Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-25@22:51:48 GMT

سومین جشنواره فیلم های ایرانی در کانادا با حضور 13 فیلم +فیلم و تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۷۵۷۰

سومین جشنواره فیلم های ایرانی در کانادا با حضور 13 فیلم +فیلم و تصاویر

‍‍‍‍‍‍

رکنا: جشنواره سالانه فیلم سینه ایران در روزهای ۱۷ تا ۱۹ نوامبر در شهر تورنتو برگزار می شود و مدیران جشنواره در تدارک سومین سال برگزاری آن از منتقدین نشریات معتبر، پژوهشگران سینمایی، افراد اهل فن صنعت سینما و همچنین برنامه‌ریز جشنواره تیف (TIFF: Toronto International Film Festival) برای حضور در هیات داوری این جشنواره دعوت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجم ویدیو: 5.46M | مدت زمان ویدیو: 00:00:51

براساس اعلام امیر گنجوی مدیر جشنواره سینه –ایران، از انجا که اکثر فیلم‌های ایرانی به وسیله داوران ایرانی امسال ارزیابی شده‌اند، در جشنواره پیش رو، سعی بر آن بوده از داورانی غیرایرانی بیشتر استفاده شود که قرار است در پایان نیز از برندگان در زمینه‌های بهترین فیلم، بهترین بازیگر Actor مرد، بهترین بازیگر زن، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه و بهترین فیلمبرداری تقدیر به عمل بیاید.

نام اعضای کمیته داوری جشنواره به قرار زیر است: نیک دیویس: منتقد نشریه سینمایی فیلم کامنت و استاد دانشگاه نورث وسترن، سوفیا بُدانویچ: فیلمساز (فیلم های خانه خوشبختی و هرگز تک خوری نکن)، جِسی کومینگ: برنامه ریز فستیوال جشنواره تورنتو (تیف) در بخش أوانگارد، تینا حسن نیا: عضو انحمن منتقدان فیلم تورنتو و نویسنده تنها کتاب انگلیسی پیرامون اصغر فرهادی Asghar Farhadi ( اصغر فرهادی: زندگی و سینما)

جشنواره‌ی سینه ایران دو سال پیش به همت جمعی از منتقدین و علاقه‌مندان سینمای ایران در تورنتو شکل گرفت و آن‌طور که گفته می‌شود، طی‌ این مدت با استقبال جامعه ایرانی‌ و غیر ایرانی‌ ساکن تورنتو روبرو شده است.

امیر گنجوی در اینباره می گوید: جرقه‌ی اصلی شکل‌گیری این جشنواره از آنجا شروع شد که احساس می‌شد جشنواره‌ی تورنتو چنان توجه شایسته‌ای را که باید به سینمای ایران نشان نمی‌دهد. در چند سال اخیرِ برگزاری جشنواره‌ی تورنتو تعداد فیلم‌های محدودی از ایران به نمایش گذاشته می‌شد؛ از جمله فیلم‌هایی بودند که یا بسیار مطرح و شناخته شده بودند و یا جوایز مهمی را در جشنواره‌های معتبر مانند کن، برلین و … کسب کرده بودند. در نتیجه‌ی چنین عملکرد ضعیفی از جشنواره‌ی تورنتو که سلیقه‌های مختلف را راضی نگه نمی‌داشت، این احساس نیاز به وجود آمد که جشنواره‌ی سینه ایران در تورنتو کانادا آغاز به کار کند.

CineIran2017 امسال دو کارگاه آموزشی برگزار خواهد کرد. هر دو این رویدادها در TIFF Bell Lightbox برگزار می شوند و 3 ساعت طول می کشد.

در روز شنبه، 18 نوامبر، 3 تا 6 بعدازظهر، رضا کیانیان (بازیگر) کارگاهی را با موضوع هنر Art و روند اجرای بازی برگزار خواهد کرد.

در یکشنبه، 19 نوامبر، 3 تا 6 بعدازظهر، عبدالرضا کاهانی (فیلمساز) ، کارگاهی آموزشی را در زمینه کارگردانی میزبانی خواهد کرد.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۷۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص

گیتا حاتمی زاده جراح زنان و زایمان، فلوشیپ نازایی و آی وی اف در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با سرطان سینه در بانوان اظهار کرد: سرطان سینه جز شایع‌ترین سرطان‌‌ها در بانوان بوده که وابسته به سن است. هرچه میزان سن افزایش می‌یابد، احتمال ابتلا نیزبیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: درحال حاضر به دلیل علت‌های ناشناخته مانند آلودگی‌های غذایی و استرس‌های محیطی، سن ابتلا به این بیماری به صورت چشمگیری کاهش یافته و امروزه سرطان‌های پیشرفته پستان را در جوان‌ترها می‌بینیم؛ اما به صورت کلی هرچه سن بیشتر می‌شود شیوع سرطان پستان نیز افزایش می‌یابد.

جراح زنان و زایمان افزود: سرطان سینه در ابتدا از یک سلول سرطانی در سینه ایجاد می‌شود. به عبارت دیگر سرطان پستان زمانی ایجاد می‌شود که یک سلول در سینه از حالت عادی خود خارج و تبدیل به سلول سرطانی شود. این سلول سرطانی شروع به تکثیر کرده تا زمانی که یک توده ایجاد کند. برای اینکه یک سلول سرطانی تبدیل به یک توده یک سانتی شود حدود پنج سال زمان نیاز دارد؛ اما بعد از آن برای بزرگ‌تر شدن و رسیدن به دو سانت، نیاز به زمان خاصی ندارد و این اتفاق بسیار سریع رخ می‌دهد.

حاتمی زاده با اشاره به اینکه سلول‌های سرطان سینه از یکدیگر جدا هستند مطرح کرد: این سلول‌ها به دلیل باز بودن از یک دیگر نیازی به سایز، اندازه و زمان خاصی برای پخش شدن در سینه و نقاط دیگر بدن ندارند و حتی یک سلول بسیار کوچک هم می‌تواند پخش شود و درآینده موجب عود بیماری شود.

راهی برای پیشگیری از سرطان پستان وجود ندارد

وی با اشاره به اینکه تشخیص زودهنگام در درمان این بیماری بسیار مهم است بیان کرد: در خانم‌هایی که سینه کوچک دارند، توده حداقل باید یک سانت شده باشد تا با لمس کردن تشخیص داده شود این درحالیست که در خانم‌هایی با سینه‌های بزرگ‌ترممکن است در آزمایشات هم توده اصلا دیده نشود و نیاز به سایز بزرگ‌ترآن باشد؛ بنابراین با توجه به این موضوع که راهی برای پیشگیری از این بیماری وجود ندارد مهم‌ترین کار تشخیص زودهنگام است. این تشخیص کمک می‌کند تا پزشک قبل از گستردگی و پخش این بیماری آن را مهار کند.

فلوشیپ نازایی و آی وی اف گفت: معمولا عوامل سرطان سینه توسط خود فرد تشخیص داده می‌شود. باید هر فرد از سن ۱۸ سالگی به صورت مرتب، ماهانه و پس از اتمام دوره عادت ماهانه،  خود را معاینه کند. خانم باید با کف انگشتان دستش در حالیکه دراز کشیده است سینه را به صورت چرخشی لمس کند تا اگر توده‌ای غیر طبیعی احساس شد سریع به پزشک مراجعه کند. بر خلاف تصورات مردم، بیشتر توده‌های بدخیم درد ندارند بنابراین اکثرخانم‌ها با لمس متوجه توده‌ جدید می‌شوند.

تفاوت توده خوش‌خیم و بدخیم

حاتمی‌زاده بیان کرد: به صورت طبیعی یکسری توده‌ خوش‌خیم که مانند دانه‌های تسبیح هستند در سینه وجود دارند. این توده‌ها‌ی خوش‌خیم که در همه نقاط پستان پخش و به هورمون‌های سینه نیز وابسته‌اند. توده‌های خوش خیم اکثرا حاشیه منظم، متحرک و صاف هستند درحالی که توده‌های بدخیم به یکدیگراتصال داشته، نمی‌توان حدودی برایشان تعیین کرد و حاشیه نامنظم دارند. معمولاً درصد کمی از توده‌های سرطانی  درد ایجاد می‌کنند و اکثر توده‌های دردناک جز توده‌های خوش‌خیم هستند. اما در حالت کلی اگر خانمی با توده‌ای در سینه خود مواجه شد باید به پزشک مراجعه و مورد بررسی قرار گیرد.

اشعه ماموگرافی سرطان‌زا نیست

وی تصریح کرد: توصیه می‌شود بانوان ماهانه معاینات لازم را در منزل انجام دهند. هر ۶ ماه یا یکسال یکبارتوسط پزشک معاینه و از سن ۴۰ تا ۵۵ سالگی، هرسال ماموگرافی انجام دهند. معمولا برای تشخیص بهتر، سینه میان دو صفحه تلقی شفاف قرار می‌گیرد که بااین کار شاید در حد چند ثانیه احساس فشار ایجاد شود و این چیزی نیست که درد غیر طبیعی و غیرقابل تحمل باشد. نباید این درد دلیلی برای معاینه نشدن باشد. لازم به ذکر است که برخلاف تصورات بانوان، اشعه ماموگرافی خطرناک و سرطان‌زا نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معیار انتخاب و اعزام ورزشکاران برای مسابقات کشوری پرس‌سینه
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • مهاجرت فعال سیاسی و منتقد جنجالی ایرانی به کانادا؟
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • اختتامیه جشنواره قهرمان ایران/ بهترین‌های ورزش ایران معرفی شدند
  • «در سایه سرو» جایزه جشنواره فیلم ایتالیا را از آن خود کرد
  • حضور دانش‌آموز عکاس ایرانی در جشنواره‌ای در روسیه
  • گزارش تصویری | سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • «انعکاس شیطان» آماده نمایش شد/ حضور «پیام خصوصی» در کانادا
  • الفتی، سومین ژیمناست تاریخ ایران در المپیک