Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان اردبیل گفت: تسهیلات اشتغالزایی و ایجاد کسب و کار در شاخه فنی و حرفه‌ای استان اردبیل بنابر نیاز بازار کار افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمدپورقلی صبح امروز در جلسه بررسی مشکلات حوزه اشتغال استان اردبیل اظهار داشت: باتوجه به اینکه این روزها بیکاری به یک معضل فراگیر تبدیل شده است باید تلاش کرد تا با ارائه تسهیلات اشتغالزایی و ایجاد کسب و کار در راستای اقتصاد مقاومتی گام برداشت و به نحوی نیروهای متخصص به تعداد نیاز بازار کار تربیت کرده و تحویل جامعه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه جوانان بیشتر برای استخدامی‌ها و جذب در ادارات تلاش می‌کنند، افزود: نباید جوانان امروزی صرفا به دنبال شغل یقه سفید باشند و باید با فراگیری تخصص‌های زیاد در زمینه‌های مختلف و ایجاد فرصتهای شغلی مناسب به فکر اشتغال خود و کارآفرینی برای دیگران باشند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان اردبیل با اشاره به اینکه نباید همه ظرفیت جوانان برای اشتغال در ادارات صرف شود، گفت: چرا که مشاغل بسیار دیگری هم هستند که می توانند با ایجاد زمینه مناسب و تلاش برای بسط و گسترش چارچوب فعالیت شغلی و همچنین ایجاد اشتغال برای جوانان فارغ‌التحصیل دیگر در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و همچنین توسعه استان اردبیل حائز اهمیت باشند.

پورقلی تصریح کرد: نیاز است تا با تقویت بخش تولید و ایجاد اشتغال و همچنین افزایش حوزه کسب و کار بیکاری در منطقه را مدیریت کرد که در همین راستا سازمان فنی و حرفه‌ای یکی از بهترین مراکز ایجاد کسب و کار در سطح کشور بوده که لازم است با گذراندن دوره‌های آموزشی و اخذ مدرک تحصیلی در ایجاد اشتغال به صورت ابتکاری عمل کنیم تا بتوانیم با ایجاد فرصتهای شغلی جدید بیکاری در منطقه را کاهش دهیم.

وی بیان کرد: در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای هرچیزی را که مردم بخواهند و بتوان آن را شغل نام نهاد آموزش داده می‌شود که البته به صورت کاملا رایگان انجام بوده و شخص متقاضی می تواند در کنار مهارتی که یاد گرفته تسهیلات خود اشتغالی هم دریافت کند و علاوه بر اشتغال خود چندین نفر را هم در زیرمجموعه به کار بگیرد.

انتهای پیام/

R41374/P41362/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۳۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل

علیرضا حسین‌نژاد در دیدار با منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس دوازدهم، اظهار داشت: ۴۶ سال از عمر با برکت کمیته امداد به عنوان مولود انقلاب سپری شده و در این مدت تلاش بر این بوده تا طعم خدمت بی منت برای اقشار مستضعف و نیازمند جامعه به شایستگی تمام چشانده شود.

او تصریح کرد: کمیته امداد در تولید فقر دخیل نبوده بلکه این تفکر غلطی است که اعلام کنند، کمیته امداد فقیرپرور است در حالی که در این ۴۶ سال کارکرد غلط برخی نظامات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به تولید فقر منجر شده و باید این رویه اصلاح شود.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: با توجه به اینکه مددجویان کمیته امداد و نیازمندان جز ولی نعمتان انقلاب هستند باید در حل مشکلات و دغدغه معیشتی آنها تلاشی مضاعف انجام شود تا بیش از گذشته این خانواده‌ها از رفاه و آسایش برگرفته از برقراری نظام جمهوری اسلامی ایران بهره بگیرند.

حسین‌نژاد افزود: در استان اردبیل ۴۴ هزار خانوار در قالب ۸۹ هزار نفر از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند که ۱۱.۵ درصد خانوار‌ها و ۷.۲ درصد جمعیت استان را مددجویان تحت پوشش کمیته امداد تشکیل می‌دهند.

او به پایین بودن سرانه درآمدی مردم این استان اشاره کرد و ادامه داد: با وجود اینکه سرانه درآمدی مردم این استان نصف سرانه کشوری است، اما مردم این خطه با مناعت طبع و عزت نفس سعی می‌کنند تا زندگی شایسته‌ای را سپری کرده و کمترین وابستگی‌ها را به نهاد امداد کشور داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل رویکرد این نهاد را در سال‌های اخیر توانمندسازی اعلام کرد و گفت: در کنار بهبود معیشت خانواده‌ها، بحث توانمندسازی و تأمین سرپناه از دیگر رویکرد‌ها است که در کنار خدمات فرهنگی، مهارت‌آموزی، بهداشتی و درمانی و سایر حوزه‌ها کمیته امداد استان سعی می‌کند تا در خدمت خانواده‌های نیازمند باشد.

حسین‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ۷۸۰ میلیارد تومان سال گذشته برای اشتغال مددجویان به ۱۶ بانک استان ابلاغ شد که ۶۰ درصد این میزان تسهیلات با همراهی بانک‌ها پرداخت شد و مابقی نیز در مراحل پرداخت در سال‌جاری است.

او اشتغال کمیته امداد را مهارت‌محور همراه با تولید شغل با ثبات و مولد اعلام کرد و افزود: به غیر از سالمندان و بیماران، برای سایر مددجویان که امکان اشتغال وجود دارد، امکان پرداخت این تسهیلات فراهم شده و حتی برای دهک‌های پنجم و ششم خانوار‌ها نیز امکان پرداخت تسهیلات اشتغالزا از طریق کمیته امداد مهیا است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اضافه کرد: ما با بهره‌گیری از ظرفیت راهبران شغلی سعی می‌کنیم در حرف و صنف مختلف اشتغال مولدی را ایجاد کنیم که قطعا راهبری اساسی در این زمینه می‌تواند گره‌گشا باشد.

حسین‌نژاد بیان کرد: سالانه ایجاد فرصت اشتغال برای چهار هزار و ۶۰۰ نفر فضای خوبی را فراهم می‌کند که تا ۹۶ درصد راست‌آزمایی در اشتغال و به حداقل رساندن انحرافات را در پرداخت تسهیلات شاهد هستیم تا جامعه هدف بتواند به مرز توانمندسازی و خودکفایی برسند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • افزایش سقف حمایت «انجمن سینمای جوانان» از تولید فیلم‌ کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا را افزایش داد
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور