Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پس از زلزله امکان آسیب دیدگی، مسمومیت و مواردی از این دست وجود دارد به همین دلیل باید راهکار‌های مراقبتی از خود و اطرافیانتان رابیاموزید.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،اگر در منطقه شما زلزله آمده است و شما مجبور به ترک محل کار، منزل واسکان موقت هستید برای حفظ سلامت جسم و روح با بازگشت به شرایط پایدار رعایت توصیه‌های ایمنی و بهداشتی توصیه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از زلزله امکان آتش سوزی، ریزش آوار، شکاف برداشتن بخشی از زمین، اتصالی جریان برق و خطر برق گرفتگی وجود دارد به همین دلیل افراد باید به دقت مراقب سلامت خود و اطرافیانشان باشند.

از جابه جایی غیراصولی مصدومان به ویژه افرادی که دچار صدمه نجاعی و اسکلتی شده اند، خودداری کنید و تنها آن‌ها را درحالت پایدار نگهداری کنید تا نیرو‌های امدادی به منطقه زلزله زده برسند.

جعبه کمک‌های اولیه را به همراه خود داشته باشید و از گازاستریل برای جلوگیری از خونریزی درمصدومان استفاده کنید، برای جلوگیری از عفونت استفاده از محلول ضد عفونی کننده زخم می‌تواند راه گشا باشد.

بسته به زمانی که زلزله رخ داده است به وضعیت آب و هوا توجه کافی داشته باشید و در هوای گرم آب سالم خنک و در هوای گرم چای یا نوشیدنی‌های گرم مصرف کنید تا بدنتان دچار کم آبی نشود. در زمان بروز حادثه بدن به طور طبیعی دچار تعریق می‌شود و به این ترتیب میزان زیادی آب ازدست می‌دهد که باید با نوشیدن آب سالم کم آبی بدن را جبران کنید.

از آب سالم یا بطری‌های آب معدنی استفاده کنید، از آب گل آلود یا آب‌های سطحی استفاده نکنید و درصورتی که دسترسی به آب لوله کشی شهری ندارید برای استفاده، آب را حداقل به مدت سه دقیقه بجوشانید.

از خوراکی که امداد رسانان در اختیارشما قرار می‌دهند وایمن است برای رفع گرسنگی استفاده کنید؛ حتی مواد غذایی در یخچال خانه و محل کار درصورت بروز قطعی برق فاسد و سبب مسمومیت می‌شوند. از مصرف گوشت حیوان‌هایی نیز که مرده اند خودداری کنید، زیرا خطر مسمومیت‌های شدید و ابتلا به بیماری‌های مرگبار وجوددارد.

درصورت داشتن کنسرو خوراکی دربسته حتماً آن را اول بجوشانید وسپس استفاده کنید تا دچار مسمومیت با باکتری بوتولیسم نشوید.

از دستکش بهداشتی استفاده کنید و دست‌های خود را به طور مرتب با آب و صابون یا ژل‌های آنتی باکتریال بشویید به ویژه اگر در آواربرداری شرکت دارید یا مصدوم را منتقل کرده و جنازه متوفیان و حیوان‌ها را جابه جا کرده اید.

یکی از خطر‌های بسیار شایع پس از وقوع زلزله ابتلا به بیماری‌های واگیر دار و همه گیراست به همین دلیل استفاده از ماسک صورت، دستکش، شستشوی دست‌ها قبل و پس از استفاده از سرویس بهداشتی، رعایت نظافت شخصی، خودداری از آلوده کردن منابع آب و دفن کردن ایمن زباله‌ها توصیه می‌شود.

تا زمان پایان آواربرداری و برقراری وضعیت ایمن، لباس‌های کاملاً پوشیده استفاده کنید تا دچار جراحت و صدمه نشوید، همچنین دراین زمان به دلیل مرگ برخی از زلزله زدگان و نیز احشام و حیوان‌های خانگی، آسیب یخچال‌ها و قرارگرفتن خوراکی‌های خانه‌های آسیب دیده در معرض هوا باز، میزان حشره‌ها و موش‌های صحرایی و حتی برخی حیوان‌های وحشی در محل حادثه افزایش پیدا می‌کند.

استفاده از حشره کش، تله گذاری برای ازبین بردن موش‌ها، ساماندهی مواد غذایی، دفن زباله‌ها و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی می‌تواند سبب جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف ناشی از حیوان بین زلزله زده‌ها و نیروی‌های امدادی شود.

درصورت گزیده شدن توسط حشره ها، حیوان هایی، چون گربه یا سگ، مار و عقرب گزیدگی سریع محل زخم را با آب و صابون شستشو داده از نیرو‌های امدادی کمک بگیرید تا دارو‌های لازم را برای شما تجویز کنند.

زلزله و بلا‌های طبیعی افزون بر آسیب جسمی سبب نگرانی، استرس شدید، احساس ناامیدی و افسردگی می‌شود، پس از وقوع زلزله آرامش خود را حفظ کرده از گوشه گیری خودداری کنید. به گروه‌های اجتماعی بپیوندید و از تنها بودن اجتناب کنید.

درصورت نیاز با مشاور گفتگو کنید و دارو‌های گیاهی یا شیمیایی تجویزی را مصرف کنید؛ بسیاری از آسیب‌های روحی چندین هفته یا ماه پس از وقوع حادثه ایجاد می‌شوند به همین دلیل مراقبت از سلامت روحی از اولویت‌ها است.

دارو‌های تجویزی و توصیه‌های درمانی ارائه شده از امدادرسان‌ها را به دقت اجرا کنید تا هرچه سریعتر سلامت خود را به دست آورید.

 

 

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

 

انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۶۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانینی که باید درباره هبه کردن بدانید

هدیه بسیار شناخته شده است، اما بسیاری از اشخاص اطلاعات دقیقی درباره شرایط قانونی و قواعد آن ندارند، به همین دلیل است که باید پیش از هدیه دادن، در این زمینه آگاهی‌های بیشتری داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع هدیه یا همان قرارداد هدیه (هبه) است؛ قانون مدنی قرارداد هدیه (هبه) را در ماده ۷۹۵ تعریف می‌کند؛ بر اساس این ماده از قانون مدنی، زمانی که شخصی مال خود را به رایگان به شخص دیگری می‌بخشد، به او هدیه داده است و این قرارداد برقرار خواهد شد؛ در این توافق، صاحب مال، با رضایت و علاقه شخصی، مالی را به شخص دیگری هدیه می‌دهد و تا زمانی که شخص مقابل، هدیه را نگرفته باشد، قرارداد انجام نشده است، بنابراین می‌توان هدیه را به رایگان به شخص دیگری اهدا کرد یا اینکه ممکن است هدیه را در ازای دریافت هدیه دیگری بخشید، گاهی هم دادن هدیه، بابت جبران عمل و محبت طرف مقابل است.

از شروط این قرارداد این است که شخصی که هدیه می‌دهد، باید مالک هدیه باشد، همچنین مالک مال باید شروط لازم اهلیت در قانون مدنی و صلاحیت قانونی داشته باشد، اما لزومی ندارد که شخصی که هدیه را دریافت می‌کند، اهلیت قانونی داشته باشد، بنابراین می‌توان به کودک، صغیر، سفیه یا هر شخصی با شرایط دیگر هدیه داد و مانع قانونی یا شرعی برای این کار وجود ندارد، اما لازم به ذکر است که در صورت هدیه دادن به این اشخاص باید ولی یا سرپرست آن‌ها هدیه را دریافت کند.

توافق برای هدیه دادن در قانون مدنی شناخته شده است و شروط صحت آن، مربوط به مرحله قبض هدیه است، یعنی اینکه با بیان کلامی این جمله که «این مال را به تو بخشیدم» یا این مال را به مالکیت تو درآوردم، یک توافق کلامی ایجاد می‌شود که با قبض هدیه از جانب طرف مقابل، نهایی خواهد شد، بنابراین صحت قرارداد، به ثبت آن در دفاتر اسناد ارتباط ندارد و به صورت کلامی هم می‌توان این توافق را انجام داد.

بدون شک، اگر شخصی به شما هدیه داد، لازم است که به این مسئله توجه داشته باشید که نیازمند یک سند معتبر و قانونی خواهید بود که مشخص کند مال مورد نظر را به عنوان پیشکش دریافت کرده‌اید و مالکیت آن در اختیار شما است، بنابراین اجباری برای ثبت این توافق نیست، اما ثبت آن موجب می‌شود که ابهام جعلی بودن آن یا موارد دیگر مطرح نشود و یک سند و مدرک معتبر در اختیار طرفین باشد.

بر اساس قانون، بازگشت از قرارداد هدیه و فسخ آن در هر شرایطی امکان‌پذیر نیست و در مواردی شما امکان فسخ قرارداد را ندارید؛ اگر هدیه گیرنده پدر، مادر و فرزندان شما باشند، شما نمی‌توانید مالی که هدیه داده‌اید را، پس بگیرید؛ اگر هدیه را در راه رضای خدا و برای نزدیکی به خدا داده باشید و این مسئله را بیان کنید، دیگر نمی‌توانید قرارداد را فسخ کنید؛ اگر هدیه‌ای که به شخص دیگر داده می‌شود، در ازای یک کار یا یک اقدام عملی از سمت او باشد، قرارداد هدیه دارای بها است و بر اساس قواعد مربوط به هدیه، در این صورت امکان پس گرفتن هدیه وجود ندارد؛ اگر شخصی مالی را به عنوان صدقه داده باشد نیز نمی‌تواند آن را بازگرداند؛ اگر هدیه تلف شده باشد، دیگر امکان بازگرداندن آن وجود ندارد.

کد خبر 744676

دیگر خبرها

  • گزارش آژانس از میزان آسیب وارد شده به تأسیسات ایران
  • سپیداج ؛ آیا تا کنون این جاندار که 3 قلب دارد را دیده اید؟! (+عکس)
  • «وقف رضوی» راهکاری برای تحقق شعار سال 1403
  • تصاویری هولناک از فوران آتشفشان در اندونزی + فیلم
  • قوانینی که باید درباره هبه کردن بدانید
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد
  • تأثیر معجزه آسای خاکشیر و عسل برای سلامتی بدن
  • تماس با کپک چه خطراتی برای سلامتی دارد؟
  • عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد طی سال گذشته سگ‌ها بودند
  • هر آنچه که باید قبل از خرید پین هوش مصنوعی Humane بدانید