Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-23@17:30:39 GMT

لاش برای گسترش و توسعه حمل و نقل ریلی در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۵۲۱۹

لاش برای گسترش و توسعه حمل و نقل ریلی در مازندران

تین‌نیوز | 

استاندار مازندران ضمن تشریح برنامه‌هایی که در تعامل با وزارت راه‌و‌شهرسازی در دستور کار دارد، از بررسی راه‌اندازی راه‌آهن منطقه خزر به پیشنهاد وزیر راه و شهرسازی خبر داد و گفت: فعال‌کردن خط کشتیرانی بین‌المللی به کشورهای همسایه همچون روسیه، آذربایجان و قزاقزستان از دیگر برنامه‌هایی است که دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد اسلامی استاندار مازندران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، درباره اهم برنامه‌هایی که قرار است به عنوان استاندار مازندران در تعامل با وزارت راه و شهرسازی به انجام برساند توضیحاتی را ارایه کرد.

اسلامی گفت: در استان مازندران دو برنامه اساسی موردتوجه ما قرار دارد که یکی از آنها استفاده از ظرفیت‌های دریایی استان و دیگری تقویت صادرات در منطقه‌شمالی کشور است.

استاندار مازندران با اشاره به این مطلب که در حال‌حاضر ذخایر دریایی در شمال کشور آسیب فراوان دیده و از ذخایر دریایی استان، بهره‌برداری لازم انجام نشده است، افزود: ایجاد قابلیت‌هایی که بتواند استفاده از فرصت‌های دریا اعم از ورزش‌های آبی، مسافرت‌های دریایی، موضوعات مرتبط با تفریح دریایی بین شهرهای ساحلی ایران در شمال کشور برقرار کند جزو برنامه‌هایی است که دنبال می‌کنیم.

این مقام مسئول ادامه داد: فعال‌کردن خط کشتیرانی بین‌المللی به کشورهای همسایه همچون روسیه، آذربایجان و قزاقزستان از دیگر برنامه‌های ما است که این موضوع می‌تواند منجر به تبادلات گردشگر با همسایگان شمالی شود و به اقتصاد منطقه نیز کمک قابل‌توجهی نماید.

تقویت ظرفیت‌های صادراتی استان مازندران

استاندار مازندران، تقویت گردشگری در استان را از دیگر برنامه‌های در دست انجام برشمرد و گفت: در موضوع صادرات، استان مازندران دارای ظرفیت‌های تولیدی بسایر فراوانی است که این ظرفیت‌ها هم در بحث باغات و مرکبات و هم تولید موادغذایی و دام و طیور است و از جمله هدف‌گذاری‌های ما در مبحث مهم صادرات است.

اسلامی با اظهار تاسف از اینکه هم‌اکنون از یک سوم ظرفیت بنادر شمال کشور استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر از یک سوم ظرفیت بنادر استفاده می‌شود که باید این مشکل چاره اندیشی شود و استفاده از ظرفیت‌های بنادر به یک فرصت صادراتی تبدیل شود. زیرا صادرات می‌تواند اقتصاد مازندران، تولید و اشتغال را در منطقه شکوفا کند.

استاندار مازندران با اشاره به این مطلب که حمل‌و‌نقل ترکیبی در استان مازندران از جمله اولویت‌های وی خواهد بود، گفت: توسعه حمل و نقل ریلی در استان مازندران در این دوره به جد دنبال خواهد شد. هم‌اکنون شاهد هستیم که بیشتر بار حمل‌و‌نقل بار و همچنین مسافر در استان خودرو محور است و با توجه به آمار بالای تلفات جاده‌ای در تلاش هستیم تا بحث حمل‌و‌نقل ریلی  در استان را گسترش دهیم.

اسلامی تصریح کرد: نکته دیگری که وزیر راه و شهرسازی بر آن تاکید دارند بحث راه‌اندازی راه‌آهن منطقه خزر است که می‌تواند از آستارا تا اینچه‌برون در سه استان مهم شمالی کشور برقرار شود. همچنین این شبکه ریلی می‌تواند به قطار شهری متصل شود و در عین‌حال می‌تواند به عنوان فرصتی برای گسترش حمل‌و‌نقل ریلی باشد. بدین‌ترتیب مردم در استان‌های‌شمالی می‌توانند بدون نیاز به خودرو با ریل به صورت منطقه‌ای و بین‌المللی سفر داشته باشند.


 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۵۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت پوتین از همه کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب

رئیس جمهور روسیه با اشاره به اهمیت همکاری‌های مسکو و باکو در این زمینه، از همه کشورها دعوت کرد تا در گسترش هرچه بیشتر کریدور حمل و نقل شمال-جنوب مشارکت داشته باشند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از همه کشورها دعوت کرد تا کریدور حمل و نقل شمال-جنوب را توسعه دهند.

پوتین در دیدار با سازندگان و کارگران کهنه‌کار بزرگراه اصلی بایکال- آمور، به همراه الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان که در مسکو بسر می‌برد، به مناسبت بزرگداشت پنجاهمین سالگرد آغاز ساخت آن، تاکید کرد: یکی دیگر از زمینه های همکاری‌های سازنده بین روسیه و آذربایجان امروز با مقیاس و اهمیت تاریخی این بزرگراه مطابقت دارد. صحبت بر سر توسعه کریدور حمل و نقل شمال-جنوب است که در واقع دریای شمال روسیه را به خلیج فارس متصل می‌کند.

وی تاکید کرد: کریدور شمال-جنوب باید به نمونه‌ای از همکاری‌های گسترده بین المللی تبدیل شود. صحبت بر سر شکل گیری مسیرهای لجستیکی جدید برای توسعه اقتصادی و اجتماعی شتابان کشورهای منطقه اوراسیا و جنوب جهانی است که برای همه اهمیت دارد. رئیس جمهور تاکید کرد که مسکو از همه کشورهای علاقه مند برای مشارکت در این پروژه دعوت به همکاری می‌کند. 

پوتین بزرگراه اصلی بایکال- آمور را جاده آینده نامید و یادآور شد که این مسیر  تجسم کار عظیم و شجاعت 2 میلیون جوان بسیار کوشا از سراسر جمهوری‌های اتحاد جماهیر شوروی است که پروژه‌ای به معنای واقعی کلمه منحصر به فرد را انجام دادند که در تاریخ جهان مشابهی نداشت.

در بحث مربوط به اهمیت کریدور شمال-جنوب برای روسیه، کارشناسان به این نکته اشاره می‌کنند که در اوایل دهه 2000، غرب متوجه شد که این کریدور روسیه را از مسیرهای اطراف اروپا و در امتداد کانال سوئز مستقل خواهد کرد و می تواند چهره  تجارت جهانی را به ضرر کشورهای غربی تغییر دهد. در این راستا، طی 22 سال گذشته، غرب هر کاری که ممکن بوده را برای تضعیف کریدور حمل و نقل بین المللی انجام داده است: جنگی را در افغانستان به راه انداخت، درگیری فلسطین و اسرائیل را سازماندهی کرد و حتی ایران و پاکستان را به داخل آن کشاند تا بتواند از توسعه این کریدور جلوگیری کند.

اهمیت کریدور شمال-جنوب برای ارمنستان، ایران، هند و روسیهبایرام اف: کریدور شمال-جنوب با مشارکت روسیه، ایران و آذربایجان به نفع همه منطقه استتاکید روسیه بر اجرای کریدور شمال-جنوب به عنوان اولویت اول حمل و نقل این کشور

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار جدید بر توسعه و توازن یکپارچه مازندران
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • تبادل ظرفیت‌های متقابل زمینه تأمین منافع و افزایش قدرت ایران و پاکستان است
  • «تبادل ظرفیت‌های متقابل» قدرت تهران و اسلام‌آباد را افزایش می‌دهد
  • دعوت پوتین از کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب
  • استفاده حداکثری از ظرفیت «اسکاپ» برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای کشور
  • دعوت پوتین از همه کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب
  • گسترش بارش‌های بهاری طی امروز در آسمان مازندران
  • تبادل تروریست‌ها در بندر گوادر
  • بن‌بست اقتصادی رفسنجان با احداث خط ریلی حذف می شود