Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه رویکرد حاکم در فضای آموزش و پرورش تربیتی نیست و آموزشی است، گفت: نتیجه این عملکرد انباشتی از دانش و مطالب علمی در ذهن دانش‌آموزان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از تسنیم، نصرالله پژمانفر درباره بررسی عملکرد آموزش‌وپرورش درحوزه فرهنگ ایثار و شهادت اظهار کرد:‌ زحمتی که کارشناسان در تهیه متون درسی می‌کشند قابل تقدیر است اما بین آنچه که متون براساس آن طراحی شده و فضای کلاس‌های درس فاصله زیادی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره دلایل این مسئله گفت:‌ فرهنگ جهاد، ایثار و از خودگذشتگی بین دانش‌آموزان حاکم نشده است و فاصله زیادی بین متن کتاب‌های درسی به ویژه در مقاطع تحصیلی بالاتر به دلیل غلبه کنکور با رفتار دانش‌آموزان وجود دارد و معلمان تحت تاثیر فضای کنکور آموزش می‌دهند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: آنچه که در جامعه مشاهده می‌کنیم و در فضاهای مختلف خودنمایی می‌کند این است که  بین دانش‌آموزان فاصله بسیاری با مسائل ارزشی کتاب‌های درسی وجود دارد بخشی از این موضوع به دلیل فضای اساتید و افرادی است که به کلاس درس می‌روند چرا که در فضای باوری باید مسائل ارزشی را منتقل کنند اما فردی که تجربه درونی از این باورها نداشته باشد در نهایت می‌تواند دانش را منتقل کند اما در تبدیل دانش به باور درونی دانش‌آموزان موفق نخواهد بود به همین دلیل معلمان درس دین و زندگی که با انگیزه‌های غیرآموزشی تدریس می‌کنند موفق تر هستند.

پژمانفر افزود: بخش دیگر از مشکلات به دلیل فضای بیرونی و تناقض میان فضای آموزشی با عملکرد خانواده و جامعه است به عنوان مثال اگر می‌خواهیم باور به توحید و مشیت الهی در دانش‌آموزان ایجاد شود چقدر فضای بیرونی منطبق با این مسائل است؟

وی با تاکید براینکه رویکرد حاکم در فضای آموزش و پرورش تربیتی نیست و آموزشی است، گفت: نتیجه این عملکرد انباشتی از دانش و مطالب علمی در ذهن دانش‌آموزان است که بسیاری  از آنها به یک باور درونی و اعتقاد تبدیل نمی‌شود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۱۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت