Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، اسکندر زند در آیین افتتاح طرح اموزش مهارت افزایی مروجان مسوول پهنه‌های تولیدی جهاد کشاورزی گلستان در کردکوی اظهار داشت: رشد درآمدزایی کشاورزان،افزایش کمیت و کیفیت تولید و کشاورزی پایدار از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این که مسولان پهنه ها باید تلاش کنند تا «دانش در هکتار» افزایش یابد، تصریح کرد: «کشاورزی دقیق» با افزایش علم کشاورزی کشاورزان محقق می شود.

زند زنجیره‌ای شدن تولیدات کشاورزی در کشور ضروری عنوان کرد و گفت: تولید زنجیره علم کشاورزی باید چنان مدیریت شود که کشاورزان از نتایج آن بهره‌مند شوند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که نظام نوین ترویج، زنجیره علم را مدیریت می‌کند تا از طریق تالار ترویج، محققان معین و مسوولان پهنه به بهره برداران برسد، عنوان کرد: ۱۰ هزار مسوول پهنه با هماهنگی و ارتباط با محققان معین می‌توانند کشور را به توسعه کشاورزی پایدار سوق دهند.

رئیس سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به این که تاکنون ۸۵۰ رقم زراعی و باغی توسط این سازمان در کشور معرفی شده است، خاطرنشان کرد: سالانه ۱۳۰تا ۱۵۰دستاورد جدید تحقیقات کشاورزی معرفی می‌شود.

وی اضافه کرد:۲۰ تا ۲۵ افت کش جدید کم خطر و موثر و ۲ تا ۳ نوع واکسن جدید نیز سالانه معرفی می‌شود.

رئیس سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی همچنین در بازدید از ایستگاه تحقیقاتی عراقی محله در استان گلستان با اشاره به این که عارضه عدم غلاف بندی سویا یک مشکل قدیمی است که حدود ۳۰سال اخیر در استان دیده می‌شود، اظهار داشت که این مساله بزرگ ترین معضل توسعه سویا در استان گلستان بود، ولی خوش‌بختانه با اعمال تیمارهای مدیریتی توسط محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان این آفت کنترل شده و قطعات آزمایشی دچار بیماری، بهبود یافته است.

 

منبع: سبز البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabzalborz.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبز البرز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۶۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمدباقر اسفندیاری از توزیع 530 تن کود شیمیایی از ابتدای امسال تاکنون به کشاورزان شهرستان میاندورود خبر داد و گفت: این مقدار کود شیمیایی توسط کارگزاری ها بین کشاورزان منطقه توزیع شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود افزود: طی این مدت 383 تن کود ازته، 85 تن فسفاته و 62 تن کود پتاسه به کشاورزان این شهرستان توزیع شد.

 

وی با بیان اینکه کاهش حاصلخیزی خاک از مهمترین مشکلات زمین های کشاورزی است، تصریح کرد: یکی از روش های بهبود این زمین ها، افزایش حاصلخیزی با استفاده از کودهای شیمیایی و آلی است.

 

این مسئوول خاطرنشان کرد: کشاورزان از مصرف کودهای شیمیایی به صورت بی رویه خوداری کرده و سعی کنند، مصرف کودها را بر اساس آزمون خاک، برگ و میوه و مشاوره با کارشناسان کشاورزی انجام دهند.

 

اسفندیاری از باغداران خواست برای اخذ راهنمایی های لازم در بخش کشاورزی به کارشناسان پهنه مراکز جهاد کشاورزی و این مدیریت مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • پایداری هوای گلستان تا فردا/ ورود سامانه بارشی از شامگاه دوشنبه
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد