Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@07:04:22 GMT

ممنوعیت چرای دام در مراتع پارک‌های ملی

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۶۳۳۹۷

ممنوعیت چرای دام در مراتع پارک‌های ملی

به گزارش ایسکانطوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران، مهرداد کتال محسنی معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به فعالیت ارگان‌های مختلف در مناطق حفاظت شده از جمله پارک ملی سرخه حصار اظهار کرد: نواحی مختلفی در مناطق حفاظت شده پارک ملی سرخه حصاربا اسامی و زون‌های متفاوتی از جمله سایراستفاده‌ها، تفرج گسترده، تفرج متمرکز، علمی-تفرجی، سپربازدارنده و ناحیه بازسازی شده با عناوین و کارکردهای مختلف وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طبق قانون نباید هیچ فعالیتی در مناطق حفاظت شده انجام شود، افزود: برخی فعالیت های تفریحی، تفرجگاهی و حتی توسعه‌ای در سایر رده ها با هدف جلب مشارکت مردم باید با هماهنگی سازمان حفاظت محیط زیست صورت گیرد، در غیر این صورت فعالیت‌‌ها با هر عنوانی در این مناطق ممنوع است.

وی از محدودیت و ممنوعیت زون‌های حفاظتی در پارک‌های ملی خبر داد و گفت: در حال حاضر در منطقه حفاظت شده جاجرود جنگل کاری دست کاشت تحت عنوان زون‌های تفرج گسترده، سایر استفاده‌ها و بازدارنده انجام شده است و نصب برخی تجهیزات تفریحی، ورزشی و سلول‌های خورشیدی در این ناحیه از نظر ما منعی ندارد.

ممنوعیت چرای دام در مراتع پارک‌های ملی

کتال محسنی با بیان اینکه حضور و چرای دام در مراتع پارک‌های ملی ممنوع است، تصریح کرد: در حال حاضر هیچ فعالیت‌ غیرمجاز اقتصادی و اجتماعی در پارک‌های ملی مانند پارک ملی خجیر و سرخه حصار انجام نمی‌شود و انجام این گونه فعالیت‌ها بدون هماهنگی با سازمان حفاظت محیط زیست ممنوع است.

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران در رابطه با احداث نیروگاه خورشیدی در پارک سرخه حصار توسط شهرداری تهران، گفت: تاکنون هیچ فعالیتی مبنی بر احداث نیروگاه خورشیدی از سوی شهرداری در پارک‌های ملی سرخه حصار و خجیر مشاهده نشده است و همچنین سازمان حفاظت محیط زیست با فعالیت‌های غیرمجاز برخی از ارگان‌ها در داخل مناطق حفاظت شده برخورد می‌کند.

گفتنی است؛ چندی پیش صدرالدین علیپور رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در رابطه با احداث نیروگاه خورشیدی در پارک ملی سرخه حصار اظهار کرد: تاکنون در منطقه ۱۳ اقداماتی در زمینه توسعه انرژی‌های نو انجام شده، اما باید این روند گسترش یابد.

وی افزود: امیدوارم هر چه سریع‌تر طرح احداث نیروگاه خورشیدی متوسط مقیاس با ظرفیت ۱۵۰ کیلوواتی که برای نخستین بار در سطح شهر تهران در اراضی پارک سرخه حصار راه اندازی می‌شود، به بهره برداری برسد.

۷۰۵

مهرداد کتال محسنی معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران پارک ملی سرخه حصار چرای دام نیروگاه خورشیدی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۳۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گوساله‌های گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه متولد شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، داوود میرشکار بیان کرد: شرایط در منطقه برای زادوولد این گونه حیوانی مناسب است که باعث شده این اولین گوساله گوزن زرد ایرانی در استان خوزستان در پارک ملی کرخه متولد شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان افزود: برنامه حفاظت از گوزن‌ها با تدابیر و شدت بیشتری در فصل زایش به طور شبانه روزی در زیستگاه‌های طبیعی این گونه در حال انجام است.

وی اظهار کرد: بعد از بیماری «میاز» که در سال ۱۳۹۳ باعث تلف شدن تعداد زیادی از گوزن‌های پارک ملی کرخه شد، برنامه‌های خاص حفاظتی و کنترل بیماری در این پارک انجام می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان ادامه داد: هدف این اداره کل علاوه بر تکثیر در محیط‌های کنترلی، تکثیر به صورت آزاد در محیط‌های طبیعی بوده و به همین منظور در سایت تکثیر از پنج رأس در سال ۱۳۹۸ به ۱۲ در سال ۱۴۰۲ رأس رسیده است.

به گزارش مهر، گوزن زرد ایرانی که با نام علمی «Dama mesopotamica» شناخته می‌شود، زیرگونه‌ای از گوزن زرد اروپایی است که در حال حاضر از گونه‌های در معرض خطر است و در فهرست سرخ اتحادیه بین المللی حفاظت از جمعیت و منابع طبیعی قرار دارد.

زیستگاه اصلی این گونه حیوانی در جنگل‌های دز و کرخه استان خوزستان است و در طول سال‌های اخیر مناطقی هم در استان‌های مختلف برای تکثیر این گونه در نظر گرفته شد. جزیره اشک ارومیه، دشت ناز ساری از جمله این مناطق هستند.

کد خبر 6086693

دیگر خبرها

  • طرح کنترل کوچ ومدیریت چرای دام تا پایان اردیبهشت
  • مصوبه کاهش مصرف پلاستیک اجرایی شد
  • نخستین گوساله‌های گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه متولد شدند
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان برای مرکز تحقیقات فسیل ایران در مراغه
  • صید ماهی در دریاچه سد زاینده‌‍رود ممنوع است
  • اجرای برنامه مشترک پاکسازی حاشیه مسیر بندر گلمانخانه پارک ملی دریاچه ارومیه
  • پاکسازی حاشیه پارک جنگلی برم و سرچشمه رودخانه شش پیر سپیدان
  • ممنوعیت استفاده از کیسه‌های پلاستیکی در گیلان
  • جلوگیری از وقوع آتش سوزی در اراضی جنگلی سرخه حصار و خجیر
  • اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع آتش‌سوزی در شرق تهران