Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پیشگیری بهزیستی استان قزوین گفت: در راستای پیشگیری از بازگشت معتادان به اعتیاد تسهیلات ۲۰ میلیونی به معتادان بهبود یافته دارای مدرک فنی و حرفه‌ای پرداخت می‌شود.

زهرا غلامرضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین در رابطه با پیشگیری از بازگشت معتادان به دامن اعتیاد اظهار داشت: درمان و پیشگیری اعتیاد با پذیرش معتادان در مراکز درمانی ترک اعتیاد انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: معتادان پس از گذراندن دوره ترک و بهبودی کامل می‌توانند از تسهیلات ویژه 20 میلیون تومانی به شرط دارا بودن یکی از مدارک مهارت‌های فنی و حرفه‌‌ای استفاده کنند.

غلامرضایی خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی ضمن آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای به معتادان، تسهیلات خوداشتغالی پرداخت می‌کند تا با استفاده از آن بتوانند کار و فعالیتی را آغاز کنند.

معاون پیشگیری بهزیستی استان قزوین با اشاره به روش درمانی اجباری نیز تصریح کرد: پس از دستگیری معتادان توسط مأموران کلانتری به مراکز اقامتی ترک اعتیاد معرفی و به صورت رایگان و اجباری نگهداری شده و شرایط ترک اعتیاد برای آنها فراهم می‌شود.

غلامرضایی خاطرنشان کرد: کسانی که تمایل به ترک داشته باشند نیز زیر نظر مسئولان بهزیستی درمان شده و هزینه آنها به صورت رایگان پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به معتادان متجاهر و خدماتی که به آنها ارائه می‌شود عنوان کرد: مکانی به نام شلتر وجود دارد که معتادینی که مایل به ترک نیستند ولی مکانی برای خواب ندارند به آنجا منتقل و به آنها خدمات ارائه می‌شود.

معاون بهزیستی استان قزوین بیان کرد: در این مکان‌ها که معتادان متجاهر از ساعت 7 عصر تا صبح می‌توانند حضور پیدا کنند خدماتی از جمله غذایی گرم به آنها ارائه می‌شود.

غلامرضایی با اشاره به رده سنی پذیرش در مراکز ترک اعتیاد گفت: پذیرش در مراکز درمانی اعتیاد برای سنین 18 تا 55 سال ممکن است و مرکز درمان اعتیاد موظف است تا 6 ماه پس از بهبودی وضعیت بیمار را رصد کند.

وی بیان کرد: برای کاهش آسیب و بیماری‌هایی از قبیل ایدز و هپاتیت به معتادانی که تمایل به ترک اعتیاد ندارند نیز لوازم بهداشتی اعم از سرنگ و غیره داده می‌شود.

انتهای پیام/

R41364/P1357/S6,63/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۲۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد

محمد علی زلفی گل گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیئت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

وی ادامه داد: البته قدردان استادانی که در این دانشگاه داریم هستیم ولی نباید همان کاری را که دانشگاه تهران انجام می‌دهد دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در نخستین جلسه هیئت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیئت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیئت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیئت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • ارجاع ۲۳ معتاد متجاهر به مراکز ترک اعتیاد در شوش
  • ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان شاهرودی پرداخت شد