Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع لبنانی اعلام کردند تا زمانی که سعد حریری و خانواده اش به پاریس نرسند، در مورد اینکه ریاض را ترک می کنند، تردید وجود دارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری النشره لبنان، منابع لبنانی با اشاره به اینکه سعد حریری از شنبه گذشته با رئیس جمهور هیچ تماسی جز یک مکالمه کوتاه نداشته است، اعلام کردند تا زمانی که وی و خانواده اش به پاریس نرسند، در مورد اینکه ریاض را ترک می کنند، تردید وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نگرانی برخی کشورهای غربی و اروپایی از وضعیت نخست وزیر لبنان در عربستان و درخواست بازگشت او به کشورش در سریع ترین زمان ممکن، بیانگر مبهم بودن وضعیت او در عربستان است.

در این میان دعوت حریری برای عزیمت به فرانسه به همراه خانواده اش بیانگر محدودیت آزادی او بوده و نگران کننده است و تا زمانی که او به همراه خانواده اش به پاریس نرسند در مورد اینکه ریاض را ترک می کنند، تردید وجود دارد.

تهدید لبنان به طرح پرونده حریری در نشست وزیران خارجه عرب

این منابع اعلام کردند، در صورتی که سعد حریری پیش از یکشنبه آینده به لبنان بازنگردد، این پرونده در نشست وزیران خارجه عرب بر اساس موضع رئیس جمهور لبنان به بحث گذاشته خواهد شد و آنچه در مورد نخست وزیر لبنان رخ داد، به مثابه تجاوز آشکار به لبنان و نقض منشورهای بین المللی و مصوینت بین المللی سعد حریری است.

این در حالی است که مسئولان لبنان هیچ توجهی به مواضع برخی نمایندگان جریان المستقبل ندارند زیرا مواضع آنان بیانگر موضع ثامر السبهان وزیر مشاور سعودی است.

بازگشت حریری به لبنان، کلید حل بحران سعودی- لبنانی

از سوی دیگر منابع دیپلماتیک لبنان اعلام کردند، کلید حل بحران استعفای سعد حریری و جلوگیری از تنش روابط سعودی- لبنانی در بازگشت حریری به کشورش نهفته است تا وی پس از آن تصمیمی را که می خواهد، بگیرد یا استعفا و یا صرف نظر از آن و سپس بر اساس آن اقدامات لازم صورت خواهد گرفت در نتیجه با توجه به همبستگی تمام گروهای سیاسی تاثیرگذار لبنانی ادامه زورگویی ریاض علیه لبنان و یا تلاش برای تحمیل سیاست مشخص بر این کشور از سوی هر طرفی که باشد، به موفقیت نخواهد رسید.

این در حالی است که میشل عون رئیس جمهور لبنان اعلام کرد، پافشاری عربستان به دور کردن سعد حریری از فعالیت سیاسی برای جریان المستقبل بازتاب های منفی خواهد داشت به ویژه اینکه بسیاری از نمایندگان آن با جایگزین کردن یک نفردیگر به جای حریری مخالفت کرده اند.

انتهای پیام/

R7891/P36439/S8,90/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۷۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو

معاون وزیر امور خارجه روسیه در دیدار با همتایان خود از کشورهای عضو گروه بریکس در مورد وضعیت دشوار  مردم غزه و لزوم برقراری آتش بس فوری در این منطقه گفتگو کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، میخائیل بوگدانوف، نماینده ویژه ولادیمیر پوتین در مسائل خاورمیانه و شمال آفریقا و معاون وزیر امور خارجه روسیه روز پنج شنبه در نشستی با معاونان وزاری خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه بریکس درباره وضعیت فاجعه بار در نوار غزه که به دلیل تشدید درگیری‌ها بین فلسطین و رژیم صهیونیستی ایجاد شده، بحث و تبادل نظر کرد.

طبق اطلاعات منتشره در وب سایت وزارت خارجه روسیه، در این دیدار درباره مسائل منطقه‌ای گفتگو شد و تاکید شرکت کنندگان روی وضعیت فاجعه‌بار در منطقه درگیری فلسطین و اسرائیل و لزوم برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای نجات جان هزاران نفر از مردم بیگناه منطقه متمرکز بود.

طبق این گزارش، نمایندگان کشورها همچنین درباره راه‌های کمک به تلاش‌ها در جهت عادی‌سازی اوضاع در خاورمیانه و حل و فصل همه‌جانبه بحران‌ها در سوریه، لبنان، سودان، لیبی و یمن تبادل نظر شد. شرکت کنندگان در این نشست تاکید کردند که قصد دارند به منظور همکاری مشترک برای حل و فصل مشکلات خاورمیانه و دستیابی به حل و فصل سیاسی و دیپلماتیک بحران‌های منطقه، به تماس‌های منظم خود ادامه دهند.

کشورهای شریک در بریکس توافق کردند که اقدامات خود در مورد بسیاری از موضوعات را در سایر سازمان‌های بین المللی، از جمله در سازمان ملل متحد، بیشتر هماهنگ کنند.

در این دیدار مشکلات در شمال آفریقا نیز مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان مصر، اتیوپی، ایران و امارات برای اولین بار از زمان پیوستن کشورهایشان به بریکس در این رایزنی‌ها شرکت داشتند.

آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکوتاکید ایران بر حضور جدی در رویدادهای بریکس

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • نشست شش‌جانبه عربی در ریاض درباره غزه برگزار شد
  • سفر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به ریاض
  • سفر معاون امیرعبداللهیان به ریاض
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • تحولات «غزه»، محور سفر وزیر خارجه ترکیه به ریاض
  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد
  • دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو
  • سوپرلیگ بسکتبال غرب آسیا| شکست سنگین شهرداری گرگان در بیروت