Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - بعد از زلزله هفته گذشته در مناطق غربی کشور به ویژه در استان کرمانشاه که موجب آسیب‌های جدی به محل مسکونی در شهرها و روستاهای آن شد، شبکه بانکی و همچنین دولت در راستای حمایت برای بازسازی این مناطق تصمیماتی گرفتند.

در کنار کمک‌هایی که هر یک از بانک‌ها به طور مستقل اعم از نقدی و غیرنقدی در روزهای اخیر برای کمک به زلزله‌زدگان در نظر گرفته‌اند، در نتیجه مصوبه‌ای در کمیسیون اعتباری بانک مرکزی قرار بر این شد تا تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی برای هر خانوار به منظور بازسازی محل سکونت آنها در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما طولی نکشید که هیات دولت در جلسه‌ هفته گذشته خود مصوباتی برای شبکه بانکی و البته سازمان برنامه و بودجه به منظور تامین مالی در مناطق  آسیب زده داشت. بر این اساس قرار شد در مجموع ٦٥٩ میلیارد تومان از سوی شبکه بانکی و ٢٨١ میلیارد تومان هم از منابع بودجه‌ای به صورت کمک های بلاعوض اختصاص پیدا کند.

اعلام اخیر نوبخت- رئیس سازمان برنامه و بودجه -در رابطه با برنامه تسهیلات رسانی به مناطق زلزله‌زده با این توضیح همراه بود که قرار است از دو محل به این خانوارها کمک شود. یکی از طریق تسهیلات ارزان قیمت که برآورد شده با توجه به اینکه ۱۱ هزار خانوار روستایی و ۴۵۰۰ خانوار شهری دچار آسیب شده‌اند، به هر خانوار روستایی ۲۵ میلیون تومان و هر خانوار شهری ۳۵ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اختصاص پیدا کند که شامل کارمزد ۴ درصدی خواهد بود.

همچنین علاوه بر تسهیلات نوسازی، دولت به هر خانوار روستایی ۵ میلیون تومان و هر خانوار شهری ۶ میلیون تومان کمک بلاعوض خواهد شد.

این در حالی است که نوبخت اعلام کرده که بخشنامه‌های مربوطه برای اجرای این مصوبات به بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شده و پرداخت این تسهیلات به زودی در دستور کار قرار می‌گیرد.

همچنین در رابطه با تسهیلاتی که برای تامین لوازم ضروری در نظر گرفته شده، باید یادآور شد آنچه پیشنهاد شده بود سه میلیون تومان برای لوازم خانگی و دو میلیون تومان کمک بلاعوض بود. اما نوبخت می‌گوید رئیس کل بانک مرکزی این رقم را بالاتر در نظر گرفته و قرار شده که ۱۰ میلیون تومان به صورت قرض الحسنه برای خانواده‌های زلزله‌زده اختصاص یابد که علاوه بر آن دو میلیون تومان کمک بلاعوض نیز در مجموعه این بسته به خانوار اختصاص خواهد یافت.

آن طور که نوبخت اعلام کرده زمان بازپرداخت تسهیلات به خانواده‌های زلزله حدود ۱۵ سال در نظر گرفته شده است و برای تعمیر این مدت هفت سال و برای تسهیلات لوازم خانگی بازپرداخت‌ها ۵ ساله خواهد بود.

بر اساس اعلام اخیر محمدرضا حسین‌زاده-رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی- قرار بر این شده تا از هفته جاری و از امروز همزمان با ۲۷ آبان ماه تشکیل پرونده برای خانواده‌های زلزله زده به منظور دریافت تسهیلات در دستور کار بانک های قرار گیرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۹۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها

روند واگذاری بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به دهیاری‌ها بررسی و بر اختصاص تسهیلات کم بهره برای بازسازی این بناها تأکید شد.

به گزارش ایسنا، نشست مشترک سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی با حضور مسئولین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مهیار نورعلی معاون امور دهیاری‌ها و اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

مهیار نورعلی معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشوراعلام کرد: در این نشست مقرر شد وفق مفاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک، بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی کشور به دهیاری‌ها و شرکت‌های تعاونی دهیاری ها واگذار شود.

وی افزود: دراین تفاهم‌نامه همچنین مقرر شد، منابع مالی مورد نیاز برای بازسازی این بناها نیز از طریق اختصاص تسهیلات کم بهره تأمین و با همکاری بنیاد مسکن و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، مشکلات دسترسی و ساختاری آنها مرتفع شود.
 
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، در این جلسه عنوان شد که این اقدام می‌تواند ضمن حفظ و احیای بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به عنوان میراث فرهنگی کشور، موجب توسعه زیرساخت های گردشگری و رونق کسب و کار در روستاها و درآمدزایی برای دهیاری ها و شرکت های تعاونی دهیاری ها شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟
  • امدادرسانی به ۹۰۰۰ خانوار در سیستان و بلوچستان | نیرو‌های هلال احمر در حالت آماده باش
  • سه وام قرض الحسنه از ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومن بدون نیاز به سپرده و ضامن!
  • تلاش مناطق آزاد برای جذب گردشگر داخلی و غرب آسیا