Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-25@13:07:48 GMT

چرا نباید به صورت ناشتا قهوه نوشید؟

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۰۹۴۴

چرا نباید به صورت ناشتا قهوه نوشید؟

نوشیدن قهوه می‌تواند تولید اسید در معده را افزایش دهد و اگر پیش از این کار چیزی نخورده باشید، اسید می‌تواند به پوشش داخلی معده آسیب وارد کرده و موجب سوء هاضمه و سوزش سر دل شود. این شرایط برای قهوه بدون کافئین نیز صادق است.به گزارش بلاغ، نوشیدن قهوه می‌تواند تولید اسید در معده را افزایش دهد و اگر پیش از این کار چیزی نخورده باشید، اسید می‌تواند به پوشش داخلی معده آسیب وارد کرده و موجب سوء هاضمه و سوزش سر دل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این مطلب را به نقل از سایت عصر ایران می‌خوانیم.

 

 

 

برای بسیاری از مردم جهان نوشیدن قهوه صبحگاهی یک ضرورت محسوب می‌شود. شاید هیچ زنگ هشداری بهتر از یک لیوان گرم از نوشیدنی مورد علاقه شما نباشد. همچنین، نیازی نیست درباره این عادت روزانه خود احساس گناه داشته باشید. نوشیدن قهوه می‌تواند فواید سلامت مختلفی را ارائه کند که از آن جمله می‌توان به محافظت از مغز در برابر زوال عقل اشاره کرد، اما باید یک نکته را به خاطر داشته باشید و آن عدم نوشیدن قهوه با معده خالی است.


قهوه می‌تواند تاثیری جدی بر دستگاه گوارش شما داشته باشد. نوشیدن قهوه می‌تواند تولید اسید در معده را افزایش دهد و اگر پیش از این کار چیزی نخورده باشید، اسید می‌تواند به پوشش داخلی معده آسیب وارد کرده و موجب سوء هاضمه و سوزش سر دل شود. این شرایط برای قهوه بدون کافئین نیز صادق است.


اما این تنها خطر مرتبط با نوشیدن قهوه با معده خالی نیست. انجام این کار می‌تواند موجب عصبانیت، آشفتگی و اثرات دیگر، از جمله تغییرات خلقی شود. همچنین، نوشیدن قهوه با معده خالی می‌تواند موجب افزایش نشانه‌های اضطراب شود و ضربان قلب، تحریک‌پذیری و ناتوانی در تمرکز را افزایش دهد.


نوشیدن قهوه به تنهایی هنگام صبح می‌تواند ریتم شبانه‌روزی را نیز تخریب کند. زمانی که از خواب بیدار می‌شوید، ساعت داخلی بدن انسان هورمونی به نام کورتیزول را ترشح می‌کند و احساس هوشیاری و انرژی را در شما ایجاد می‌کند. با این حال بر خلاف انتظار شما، پژوهش‌ها نشان داده‌اند که مصرف قهوه موجب کاهش سطوح کورتیزول می‌شود. در نتیجه، نوشیدن قهوه صبحگاهی می‌تواند بیشتر احساس خواب آلودگی را در فرد ایجاد کند.


البته افراد بسیاری سال‌هاست با معده خالی قهوه مصرف می‌کنند و احساس یا شرایط ناخوشایندی برای آن‌ها شکل نمی‌گیرد. اگر این وضعیت برای شما نیز صدق می‌کند می‌توانید همچنان به نوشیدن قهوه صبحگاهی خود ادامه دهید! اما برای افراد دیگر نوشیدن قهوه همراه با صبحانه‌ای کامل یا حداقل در شرایطی که معده خالی نیست، توصیه می‌شود.

 


منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۰۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود این ویتامین سبب یبوست می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، بسیاری از عادات غلط زندگی و یا برخی شرایط پزشکی از قبیل عدم نوشیدن مایعات کافی، عدم ورزش، استرس بیش از حد، انسداد روده، بیماری روده مانند سندرم روده تحریک پذیر، سرطان کولون، سرطان رکتوم و ... در ابتلا به یبوست موثر هستند، اما با چه شیوه‌هایی می‌توان این مشکل را تا حد زیادی کاهش داد؟

با این حال مصرف بسیاری از ویتامین‌ها در کنار داروهای بدون نسخه می‌تواند این عارضه را تا حد زیادی از فرد دور کند. البته قبل از مصرف هر نوع مکمل ویتامین یا خرید آن باید با پزشکتان مشورت کنید چون ممکن است بسیاری از ویتامین‌ها برای نوزادان، مبتلایان به بیماری‌های گوارشی، مبتلایان به بیماری‌های مزمن و ...مفید نباشند.

بنا بر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، اما با مصرف ۵ ویتامین می‌توان از بروز مشکلات گوارشی پیشگیری کرد:

اسید فولیک: به عنوان فولات یا ویتامین ب ۹ نیز شناخته شده است. کمبود اسید فولیک گاهی اوقات باعث یبوست می‌شود. در صورت امکان به جای مصرف مکمل‌های اسید فولیک، غذاهای غنی از آن را مصرف کنید. غذاهای غنی از فولات شامل اسفناج، نخود، غلات صبحانه و برنج غنی شده با اسید فولیک است. حد بالای اسید فولیک که اکثر بزرگسالان می‌توانند تحمل کنند، ۱۰۰۰ میکروگرم است.

ویتامین B۱۲: کمبود این ویتامین می‌تواند باعث یبوست شود. اگر یبوست شما به دلیل کمبود ویتامین B۱۲ باشد، افزایش مصرف روزانه آن می‌تواند به کاهش علائم کمک کند. غذاهای غنی از ویتامین B۱۲ به غیر از مکمل‌ها عبارتند از جگر گاو، ماهی قزل آلا، ماهی سالمون و ماهی تن. اکثر بزرگسالان روزانه باید ۲.۴ میکروگرم ویتامین B۱۲ دریافت کنند.

ویتامین سی: یک ویتامین محلول در آب است. چون بدن مقدار مشخصی ویتامین سی را می‌تواند استفاده کند، دز زیاد آن می‌تواند سبب بروز اسهال شود. اما تنها در صورتی که یبوست داشته باشید این تاثیر به مزاق شما خوش می‌آید. توصیه می‌شود دز ۱۰۰۰ میلی گرمی از این ویتامین را سه مرتبه در روز مصرف کنید تا حرکات روده‌تان افزایش یابد. با این حال مصرف بیش از حد مضر است و باعث حالت تهوع و گرفتگی معده می‌شود.

ویتامین B۵: یا اسید پانتوتنیک باعث تحریک انقباض ماهیچه‌ای در سیستم گوارشی شده و به عمل دفع کمک می‌کند. میزان توصیه شده برای مصرف روزانه ویتامین B۵، برای اکثر بزرگسالان ۵ میلی گرم است. بیشتر زنان شیرده باید روزانه ۷ میلی‌گرم از این ویتامین را دریافت کنند.

ویتامین B۱: یا تیامین به بهبود فرایند هضم کمک می‌کند و سطوح پایین آن با علائمی از قبیل یبوست همراه است. اکثر زنان باید روزانه ۱.۱ میلی گرم و مردان ۱.۲ میلی‌گرم ویتامین B۱ مصرف کنند.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898799

دیگر خبرها

  • نوشیدن آب هنگام خوردن مفید است یا مضر؟ + فیلم
  • این اسید لاغرتان می‌کند
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • چگونه می‌توان قهوه نوشید و بی‌خواب نشد؟
  • کمبود این ویتامین سبب یبوست می‌شود
  • ضرر‌هایی که نوشیدن قهوه به همراه دارد
  • خواص درمانی رازیانه
  • ماجرای کشف جسد در بشکه چه بود؟