Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفتخیز گفت:‌ وظیفه اول وزارت نفت در کرمانشاه توزیع بدون دغدغه نفت، گاز، بنزین و سوخت است که ۴ شرکت اصلی وزارت نفت در این حادثه عملکرد صحیحی داشته اند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، محسن امیریان، مدیر نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفتخیز با بیان اینکه از ۱۰۷ پروژه عمرانی که با بودجه مدیریت نفت برای رفاه عموم در استان کرمانشاه ساخته شده هیچ یک آسیب ندیده اند، گفت: طی گزارشاتی که در ساعات پیش به دست ما رسیده،‌ نه تنها این ساختمان ها آسیب ندیده اند بلکه هم اکنون از این ساختمان ها برای امدادرسانی به آسیب دیدگان استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مدیریت نظارت بر طرح های عمرانی هم اکنون ۹ پروژه ساخت در استان کرمانشاه در دست اجرا دارد، گفت: ۳۷ پروژه آموزشی،‌ ۳۴ پروژه ورزشی، ۳۱ پروژه بهداشتی،‌ ۲ پروژه راه‎سازی و ۳ پروژه خدماتی در چند سال گذشته تکمیل و تحویل داده شده اند.

امیریان به پروژه ساخت نفت شهر اشاره کرد و گفت: این پروژه نیز همچون سایر پروژه ها بی آسیب مانده و اگر لازم باشد برای خدمت رسانی به آسیب دیدگان مورد استفاده قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه شرکت پالایش و پخش کرمانشاه هم اکنون به صورت متمرکز در حال خدمت رسانی از سوی وزارت نفت به آسیب دیدگان است گفت: وظیفه اول وزارت نفت در چنین حادثه ای توزیع بدون دغدغه نفت، گاز، بنزین و سوخت در نقطه حادثه‎دیده است که بر طبق گزارشات رسیده،‌ عملکرد ۴ شرکت اصلی وزارت نفت در این حادثه صحیح بوده است.

مدیر نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفتخیز افزود: در بحث ملی، تقسیم وظایفی در حال انجام است،‌ به طور مثال ساخت بیمارستان ها به یک ارگان خاص سپرده شده و ساخت مسکن به ارگانی دیگر و رئیس جمهوری این تقسیم وظایف را به وزرا ابلاغ می کند و هر دستوری که وزیر نفت به شرکت ها بدهد باید انجام دهند.

وی با بیان اینکه وزیر کشور،‌ مسئول فرماندهی در حوادث است گفت: وزیر کشور اختیار دارد برای مدیریت بحران از امکانات همه دستگاه ها بهره ببرد و اگر تصمیم بگیرد از همه امکانات نفت برای اسکان زلزله زدگان می‎توانداستفاده کند.

امیریان در پاسخ به این پرسش که چرا به ساختمان های ساخته شده از سوی نفت آسیبی نرسیده، اظهار کرد: چندین دلیل در این مورد وجود دارد، اول آنکه ساخت هر پروژه به اداره ویژه آن سپرده شده است،‌ به طور مثال اگر قرار بوده ساختمان با کاربری درمانی ساخته شود، وزارت بهداشت مسئول ساخت آن شده یا ساختمان آموزشی از سوی آموزش و پروش و همینطور ساختمان مسکونی که با بودجه شرکت ملی نفت ایران ساخته شده نیز از سوی بنیاد مسکن و وزارت مسکن و شهرسازی ساخته شده است.

مدیر نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفت خیز ادامه داد:‌ البته این رویه در دولت های یازدهم و دوازدهم از سوی مدیریت نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفتخیز اتخاذ شده است و پس از بررسی انجام شده از آثار زلزله نشان می دهد که این تصمیم به درستی اتخاذ شده است؛ البته اگر این ساختمان ها آسیب جزئی دیده باشند، بعد ها مشخص می شود و نیاز به کارشناسی دقیق دارند؛ اما در حال حاضر گزارش ها حاکی از سلامت ظاهری ساختمان ها است.

وی در تشریح دلیل دوم گفت: دومین دلیل این است که نظارت دوگانه در ساخت این ساختمان ها به کار گرفته می شود، یعنی در هر مرحله از ساخت این ساختمان ها هم ناظر ساخت طی رویه های عادی بر فعالیت نظارت می کند و هم ناظر شرکت ملی نفت ایران که به عنوان نماینده مدیریت نظارت بر طرح های عمرانی در منطقه حاضر است،‌ روی هر پروژه نظارت دارد.

امیریان دلیل سوم را نظارت آکادمیک و موسسات دانش بنیان بر پروژه ها دانست و گفت: در بیشتر پروژه های ما دانشجویان و اساتید دانشگاهی هم نظارت داشتند، این سبب شده که در چنین حادثه ای خوشبختانه ساختمان هایی که از سوی نفت ساخته شده اند بی آسیب بمانند.

وی در پایان با بیان اینکه باید با بازدید از ساختمان های باقی مانده و ساختمان های آسیب دیده علل و عوامل بررسی شود گفت: باید مشخص شود که مثلا چرا یک طبقه همه میلگردهای ساختمان برش خورده و فرونشسته است. این حوادث در کنار آثار مخرب خود یک دوره آکادمیک هستند و باید از آنها درس بگیریم.




منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۰۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرهاد غلامی، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در همایش استانی هفته ملی سلامت در ساری با بیان اینکه ۵۲۲ پایگاه سلامت در این استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یک‌هزار پزشک، مراقب سلامت و منشی در ۴۰۰ پایگاه سلامت بخش خصوصی بدون تحمیل هزینه به دانشگاه روزانه ۱۳ هزار ویزیت و مراقبت را انجام می‌دهند.

وی هفته سلامت را فرصت و بهانه‌ای برای ارتقا و آگاهی مردم در حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: هفته سلامت فرصتی برای ارتقای سواد سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه برای ساخت و تجهیز ۱۵ واحد بهداشتی شامل مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت و انبار دارویی با متراژ هفت هزار و ۸۰ مترمربع ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که برای تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

غلامی با بیان اینکه در بخش جوانی جمعیت، ۵۵۰ هزار مشاور فرزندآوری منتهی به دو هزار و ۶۰۰ مورد بارداری انجام شده است، افزود: شاهد کم شدن شیب کاهش تولد هستیم که کاهش ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، پنج درصد و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل یک دهم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت، تکمیل و تجهیز مراکز ناباروری بهشهر، نوشهر و امام ساری هزینه شده است، یادآور شد: در اجرای طرح غربالگری دیابت و فشار خون در استان و پویش ملی سلامت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان مشارکت داشتند که ۳۲ هزار و ۹۲۵ نفر مشکوک به دیابت و ۳۳ هزار و ۲۰۶ نفر مشکوک به پرفشاری خون شناسایی شدند.

این مسئول با تاکید بر اینکه در سال‌جاری پویش غربالگری سه نوع از سرطان‌ها انجام می‌شود تا افراد مبتلا شناسایی شوند، خاطرنشان کرد: هشت دستگاه خودرو شاسی‌دار برای مناطق کوهستانی خریداری شد که این خودروها به‌زودی تحویل گرفته می‌شوند، امروز هم شاهد تحویل ۱۰۰ دستگاه موتور بودیم که برای استفاده بهورزان مرد در مناطق مختلف استان خریداری شده است.

کد خبر 747808

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • تن «سنگلج» می‌لرزد! + تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر
  • تن «سنگلج» می‌لرزد!+ تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • حضور ۴۰۰ مهندس ایرانی برای ساخت یک سد | جزئیات شاهکار مهندسان ایرانی در پروژه اومااویا سریلانکا | ویدئو
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • بارندگی یزد به درستی مدیریت شد
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • برنامه آمریکا برای ساخت بلندترین آسمان‌خراش/ عکس