Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت هر خانوار روستایی آسیب دیده از زلزله کرمانشاه ۲۵ میلیون تومان وام با سود ۴ درصد و ۵ میلیون تومان کمک بلاعوض و هر خانوار شهری ۳۵ میلیون تومان وام با سود ۴ درصد و ۶ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نوبخت شب گذشته در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیمادرباره تسهیلات به واحدهای آسیب دیده مسکونی شهری و روستایی براثر زلزله کرمانشاه گفت: آنچه که امروز بعد از سفر دیروز رئیس جمهور و اعضای هیئت وزیران به مناطق زلزله زده صورت گرفت می بایست بلافاصله دولت مراتب همدردی عملی خود با آسیب دیدگان زلزله را داشته باشد به همین جهت در اولین دستور هیئت وزیران چگونگی چهار سرفصل احداث، مرمت خانه ها، تامین لوازم منزل و اسکان موقت مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: برای احداث از دو محل قرار شد به خانو ارهای آسیب دیده کمک شود یکی از طریق تسهیلات ارزان قیمت که برآورد شده است با توجه به اینکه 11 هزار خانوار روستایی و 4500 خانوار شهری دچار آسیب شده است، قرار شد به هر خانوار روستایی 25 میلیون تومان و به هرخانوار شهری 35 میلیون تومان با سود 4 درصد اختصاص یابد. علاوه بر تسهیلات نوسازی دولت به هر خانوار روستایی 5 میلیون تومان و به هر خانوار شهر نیز 6 میلیون تومان بلاعوض پرداخت می کند که سرجمع تسهیلات 659 میلیارد تومان و 281 میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض است که کمک بلاعوض از خزانه و وام را از منابع بانکی پرداخت خواهیم کرد.

او افزود: همه بانک ها موظف شدند بر اساس دستور العمل رئیس کل بانک مرکزی همکاری کنند. امروز این امر در هیئت دولت تصویب شد و به آقای سیف رئیس کل بانک مرکزی نیز ابلاغ شد. دکتر سیف نیز گفتند دیروز نیز بخشنامه ها ابلاغ شده است اما اینکه باید چه مقدار و چگونه پرداخت شود امروز ابلاغ شد. به سازمان برنامه و بودجه نیز دستورالعمل پرداخت تسهیلات ابلاغ شده است.

نوبخت درادامه گفت: در مصوبه هیئت وزیران درباره بدهکاران بانکی در مناطق زلزله زده نیز مشخص شد که دوسال بدهی ها امهال شد و تسریع شد که برای پرداخت وام جدید وام قبلی مد نظر نباشد. ابلاغ امروز دولت و اعلام آمادگی بانک مرکزی بر این بود که سخت گیری های قبل نباشد تا مشکلات برطرف شود. ما همه مبلغ تصویب شده یعنی 281 میلیارد تومان را تخصیص دادیم و با توجه به اینکه خزانه مبلغ را دریافت کرده در اختیار بنیاد مسکن قرار دهد تا کارها با سرعت انجام شود.

او افزود: در زمینه ساخت وساز بنیاد مسکن مسئولیت ساخت و ساز را به عهده می گیرد. مردم خودشان می توانند کار ساخت و ساز را انجام دهند و بنیاد مسکن در ارائه تسهیلات کمک خواهد کرد. او افزود: رعایت اصول فنی باید درنظر گرفته شود و رعایت شود تا ساخت و سازهای محکمی داشته باشیم. در زلزله رودبار تاکید بر شناژبندی بود و مردم اعتراض داشتند اما همه واحدهایی که شناژبندی شده بود مشکل نداشتند بنابراین مردم با نظارت بنیاد مسکن کار ساخت و ساز را انجام دهند.

او افزود: خانه های 4500 خانوار شهری و 11 هزار خانوار روستایی نیاز به بازسازی دارد که قرار شد به میزان 12 میلیون تومان به صورت تسهیلات و 2 میلیون به صورت بلاعوض به خانوارهایی که نیاز به مرمت و بازسازی دارند تعلق گیرد.

نوبخت در ادامه درباره تسهیلات برای تامین لوازم ضروری نیز گفت: آنچه پیشنهاد شده بود 3 میلیون تومان برای لوازم خانگی و 2 میلیون تومان کمک بلاعوض بود اما رئیس کل بانک مرکزی رقم را بالاتر بردند که قرار شد 10 میلیون تومان به صورت قرض الحسنه در اختیار خانوارهای زلزله زده برای تامین لوازم ضروری قرار گیرد علاوه بر آن کمک دو میلیون بلاعوض نیز اختصاص می یابد.

برای اسکان موقت نیز تسهیلاتی در نظر گرفته شده که بلاعوض در اختیار خانوارهای شهری و روستایی قرار خواهد گرفت تا زمانیکه ساخت و سازها انجام می شود بتوانند اسکان داشته باشند. رئیس جمهور دستور دادند که کمک ها به موقع پرداخت شود و اسکان به سرعت انجام شود.

او افزود: تمامی دستگاه ها باید کارها را زیر نظر استاندار پیگیری کنند و همین جا از زحمات کلیه افراد و نهادهایی که کمک کردند تشکر می کنم.
نوبخت گفت: زمان بازپرداخت تسهیلات 15 ساله و 3 سال هم دوره مشارکت و 12 سال هم دوره اقساط خواهد بود. برای تعمیر نیز بازپرداخت هفت ساله و برای لوازم خانگی بازپرداخت ها 5 ساله خواهد بود.
او درباره خسارت به اماکن دولتی نیز گفت: باید خسارت ها به اماکن و ابنیه دولتی برآورد شود و بعد در هیئت دولت بررسی شود.

نوبخت در ادامه گفت: باید رقم به بنیاد مسکن داده شود تا پرداخت ها صورت گیرد بنابراین برای زمان دریافت تسهیلات باید بگویم که اگر وعده می دهیم باید عمل کنیم و پرداخت ها تا یک ماه آینده خواهد بود. اما عمده تمرکز روی اسکان اضطراری و کمک رسانی است.

سخنگوی دولت در ادامه افزود: امروز رئیس جمهور سه ارجاع وظیفه داشتند. اول به بنیاد مسکن بود که باید در ساخت و ساز ها نظارت داشته باشد. دوم به هلال احمر در امر کمک رسانی و مسئولیت سوم اطلاع رسانی بود که آن را فقط به عهده صدا و سیما دانستند و از مردم خواستند فقط خبرها را از رسانه ملی پیگیر باشند. از رسانه ملی که لحظه به لحظه پیگیر هستند و اطلاع رسانی به موقع دارند تشکر می کنیم.

در ادامه برنامه بازوند استاندار کرمانشاه در ارتباط تلفنی گفت: ستاد بحران امروز ساعت 6 تا 8 جلسه داد. کمک رسانی همچنان ادامه دارد. برق شهر امشب کامل وصل شده است اما آب روستاهای سرپل ذهاب 70 درصد وصل شده است که 30 درصد بقیه تا فردا وصل خواهد شد اما بقیه روستاها کامل آب وصل شده است.

او افزود: خوشبختانه تعدادی از مغازه ها هم باز شده اند و شهر روند عادی به خود می گیردفقط تعدادی چادر کم داریم که ارتش و سپاه نیز همکاری دارند تا بحث چادر برطرف شود. امروز هیئت دولت مصوبه خوبی برای اسکان داشتند که صمیمانه تشکر می کنیم. او افزود: انشاءالله از هفته آینده کار اسکان را آغاز خواهیم کرد.

او افزود: در آواربرداری سبک کوچه ها پاکسازی می شوند اما در آواربرداری کلی بنیاد مسکن باید کارها را انجام دهد تا محدوده ساخت و ساز بهم نخورد که بنیاد مسکن نیز درحال براورد نهایی است و حد و حدود ها را مشخص می کنند.

حمیدرضا جانباز مدیر عامل آب و فاضلاب کشور در ارتباط تلفنی گفت: ما از ساعات ابتدایی در مناطق زلزله زده بودیم و کمک های خوبی به مناطق زلزله زده ارسال شد. با توجه به گستردگی زلزله پیش بینی کردیم که کمک ها به درستی انجام شود. مرحله اول حفظ حیات بود که انجام شده مرحله بعدی کار آبرسانی به مناطق شهری و روستایی بود که در حال انجام است. آب در سطح شبکه موجود است اما با پس لرزه هایی که شاهد هستیم آب در اکثر مناطق کدر شده است اما سعی کرده ایم آب با کیفیت مناسب در اختیار شهروندان قرار گیرد. در حال حاضر مشکل جدی تامین آب منهای کدر شدن در شهرها نداریم فقط 30 درصد روستاها مشکل تامین آب دارد که تا فردا ظهر از طریق آبرسانی سیار و با پایداری شبکه آب با کیفیت در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

کردی مدیرعامل شرکت توانیر نیز در ارتباط تلفنی گفت: همگام با تمام ارکان دولت شرکت برق نیز در منطقه حاضر شد که قطع برق را پیگیری کند. اولین کاری انجام شد این بود که بتوانیم شبکه را بازیابی کنیم و اقدامات خوبی انجام دادیم . صد درصد مناطق شهری در حال حاضر برق دارند و 96 درصد روستاها هم به صورت پایدار برق دارند و بقیه موارد نیز تا ظهر فردا برطرف خواهد شد و از مردم صبر و شکیبایی را آرزو داریم.

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,77/CT47

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۴۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- سمیه اسماعیل زاده: یک نفس از سالن مسابقات تیراندازی تا نزدیکی‌های حرم امام رضا (ع) دویده بود، باجه تلفنی را دید و اولین حرفش با بغض و شوق و اشک این بود: «مادر مسابقه را بردم».

از آن روز، نزدیک به ۲۴ سال می‌گذرد و این قهرمانی‌ها ادامه دارد و این روزها نیز، خبر کسب مقام قهرمانی‌اش در مسابقات تیراندازی نیروهای مسلح کشور را می‌توان در رسانه و کانال‌های مجازی شهرستان سوادکوه دید؛ درست چند روز قبل از مسابقه بود که از او وقت مصاحبه خواستم و تنها باشگاه تیراندازی شهر زیراب محل ملاقاتمان شد.

هوا تاریک شده بود و پیش از او وارد باشگاه شدم، باشگاهی که عایداتش وقف معلولان و جانبازان است و مدیریت آن را نیز رمضان صالح‌نژاد که قهرمان پارالمپیک تیراندازی و جانباز ۷۰ درصد است بر عهده دارد.

وارد باشگاه می‌شود و اولین مواجه رو در رویم با تنها بانوی سرهنگ پلیس سوادکوه، محجوبه بهاری، کسی که همزمان هم ابهت یک سرهنگ پلیس را دارد و هم عطوفت یک بانوی مهربان.

بعد از سلام و احوالپرسی، تپانچه مخصوص تمرین تیراندازی را می‌گیرد و با هم به سالن تیراندازی می‌رویم؛ سالنی که شاید اگر در کودکیِ او در شهر وجود داشت، استعدادش در عرصه تیراندازی زودتر کشف می‌شد و علاوه بر مقام‌های کشوری، با کسب مقام در مسابقات بین‌المللی می‌توانست برای کشور افتخارآفرینی کند و خودش می‌گوید: این سالن کم نظیر در استان، با فداکاری استاد صالح‌نژاد که سرمایه‌اش را وقف کرده، ساخته شده و ایجاد امکانات برای استعدادیابی فرزندان این شهرستان، همت مسؤولان را می‌طلبد و در رابطه با من نیز، آنچه که اکنون هستم، به مدد دانشگاه افسری نیروی پلیس است که استعدادم در این عرصه کشف شد و از نیروی انتظامی ممنونم.

اتفاقی که انتخابش شد

ماجرای پلیس شدنش انگار سرنوشتش بود؛ مادرش عقیده داشت که درس باید پیش‌زمینه کار باشد و همین باعث شد که او برای رتبه خوب، دو سال پشت کنکور بماند و زمانی که رتبه خوبی آورد، مصادف با سالی شد که دانشگاه علوم انتظامی برای اولین بار پس از انقلاب، جذب نیروی زن داشت و او هم بدون هیچ پیش‌زمینه‌ای، پس از معلمی و پرستاری، این رشته را انتخاب کرد و قبول شد؛ رشته‌ای که به بیان خودش موجب کشف استعدادهایش در ورزش شد، به شخصیتش وجوه جدیدی بخشید و اگر به گذشته برگردد به‌عنوان اولین رشته انتخابش می‌کند.

آمادگی جسمانی یکی از فاکتورهای مهم در نیروهای پلیس است و او یکی از بخش‌های خوب نیروی انتظامی را فعال بودن در حوزه ورزش می‌داند؛ دانشگاه علوم انتظامی، جایی که برای اولین بار با رشته‌های رزمی و تیراندازی آشنا شد و در کنار کارش در نیروی انتظامی، به مدت ۱۷ سال مستمر در لیگ کشوری حضور دارد و حاصلش بیش از ۴۰ مدال رنگارنگ در رشته‌های تیراندازی، والیبال، اسکی و آمادگی جسمانی است.

همه کسانی که به ما مراجعه می‌کنند آسیب دیده هستند و توقع دارند با صبر بالا به حرف‌هایشان گوش کنیم، همراهشان شویم و کمکشان کنیم

سرهنگ بهاری در کنار فعالیت و ورزش مستمر برای موفقیت یک پلیس، به فاکتور مهم معنویات و صبر و استقامت اشاره می‌کند و می‌گوید: همه کسانی که به ما مراجعه می‌کنند آسیب دیده هستند و توقع دارند با صبر بالا به حرف‌هایشان گوش کنیم، همراهشان شویم و کمکشان کنیم؛ پس اولین فاکتور صبر و معنویت است و بعد از آن توان جسمانی بالا که باید با فعالیت مستمر تقویت شود.

در تصور بسیاری کار پلیسی خشن است اما او به احساسات و رقت قلب نیروی پلیس اشاره می‌کند که گاه در مواجه با برخی صحنه‌های تاثرانگیز پلیس‌های مرد و زن، بغض و حتی گریه می‌کنند و می‌افزاید: با وجود این احساسات اما کار ما ایجاب می‌کند که جدی باشیم چرا که اگر جدیت نباشد، تابعیت هم نیست؛ همچون ناظم یا معلمی که برای اداره خوب مدرسه یا کلاس و توجه دانش‌آموز به درس، امر و عتاب دارد و این رفتار دال بر خشونت آنها نیست.

کار در نیروی انتظامی را نه تنها منافی ظرافت زنانه نمی‌داند بلکه بر این عقیده است که دلیل جذب نیروی زن در نیروی انتظامی این است تا آنها بتوانند مامن و پناهگاهی برای بانوان مراجعه‌کننده به مراکز انتظامی باشند و این بانوان راحت‌تر بتوانند مشکلاتشان را بیان کنند؛ امری که از همان اولین مأموریت به آن رسیده است.

اولین تجربه‌های کاری عموماً سخت و پراضطراب است؛ خصوصاً در شغل‌هایی که مردانه می‌نماید و باید ثابت کنی که به‌عنوان یک زن از پس کار بر می‌آیی و اولین تجربه مأموریتی این بانوی پلیس، همراهی با یک زن متهم به قتل و ماندن در کنارش برای یک شب بود؛ از نگرانی‌هایش می‌گوید، اینکه مدام حواسش به این بود که او چه عکس‌العملی دارد و چطور می‌تواند ماموریتش را به درستی انجام دهد اما کم کم به این دید رسید که هرچند او یک قاتل است اما باید با او صحبت انسان‌دوستانه داشته باشد تا همه چیز در آرامش پیش برود و در همان اولین مأموریت پی برد که به پلیس زن نیاز است چراکه حتی یک مجرم زن هم ترجیح می‌دهد که یک همراه پلیس زن داشته باشد.

تمام دخترانی که اطرافش هستند، بواسطه دیدن او علاقمند به حرفه پلیسی هستند، و این بانوی سرهنگ می‌گوید: هر وقت که به مدارس برای صحبت می‌روم؛ ابتدا دخترها از اینکه یک خانم پلیس است، تعجب می‌کنند و بعد کنجکاوانه می‌پرسند که می‌خواهیم پلیس شویم و من واقعیت کار را می‌گویم هم سختی‌ها و هم خوشی‌ها اما به همه (چه دختر و چه پسر) توصیه می‌کنم اول خودشان را بشناسند تا انتخاب درست داشته باشند و بتوانند موفق شوند.

در کنار یک زن موفق، یک مرد خوب وجود دارد

ورزش قهرمانی، کار مدیریتی در نیروی انتظامی، مادری، همسرداری و ارتباطات خانوادگی، وقتی می‌پرسم پیشبرد همه اینها با هم چگونه میسر شده؟ او برنامه‌ریزی، سخت کوشی و حمایت خانواده و همسر را مهم می‌داند و می‌گوید: اول برنامه‌ریزی، وقتی در دانشگاه افسری درس می‌خوانی یک سین کاری هر روز تکرار می‌شود و من بعد از ۲۴ سال همچنان ساعت ۵ بیدار می‌شوم و تا ساعت هفت که سرکار بروم یک سری کارهای مشخص را انجام می‌دهم و بعد از آن هم تا شب برنامه‌ام مشخص است، دوم سختکوشی، پس از قبولی در دانشگاه، در رشته‌های ورزشی مرتبط با کار انتظامی کارت مربیگری گرفتم و وارد مسابقات قهرمانی شدم و خودم را به‌عنوان پلیسی که می‌تواند در این رشته‌ها موفق شود نشان دادم و در کنارش وقتی که صاحب فرزند شدم کنار مسؤولیت کاری، از تلاش در حوزه ورزش دست نکشیدم و کار و ورزش نیز موجب نشد که وظیفه مادری خود را فراموش کنم و البته حمایت مادر و پدرم و همسرم غیرقابل انکار است.

همسرش نیز مانند خودش پلیس و ورزشکار است؛ یک دوست، یک همراه و یک مشوق و به بیان خودش در کنار یک زن موفق یک مرد خوب وجود دارد و می‌گوید: بواسطه ورزش قهرمانی و شغلمان، سفر و انتقالی زیادی داشته‌ایم و در این مسیر، همسر و والدینم بسیار کمک کار بوده‌اند، حتی می‌توانم بگویم من تا قبل از ازدواج، در حوزه ورزش در شهرستانم کمتر شناخته شده بودم و همسرم مبلغ من شد و با وجودی که خودش رزمی کار و قهرمانی جهان دارد اما بسیار سعی کرده است که راه را برای من هموار کند.

یک دلواپسیِ ناب

شهرستان سوادکوه امکانات چندانی ندارد و شهرهای کوچکی مانند زیراب و پل‌سفید، چندان که باید برای بانوان امکانات ورزشی در هر زمان مهیا نیست و همین بهانه‌ای شد تا او و همسرش، زیرزمین خانه‌شان را تبدیل به یک باشگاه کوچک کنند؛ جایی که با هم ورزش می‌کنند و استرس یک روز کاری را می‌زدایند و حتی دختر کوچکشان هم یاد گرفته که انرژی‌اش را آنجا تخلیه کند و به بیان او، ما هر سه باهم در آنجا ورزش می‌کنیم و به هم یاد داده‌ایم که چگونه در کنار هم به آرامش و مسرت برسیم.

سرهنگ بهاری، با تمام ابهت پلیسی و مهارت ورزشی‌اش وقتی از فرزندش صحبت می‌کند، پر از احساس مادرانه و دغدغه می‌شود؛ با وجود گذراندن روزهایی که برای تمرین از دیوار ۳۰ متری با طناب بالا می‌رفته، همواره با ورزش‌های رزمی خود را از نظر بدنی آماده نگه می‌دارد و در مهارت تیراندازی در میان همکارانش حرفی برای گفتن دارد اما در برابر فرزندش پر از دلواپسیِ نابِ مادرانه است و می‌گوید: همیشه در این فکرم که اگر اتفاقی برای من بیفتد فرزندم چه می‌شود؟ چراکه می‌دانم اکنون که من به اینجا رسیده‌ام به مدد حمایت مادر و پدرم بوده است و اولین تماسم پس از پیروزی در مسابقه با مادرم بوده و حالا دوست دارم این حمایت‌ها را برای فرزندم داشته باشم تا روزی او با شوق، خبر موفقیتش را به من بگوید.

کد خبر 6086984

دیگر خبرها

  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • نجات مرد ۳۸ ساله آسیب دیده از ارتفاعات لیالستان
  • فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی
  • ساماندهی بیش از ۷ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در تهران
  • امدادرسانی‌ هلال احمر به حدود ۴۰ هزار و ۹۳۴ آسیب دیده سیلاب بلوچستان تداوم دارد
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • جزییات طرح ۱۵ روزه ساماندهی افراد آسیب دیده اجتماعی در سطح شهر | کدام مناطق تهران بیشتر معتاد و متکدی دارد؟
  • پرداخت ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات و کمک بلاعوض رئیس جمهور به مردم خراسان جنوبی
  • مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه