اسلام ائمه طبیعتا فرق دارد اما باید تلاش کنیم خودمان را به اسلام ائمه نزدیک کنیم و سبک زندگی اسلامی را تروبج دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش به آسیب های فضای مجازی اشاره کرد و گفت: فضای مجازی و استفاده نادرست از آن، ارتباطات خانوادگی و اجتماعی و سبک زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است.
در ادامه این مراسم ذکر مصیبتی به مناسبت ایام سوگ و عزای پیامبر اکرم و امامان شهید توسط ذاکر اهل بیت، انجام گرفت و حاضران در مجلس به عزاداری و سینه زنی پرداختند.
شبک**1708**آساق**1904**انتشاردهنده: علیرضا ارشادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۳۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟

حجت‌الاسلام والمسلین سیدعلی قاضی عسکر -تولیت آستان عبدالعظیم الحسنی(ع)-  با اشاره به حدیثی از رسول گرامی اسلام در مورد اینکه چه کار کنیم تا در این دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم، می‌گوید: یکی از دعاهایی که مردم به آن توجه دارند این است که خدایا به ما خیر دنیا و آخرت عطا کن. پیامبر اکرم(ص) در همین راستا روایتی دارند گه در آن میفرمایند چند چیز است که اگر انسان به آن عمل‌کند به خیر دنیا و آخرت دست پیدا خواهیم کرد.

رسول گرامی اسلام می‌فرمایند «اگر خداوند چهار خصلت را به کسی بدهد خیر دنیا و آخرت را به دست خواهد آورد». اول اینکه خدا به انسان توفیق بدهد که دنبال گناه و معصیت نرود، به تعبیر امروزی‌ها فلان واکسن را باید زد که مریض نشد، تقوا هم به مثابه واکسن انسان را از گناه واکسینه می‌کند. تقوا خیلی برکات دارد، خدا در قرآن می‌گوید انسان باتقوا می‌تواند مسیر درست و غلط را بشناسد.

دومین خصلت داشتن اخلاق نیکو است، به شکلی که انسان در تمام طول زندگی خود بتواند با مهربانی زندگی کند، بداخلاقی نکردن با مردم و درگیر نشدن با دیگران یا همسایه‌آزاری نکردن و مردم آزاری نکردن از مصادیق اخلاق خوب است. پیامبر(ص) همیشه در برخورد با مردم‌ تبسم‌ می‌کردند، امروز جامعه ما بسیار به اخلاق خوب نیاز  دارد، گاها بداخلاقی در جامعه ما به درگیری و قتل می‌انجامد، پس باید بگیریم با مردم‌ و خانواده مهربان باشیم.

سوم‌ین خصلت مربوط به صبوری است، همه‌ی مردم که انسان آگاه نیستن، برخی جهالت دارند و باید در برخورد با آنها صبوری کرد. پیامبر اکرم(ص) در بسیاری از موارد با رفتار ناشایست مردم روبه‌رو بود اما از خدا گلایه یا حتی نفرین نمی‌کرد، بلکه می‌گفت خدایا این انسان‌های جاهل‌ را به‌ راه راست‌ هدایت‌ کنید.

آخرین خصلت داشتن همسر خوب است که انسان را در زندگی یاری دهد و این موضوع بسیار مهم است. روزی فردی به سراغ پیامبر(ص) آمد و گفت «ای رسول خدا همسر من هرگاه من از خانه می‌خواهم بیرون بروم‌ مرا همراهی می‌کند و به خدا می‌سپارد و هرگاه به منزل بازمی‌گردم به استقبال من می‌آید و مرا در همه موضوعات همراهی می‌کند. رسول خدا(ص) به آن مرد تاکید کرد این‌ همسر تو کارگزار خداست و باید قدر او را بدانید». امروز جدای از زنان؛ مردان هم باید همسران خود را همراهی کنند تا یک زندگی شیرین داشته باشند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نسل رویش‌های انقلاب اسرائیل را نابود خواهد کرد
  • پرچم گنبد حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) تعویض شد + فیلم و تصویر
  • نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام برگزار می‌شود/ ساخت فیلمی با موضوع رضوی برای جشنواره فجر
  • مراسم صبحگاه یگان حفاظت حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد
  • مسجد الاقصی به آغوش امت اسلامی بازخواهد گشت/ عمل به سنت رسول خدا(ص)؛ راهکار نجات مسلمانان
  • در سالروز رحلت حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) چه برنامه‌هایی برگزار می‌شود
  • برگزاری مراسم بزرگداشت شاعر معاصر زنده یاد استاد علی نظمی تبریزی
  • ایران در دفاع از اسلام و حق خود ذره‌ای کوتاه نمی‌آید
  • چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟
  • مراسم معارفه حجت‌الاسلام عبدالعلی توجهی، تولیت مدرسه عالی شهید مطهری برگزار شد