Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز-یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به تخریب برخی مراکز درمانی و ساختمان‌های دولت‌ساز گفت: متاسفانه فساد دارد در همه زمینه‌ها کار دست این کشور می‌دهد.

حسینعلی شهریاری، با بیان اینکه «از مجلس پنج کمیسیون از جمله کمیسیون بهداشت و درمان به مناطق زلزله‌زده رفتند و از این مناطق بازدید کردند» اظهار کرد: دولت و سایر دستگاه‌ها با تمام توانشان پای کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتوجه به اینکه فصل بودجه است، اگر دولت برای ترمیم مناطق زلزله‌زده، منابع مالی نیاز داشته باشد در لایحه باید لحاظ کند و مجلس نیز قطعاً تصویب خواهد کرد.

شهریاری با بیان اینکه «در زلزله اخیر، بیش از ۱۲۰ خانه بهداشت، ۱۲ مجتمع سلامت و ۲ بیمارستان تخریب شده است»، تصریح کرد: انتظار این است که خیّران سلامت به این حوزه ورود پیدا کنند و با کمک‌های خود شرایط را بهبود بخشند.

نماینده زاهدان در مجلس شورای اسلامی درخصوص تخریب دو بیمارستان در مناطق زلزله‌زده بیان کرد: متاسفانه قانون اجرا نمی‌شود. مشکل ما در تمام ساخت‌وسازهاست و منحصر به بیمارستان‌های ما نمی‌شود. مخصوصاً این ساخت‌وسازهای دولتی که ضعیف بنا می‌شوند و در آن پیمانکار، کارفرما و مهندسان ناظر مقصرند. 

شهریاری با تصریح بر اینکه «فساد متاسفانه در همه زمینه‌ها کار دست این کشور می‌دهد»، گفت: وقتی در یک کاری تخلفی صورت می‌گیرد، یک مجموعه دست‌به‌دست هم می‌دهند و از یک رانتی استفاده می‌کنند. به‌نظر بنده، اگر آدمی در یک ساختمانی که پیمانکار، کارفرما و ناظر ساخت داشته است، زیر آوار بماند و جانش را از دست بدهد، این نوعی از قتل نفس غیرعمد محسوب می‌شود و باید با متخلفان به این صورت برخورد شود و به‌عنوان مرتکبان قتل غیرعمد مورد پیگرد قضایی قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه «برخورد ما با مفسدان، برخوردی جدی نیست تا برای بقیه درست عبرتی شود» تصریح کرد: ما باید به سمت‌وسویی رویم که کسی جرات نکند، تخلف کند؛ اگر این اتفاق بیفتد، فساد از بین می‌رود. تخریب بیمارستان در موردی مشابه در هریس و ورزقان نیز اتفاق افتاد. در آن زلزله، بیمارستانی که هنوز افتتاح نشده بود و بیمارستانی دیگر که یک سال از ساختش گذشته بود، فروریخته بود؛ درحالیکه که در کنار آن‌ها منازلی که ساخت‌های خیلی قدیمی داشتند و شخصی‌ساز بودند، اتفاقی برایشان نیفتاده بود.

شهریاری با بیان اینکه «اگر در زلزله‌های هریس و ورزقان و تخریب چند بیمارستان آن‌جا، برخوردی جدی با پیمانکارانش صورت می‌گرفت، قطعاً در این‌جا بیمارستانی که دوسال پیش ساخته شده، فرونمی‌ریخت»، ادامه داد: به‌نظر می‌رسد تصمیم‌گیری‌های ما آنی و سطحی است و پس از فروکش‌کردن تب‌وتاب‌ها، مشکلات عمده را فراموش می‌کنیم.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: بیمارستان باید جایی باشد که با بالاترین ریشترها هم فرونریزد؛ چرا که قرار است آسیب‌دیدگان به آن‌جا انتقال یابند.  

وی با اشاره به اینکه «در این زلزله مشکلات زیادی پیش آمد؛ مخصوصاً برای روستاییان مظلوم ما»، بیان کرد: خدای‌ناکرده اگر چنین اتفاقی در کلان‌شهری مثل تهران بیفتد، با این همه مشکلاتی که در آن‌جا هست، معلوم نیست چه مصائب و مشکلاتی را پیش رو خواهیم داشت.

شهریاری با بیان اینکه «در مدیریت بحران مشکلاتی جدی داریم» افزود: وزیر کشور گفته‌اند که باید برنامه‌ریزی کنیم که اگر چنین اتفاقاتی افتاد، تقسیم کار صورت پذیرد تا ببینیم چه کارهایی را چه دستگاه‌هایی باید انجام دهند.

این نماینده مجلس دهم افزود: در دنیا این‌طور نیست که هلی‌کوپتری نتواند در شب پرواز کند. ما باید هلی‌کوپترهایی داشته باشیم که قدرت پرواز در شب را هم داشته باشند.

وی با بیان اینکه «ما در مجلس تصویب کردیم که برای اورژانس، هلیکوپترهایی با توان پرواز در شب خریداری شود»، گفت: هنوز اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. شاید به این دلیل که مجلس بودجه را تصویب می‌کند و منابع مالی، آخر سر، به هر دلیلی تحقق پیدا نمی‌کند.



منبع: ایسنا

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس با بیان اینکه نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است، گفت: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیدشمس‌الدین حسینی در نشست هم اندیشی فعالان اقتصادی با اشاره به وضعیت تورمی و رشد اقتصادی از دهه 70 تا 1401 گفت: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است. 

وی با اشاره به موضوعات و درخواست‌هایی که از سوی فعالان اقتصادی در این جلسه مطرح شد، گفت: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد همچنین درباره سرمایه در گردش؛ تسهیلات بند الف تبصره 18 به 48 هزار میلیارد تومان رسیده که بیشترین سهم نیز برای بخش کشاورزی است. 48 همت بند الف تبصره 18 برای 1402 هست که هنوز جذب نشده هم قانون هست و هم منبع مالی‌اش فراهم است. 

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مثبت این کمیسیون برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی افزود: قانون تامین تولید و زیرساخت‌ها آخرین اقدام کمیسیون است که باید این قانون در اختیار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قرار گیرد و از این قانون مطلع باشند. 

حسینی با بیان اینکه اطلاع از قانون برای تولیدکنندگان ضرورت دارد، از اتاق بازرگانی استان درخواست کرد که جلساتی برای آشنایی تولیدکنندگان با این قانون و دیگر قوانین مرتبط با تولید تشکیل دهد. 

وی درباره مسئله تعدد بخشنامه‌ها با فعالان اقتصادی موافقت کرد و گفت: به صورت کلی گفتن، مشکل را حل نمی‌کند، اما مواردی که مشکل‌ساز شده به صورت موردی ارائه دهید تا در دوره جدید مجلس بررسی شود. 

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس درباره مسئله مالیات‌ها افزود: جز با توافق دولت نمی‌توانیم مالیات را کاهش دهیم، باید فعالان اقتصادی از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی؛ دولت را متقاعد کرد. 

حسینی تفویض اختیار در حوزه صدور مجوز‌های کسب و کار را پیشنهاد خوبی دانست و عنوان کرد: اگر رشد اقتصادی امروز کاهش پیدا کرده به دلیل ضعف در حکمرانی است بنابراین باید حکمرانان خوبی انتخاب کنیم.

تولید اولویت کشور نیست / مشکلات حوزه اقتصاد فراتر از تصور شده است

رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه جای تاسف است که امروز در کشور اولویتی به اسم تولید وجود ندارد اظهارداشت: اگر به تولید مانند دیگر موضوعات در کشور بها داده می‌شد، امروز وضعیت اقتصاد، اشتغال و تولید کشور به مراتب بهتر بود. 

محمدصادق حمیدیان بیان کرد: امروز بخش اقتصاد و تولید کشور در جدال با مشکلات فراوانی است که هر روز به جای کاهش؛ شاهد شدت این مشکلات هستیم.

وی افزود: فعال اقتصادی ما به جای حل مشکلات فرامرزی برای پیشبرد تجارت و بازرگانی خود درگیر بخشنامه‌ها و مشکلات داخلی بیشماری شده که نفس تولید و تولید کننده را گرفته درحالی که امروز بخش تولید یکی از بخش‌های مهم در کشور است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

حمیدیان با اشاره ماده 62 قانون بهبود و ارتقای تولید اظهارداشت: ستاد رفع موانع تولید در استان‌ها تشکیل می‌شود و هیچ یک از مصوبات این ستاد، فرای قانون نیست، اما دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد را اجرا نمی‌کنند که باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس با اشاره به جرم انگاری در خصوص عملکرد بخش خصوصی در مواجه با بانک‌ها نیز اضافه کرد: وقتی در قوانین برای فعالان بخش خصوصی جرم انگاری می‌شود باید متناظر همین امر برای بانک‌ها و دیگر دستگاه‌ها هم باشد. 

وی دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامناسب بودن قانون مالیات و این امر که این قانون مسیر خوبی را پیش نگرفته است، ادامه داد: این قانون منجر به ضعف تولید می‌شود چراکه ما قربانی تورم هستیم نه مسبب آن؛ اینها در مجموع اثرات خوبی روی تولید ندارد و یک همه جانبه‌نگری در این زمینه باید دیده شود. 

حمیدیان با انتقاد از اینکه بر همه امور مالیات بسته شده و مالیات ارزش افزوده نیز بنا بوده که همه عوارض را شامل شود، عنوان داشت: وضع عوارض جدید با وجود مالیات بر ارزش افزوده جایگاه قانونی ندارد و این موضوعی است که فعالان بخش خصوصی به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنند.

در این نشست ابراهیم عزیزی و جعفر قادری نماینده‌های مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز به بیان دیدگاه‌های خود و پاسخ فعالان اقتصادی پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی