Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اشتغال و تولید مجلساختصاص یک و نیم میلیارد دلار برای توسعه روستا‌ها شورای اسلامی امروز در نشست شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان در یاسوج با بیان اینکه براساس برنامه، نرخ بیکاری باید تا پایان برنامه پنجم به ۷ درصد تنزل می‌یافت این در حالی است که این رقم اکنون ۱۲ و ۶ دهم درصد است گفت: جمعیت فعال کشور در سال ۹۵ بیش از ۹۲۰ هزار نفر بود حال آنکه میزان اشتغال ایجاد شده ۷۳۰ هزار شغل بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غلامرضا کاتب افزود: نرخ رشد بیکاری باید براساس برنامه، ۴ دهم درصد در شش ماهه امسال کاهش می‌یافت، اما نه تنها چنین نشد بلکه به همین اندازه افزایش یافت.
وی کاهش جمعیت روستایی و مهاجرت به شهر‌ها را عامل مهم بیکاری خواند و گفت: جمعیت روستا‌ها نسبت به ۳ تا ۴ دهه‌ی گذشته نصف شده که پیش بینی می‌شود تا سال ۱۴۰۰ به کمتر از ۱۶ درصد برسد.
رئیس کمیسیون اشتغال و تولید مجلس روند رو به رشد مهاجرت روستائیان را تهدیدی جدی خواند و افزود: دولت و مجلس توجه به توسعه روستا‌ها و اشتغال پایدار روستائیان را در اولویت قرار داده که اختصاص یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به این مهم گواه این ادعا است.
وی با اشاره به اینکه این اعتبار با تایید رهبر معظم انقلاب از منابع صندوق توسعه ملی برداشت خواهد شد گفت: معادل همین مبلغ نیز بانک‌های عامل تسهیلات با بهره سود ۴ درصد برای توسعه روستا‌ها و اجرای طرح‌های اشتغالزایی و تولیدی باید پرداخت کنند.
وی به ظرفیت‌های فراوان، توانمندی‌ها و ثروت‌های بی شمار خدادادی در کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و ادامه داد: وجود ۲۸ هزار بیکار در استانی با این قابلیت‌ها دور از انتظار است در حالی که شکوفایی این توانمندی‌ها می‌تواند همه نیاز‌های استان در زمینه اشتغال را تامین کند.
رئیس کمسیون اشتغال و تولید مجلس بی توجهی به عملیاتی کردن طرح‌های آمایش سرزمینی را از دیگر مشکلات فراروی سرمایه گذاری در حوزه تولید و اشتغال خواند و گفت: اگر در هر منطقه بر اساس قابلیت‌ها سرمایه گذاری می‌شد اکنون مشکلی در زمینه تولید و اشتغال نبود.
وی افزود: توسعه‌ی روستاها، جلوگیری از مهاجرت بی رویه به شهرها، اجرای دقیق طرح‌های عمرانی بر اساس طرح‌های آمایش سرزمینی و اصلاح نظام بودجه ریزی، اصلاح نظام آموزشی و انطباق آن با نیاز‌های کشور برای توسعه، اشتغال، رونق، تولید و مهار بیکاری ضروری است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۲۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد

مدیرکل گمرک استان زنجان گفت: ترکیه با سهم ارزشی حدود ۵۶ درصد، عراق با ۲۶ درصد و امارات با حدود پنج درصد از جمله کشورهای مقصد محصولات صادراتی زنجان طی سال گذشته بود.

زین‌العابدین گنج‌خانلو در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: طی سال گذشته عمده کالای صادراتی این استان شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، پروفیل، میلگرد، نبشی، شمش فولادی، مفتول مسی، فیلم پروپیلن، اسید سولفونیک، کنسانتره روی، لبنیات، شمش سرب، کاغذ فلوتینگ، تست لاینر و مقوا بود.

وی افزود: ترکیه با سهم ارزشی حدود ۵۶ درصد، عراق با ۲۶ درصد و امارات با حدود پنج درصد از جمله کشورهای مقصد محصولات صادراتی زنجان طی سال گذشته بود.

مدیرکل گمرک استان زنجان گفت: در این مدت حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن کالا به ارزش تقریبی ۳۱ میلیون دلار از گمرک استان صادر شده است که به لحاظ ارزش حدود ۲۶ درصد افزایش و از نظر وزن ۱۴ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.

گنج‌خانلو ادامه داد: همچنین ۳۴ هزار تن کالا به ارزش بیش از ۱۰.۶ میلیون دلار به صورت موقت وارد استان شده است که نسبت به سال گذشته از نظر ارزش ۱۸ درصد و از نظر وزن ۱۹ درصد افزایش دارد.

مدیرکل گمرک استان زنجان با اشاره به افزایش ۲۶ درصدی صادرات از گمرک زنجان گفت: همچنین در رویه ورود موقت نیز شاهد افزایش هستیم که امیدواریم با رونق فعالیت واحدهای صنعتی استان، سطح تجارت خارجی نیز افزایش پیدا کند.

وی افزود: در این مدت همچنین واردات قطعی بیش از ۲۴.۵ میلیون دلار کالا به وزن بیش از ۱۴ هزار تن ثبت شده است که نسبت به سال گذشته از نظر ارزش ۵۹ درصد کاهش و از نظر وزنی ۴۲ درصد کاهش دارد.

کد خبر 748375

دیگر خبرها

  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • کارگران یکی از شاخصه‌های توسعه و جهش تولید هستند
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • کانادا ۲ میلیون دلار به تولید پهپاد در اوکراین اختصاص می‌دهد
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان