Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات این آژانسها در بیانیه مشترک خود اعلام کردند در صورتی که محموله های کمک ها وارد یمن نشود، شمار زیادی از افراد بیگناه از جمله شمار زیادی کودک، قربانی می شوند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، خبرگزاری رویترز در گزارشی از ژنو نوشت: روسای سه آژانس بشردوستانه سازمان ملل متحد روز پنجشنبه درخواست جدیدی را از ائتلاف سعودی برای لغو محاصره اعمال شده علیه یمن مطرح کردند و افزودند «هزاران نفر از قربانیان بیگناه که نمی توان شمار آن را مشخص کرد و بسیاری از آنها کودک خواهند بود در صورتی که کمکها به این کشور نرسد خواهند مرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
مقامات این آژانس ها در بیانیه مشترک خود در این باره اعلام کردند در صورتی که محموله های کمک ها وارد یمن نشود، "شمار زیادی از افراد بیگناه از جمله شمار زیادی کودک، قربانی می شوند."
دیوید بیزلی ، آنتونی لیک و تدروس آدهانوم گیبرسوس روسای برنامه جهانی غذا، صندوق کودکان ملل سازمان ملل متحد (یونیسف) و سازمان جهانی بهداشت در بیانیه مشترک خود اعلام کردند هفت میلیون یمنی عملا در معرض قحطی قرار دارند و اگر همه بنادر باز نشود این تعداد شاید به سه میلیون و 200 هزار نفر برسد.
آنها افزودند یک میلیون کودک در یمن در معرض خطر ابتلا به بیماری دیفتری قرار دارند که به سرعت در این کشور در حال گسترش است.
استفان دوژاریک سخنگوی رسمی سازمان ملل متحد روز پنجشنبه اعلام کرد آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در نامه ای به عبدالله المعلمی نماینده عربستان سعودی در سازمان ملل متحد هشدار داد این محاصره «عملا تلاشهای بشردوستانه را متوقف کرده است.»
وی به خبرنگاران گفت: « دبیرکل در خصوص لغو نشدن محاصره به شدت احساس نا امیدی می کند. دبیرکل و گروه بشردوستانه این سازمان از اوضاعی که در یمن می بینیم بسیار ناراحت هستند.»
ائتلاف سعودی از ششم نوامبر همه راههای هوایی ، زمینی و دریایی یمن را  بسته است. بر اساس اعلام سازمان ملل متحد ­جنگ یمن بیش از هشت هزار و 650 کشته و بیش از 58 هزار زخمی برجا گذاشته است. این جنگ ، فروپاشی نظام بهداشتی و توقف فعالیت صدها مدرسه و همچنین شیوع وبا و وقوع بحران غذایی گسترده را به دنبال داشته است.
سازمان ملل متحد و سازمانهای کمکهای بین المللی همواره از ائتلاف سعودی به علت مانع‌تراشی در رساندن کمکها به ویژه به شمال یمن که در کنترل حوثیها است انتقاد می کنند. ائتلاف سعودی اعلام کرد بندر الحدیده بسته خواهد ماند. سازمان ملل متحد هشدار داده بود با توجه به مسدود بودن راه های ارسال کمک های بشردوستانه به یمن ،‌ بحران انسانی موجود در یمن تشدید خواهد شد.
سازمان ملل متحد ماهها است هشدار می دهد بستن بندر الحدیده می تواند بحران در این کشور را به شدت وخیم کند. سازمان ملل در بیانیه ای دیگر اعلام کرد تا روز چهارشنبه از ورود 29 کشتی حامل 300 هزار تن مواد غذایی و 192 تن سوخت به یمن جلوگیری شده است و کشتیهای سازمان ملل متحد که تجهیزات بهداشتی و درمانی و مواد غذایی از جمله 25 هزار تن گندم حمل می کنند منتظر پهلو گرفتن در الحدیده هستند.
روسای این سه آژانس افزودند :« بدون سوخت، کانتینرهای سردکن واکسنها ، سیستم تسویه آب و فاضلاب از فعالیت خواهد ایستاد و بدون غذا و آب سالم ، خطر قحطی هر روز بیشتر می شود.»
کمیته بین المللی صلیب سرخ نیز روز جمعه اعلام کرد سه شهر یمن با مشکل نبود آب سالم مواجهند چرا که محاصره ای که ائتلاف (متجاوز) به فرماندهی عربستان سعودی علیه این کشور اعمال کرده است موجب توقف واردات سوخت لازم برای عملیات پمپاژ آب و فاضلاب شده است.
این کمیته افزود در حال حاضر حدود یک میلیون نفر در تعز، صعده و الحدیده با مشکل نبود آب سالم در «کشوری که بهبود اوضاع بدترین بحران وبا در قرن جدید به کندی پیش می رود» مواجهند. این کمیته در بیانیه ای افزود پیش بینی می شود شهرهای دیگر نیز از جمله صنعا پایتخت یمن نیز در طول دو هفته دیگر با همین مشکل مواجه شوند.
صلیب سرخ افزود: « توقف واردات سوخت و کالاهای اساسی دیگر در ده روز گذشته موجب قطع انتقال آب سالم در سه شهر یمن در روزهای اخیر شده است که حدود یک میلیون نفر با تهدید شیوع دوباره بیماری وبا و دیگر بیماریهای واگیردار از طریق آب مواجهند.»
شیرین فارکی معاون نماینده یونیسف در یمن در گفتگویی تلفنی از صنعا گفت شمار موارد ابتلای جدید به وبا در هشت هفته گذشته کاهش یافته است. وی گفت ورود کمکهای بشردوستانه کافی نیسست چرا که «نیازها بسیار گسترده است.»
فارکی گفت: « بحران سوخت وجود دارد. برخی ارزیابیها نشان می دهد سوخت موجود به علت محاصره و چالشهایی که در ورود سوخت به این کشور وجود دارد تنها برای 20 روز کافی است.»
نماینده یونیسف در یمن اضافه کرد یونیسف در تامین آب شرب شش میلیون یمنی از طریق تضمین رسیدن سوخت به تاسیسات پمپاژ آب در شهرها مشارکت دارد. وی گفت: « نگرانی ما این است که کمبود سوخت می تواند بر این مسئله تاثیر بگذارد و احتمال می دهیم موارد ابتلا به وبا دوباره روند افزایشی پیدا کند.»

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۳۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل جالب یک حقوقدان از موضع آمریکا در قبال غزه: دلیل این تناقض چیست؟

به گزارش خبرآنلاین رضا نصری نوشت:

خطاب به نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا:

در سال ۲۰۱۸، شورای امنیت قطعنامه ۲۴۰۱ را تصویب کرد که در آن خواستار آتش‌بس فوری در سوریه به مدت ۳۰ روز شده بود.

آن قطعنامه، قطعنامه فصل هفتمی نبود و بر اساس ماده ۲۵ منشور تصویب شده بود؛ و شورای امنیت نیز در بندهای عملیاتی آن از همان افعال و عباراتی استفاده کرده بود که در قطعنامه آتش‌بس امروز در مورد غزه استفاده کرده‌ است.

منتها، در آن زمان، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد معتقد بود که آن قطعنامه الزام آور است و از سایر اعضای شورا هم خواسته بود «رژیم اسد را تا جایی که می‌توانیم برای تبعیت از آن تحت فشار قرار دهیم». اما امروز نماینده آمریکا مدعی است قطعنامه کنونی خطاب به اسرائیل «الزام‌آور نیست»!

دلیل این تناقض چیست خانم توماس گرینفیلد؟

شما چه فکر می‌کنید آقای میلر؟

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888275

دیگر خبرها

  • گزارش سازمان ملل از حملات رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌های غزه
  • اعتراف نظامی صهیونیست به بمب گذاری دفاتر آنروا
  • لبنان: ۲۲ شکایت‌نامه علیه اسرائیل به سازمان ملل ارائه کردیم
  • هشدار درباره تمام شدن بودجه «آنروا»
  • غزه ؛ غرق شدن 12 نفر هنگام کسب کمک در دریا
  • تحلیل جالب یک حقوقدان از موضع آمریکا در قبال غزه: دلیل این تناقض چیست؟
  • پاکستان اجرای فوری قطعنامه شورای امنیت را درباره غزه خواستار شد
  • استقبال تهران از تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس در غزه
  • استقبال تهران از تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد آتش بس در غزه
  • روانشناسان از سراسر دنیا خواستار اخراج اسرائیل از کمیسیون مقام زن شدند